Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (5)
Банкрутство (87) Перевірки (4)

ЛИМАНСЬКА ДОРОЖНЯ ПРОФСПІЛКОВА ОРГАНІЗАЦІЯ

#40304404

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
14.06.2019 1665308 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Луганській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Клименко О.М. — заступник начальника попаснянського територіального управління "укрзалізниця"
Павлова Н.П. — директор
Клименко О М — заступник начальника попаснянського територіального управління "укрзалізниця"
Павлова Н П — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.06.2019 1692567 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Луганській області Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів щодо усунення порушень вимог законодавства, виданих за результатами проведення попереднього заходу органом державного нагляду (контролю)
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Павлова Наталія Петрівна — Директор дитячого позаміського закладу оздоровлення та відпочинку "Сосновий гай" Лиманської дорожньої профспілкової організації
Мальченко Роман Юрійович — Інспектор ДПРЧ-21 м. Кремінна ГУ ДСНС України у Луганській області
Заморений Володимир Іванович — Заступник начальника Кремінського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області
Порушення:
На території об’єкта не забезпечено освітлення протипожежного обладнання (пожежних щитів).
Не надано підтверджуючих документів щодо проходження навчання, інструктажів та перевірки знань працівників з питань цивільного захисту, зокрема техногенної безпеки.
Об’єкт не забезпечено засобами зв’язку (телефонним зв’язком), які дають можливість використання їх для передавання повідомлення про пожежу в будь-який час доби.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі встановлені на горючі основи (конструкції) (гуртожиток, клуб, мед пункт).
Керівник об'єкта не забезпечив утримання засобів протипожежного захисту у працездатному стані та не забезпечив їх технічне обслуговування (первинні засоби пожежогасіння, блискавкозахист, протипожежні перешкоди та системи протипожежного водопостачання).
На об’єкті зменшено розміри евакуаційних виходів (1-й спальний корпус)
Наявні пожежні щити (стенди) не забезпечують: захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів, а також захист знімних комплектуючих виробів від використання не за призначенням (для щитів та стендів, установлюваних поза приміщеннями);
Двері горищ (у 3-му та 4-му спальних корпусах) утримуються зачиненими, але на дверях не вказані місця зберігання ключів.
Відповідальним за пожежну безпеку на об’єкті не визначено необхідну кількість та тип первинних засобів пожежогасіння окремо для кожного поверху та приміщення відповідно з наказом МВС №25 від 15.01.2018 “Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників”.
Не надано журнал обліку про проходження всіма працівниками інструктажів з питань пожежної безпеки під час прийняття їх на роботу на робочому місці.
Відсутній адресний вказівник, який має бути встановлений на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлюваним у темний час доби.
Допущено улаштування на шляхах евакуації порогів, які перешкоджають вільній евакуації людей з будівлі (приміщення їдальні, медичний пункт).
Тривожні сповіщення від контрольно-приймального приладу СПЗ не виведені на пульт пожежного спостереження.
На об’єкті відсутні засоби індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість дітей та окремо для обслуговуючого персоналу.
Не надано підтверджуючі матеріали щодо улаштування блискавкозахисту будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також щодо їх перевірки відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
У приміщеннях будівель з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (пральня-баня, їдальня, приміщення ігрової кімнати, гуртожиток, клуб, 2-й спальний корпус, клуб).
Керівник підприємства не визначив обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, не призначив відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
На об’єкті відсутні вказівні знаки для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння, які повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями.
Наявний пожежний кран-комплект не укомплектовано пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, важелем для полегшення відкривання вентиля, елементи з’єднання яких повинні бути однотипні.
Для гасіння пожеж при загорянні жиру в зонах з кухонним обладнанням (приміщення кухні будівлі їдальні) відсутні модульні системи локального пожежогасіння, які спеціалізовані для такого виду загорянь.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені інструкції про заходи пожежної безпеки, у тому числі не визначено перелік будівель та приміщень, які не будуть експлуатуватися протягом оздоровчої кампанії та порядок утримання цих приміщень.
Пожежні кран-комплекти не розміщені у шафках, які пристосовані для візуального огляду їх без розкривання, на дверцятах яких із зовнішнього боку повинні бути вказані після літерного індексу «ПК» номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
На об’єкті не проведено огляд наявних вогнегасників відповідальною особою за пожежну безпеку, який має проводитися не рідше одного разу на місяць.
Не надано підтверджуючі матеріали на покриття підлоги (лінолеум) щодо токсичності продуктів горіння, димоутворювальної здатності та групи поширення полум'я.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Не надано підтверджуючі документи щодо технічного обслуговування і перевірки пожежних кран-комплектів на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Керівником об’єкта не визначено спеціальні місця для куріння, які необхідно позначити відповідним знаком або написом, і місця, де встановлюють урну або попільницю з негорючих матеріалів.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії.
Шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням, світильники якого повинні вмикатися з настанням сутінків.
Не забезпечено суб’єктом господарювання своїх працівників засобами колективного та індивідуального захисту відповідно до законодавства.
На об’єкті електричні машини, апарати, обладнання, не мають апаратуру захисту від струмів короткого замикання та інших аварійних режимів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.06.2019 1665293 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Луганській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства в сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Павлова Н.П. — директор
Павлова Н П — директор
Порушення:
постільні речі (матраци, подушки) не піддавалися провітрюванню та просушці
не приведення приміщень у відповідність до вимог чинного законодавства , а саме у всіх основних та допоміжниї приміщеннях не проведено генеральне прибирання
Покарання: відсутні
21.05.2019 1644789 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Луганській області Проведено
61 порушення
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту.
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Непран Гліб Віталійович — Головний інспектор Кремінського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області
Крутенко Юрій Володимирович — головний інженер виробничого підрозділу «попаснянського територіального управління» філії «центру будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд»
Пономарьова Оксана Олександрівна — Інженер виробничо-технічного відділу виробничого підрозділу «Попаснянського територіального управління» філії «Центру будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд»
Порушення:
Території об’єкта не в повному обсязі забезпечена необхідною кількістю пожежних щитів (стендів), з розрахунку один щит (стенд) на 5000 м-2 захищуваної площі
На випадок відключення електроенергії обслуговуючий персонал об’єкту не забезпечений електричними ліхтарями.
Наявні вогнегасники не в повному обсязі пройшли технічне обслуговування після закінчення гарантійного терміну експлуатації.
На об’єкті не проведено огляд наявних вогнегасників відповідальною особою за пожежну безпеку, який має проводитися не рідше одного разу на місяць.
У приміщеннях будівель з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (пральня-баня, їдальня, приміщення ігрової кімнати, гуртожиток, клуб, 2-й спальний корпус, клуб).
Наявні пожежні щити (стенди) не забезпечують: захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів, а також захист знімних комплектуючих виробів від використання не за призначенням (для щитів та стендів, установлюваних поза приміщеннями);
Тривожні сповіщення від контрольно-приймального приладу СПЗ не виведені на пульт пожежного спостереження.
Не надано підтверджуючі матеріали щодо обробляння дерев’яних елементів горищних покриттів (крокви, лати) засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
На час перевірки відсутній журнал реєстрації несправностей системи протипожежного захисту.
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не в повному обсязі забезпечені відповідними знаками безпеки.
Не надано підтверджуючих документів щодо проходження навчання, інструктажів та перевірки знань працівників з питань цивільного захисту, зокрема техногенної безпеки.
Не надано підтверджуючі матеріали щодо улаштування блискавкозахисту будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також щодо їх перевірки відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Не надано підтверджуючі документи щодо працездатності пожежних гідрантів та пожежного резервуару (водонапірна башта) та працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу з проведенням випробування на тиск та витрату води з оформленням акта.
Керівник об’єкту та відповідальна особа з питань пожежної безпеки на об’єкті не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не надано підтверджуючі матеріали щодо замірів опору ізоляції і перевірки спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Керівником об’єкта не визначено спеціальні місця для куріння, які необхідно позначити відповідним знаком або написом, і місця, де встановлюють урну або попільницю з негорючих матеріалів.
Територію, будинки, споруди, приміщення не забезпечено у повному обсязі первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Двері горищ (у 3-му та 4-му спальних корпусах) не утримуються зачиненими, на дверях яких повинно бути вказані місця зберігання ключів.
На об’єкті відсутні засоби індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість дітей та окремо для обслуговуючого персоналу.
На об’єкті електричні машини, апарати, обладнання, не мають апаратуру захисту від струмів короткого замикання та інших аварійних режимів.
Не забезпечено лінію живлення до побутового кондиціонера (у приміщенні їдальні) автономним пристроєм електричного захисту.
На наявних пожежних щитах (стендах) не вказані їх порядкові номери (номер пожежного щита вказують після літерного індексу «ПЩ») та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
На території об’єкта не забезпечено освітлення протипожежного обладнання (пожежних щитів).
Об’єкт не забезпечено засобами зв’язку (телефонним зв’язком), які дають можливість використання їх для передавання повідомлення про пожежу в будь-який час доби.
Електрощити, групові електрощитки (4-го спального корпусу) не оснащено схемою (не оновлено схеми) підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Для гасіння пожеж при загорянні жиру в зонах з кухонним обладнанням (приміщення кухні будівлі їдальні) відсутні модульні системи локального пожежогасіння, які спеціалізовані для такого виду загорянь.
Водонапірна башта не пристосована для відбору води пожежно-рятувальною технікою будь-якої пори року.
Керівник об'єкта не забезпечив утримання засобів протипожежного захисту у працездатному стані та не забезпечив їх технічне обслуговування (первинні засоби пожежогасіння, блискавкозахист, протипожежні перешкоди та системи протипожежного водопостачання).
Не надано підтверджуючі документи щодо технічного обслуговування і перевірки пожежних кран-комплектів на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
На території об’єкта на в’їзді (виїзді) не встановлено схему території, в якій слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під’їздів пожежних автомобілів до них.
Несправності, які впливають на працездатність СПЗ, не усунуті негайно, не було усунуто інші несправності у передбачені регламентом терміни, не має записів у відповідних журналах.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі встановлені на горючі основи (конструкції) (гуртожиток, клуб, мед пункт).
Наявні пожежні щити (стенди) та засоби пожежогасіння не в повному обсязі пофарбовані у відповідні кольори.
Допущено улаштування на шляхах евакуації порогів, які перешкоджають вільній евакуації людей з будівлі (приміщення їдальні, медичний пункт).
На об’єкті зменшено розміри евакуаційних виходів (1,2,3,4-й спальний корпус)
Шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням, світильники якого повинні вмикатися з настанням сутінків.
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
На об’єкті відсутні вказівні знаки для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння, які повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями.
Керівник підприємства не визначив обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, не призначив відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
На об’єкті відсутній відповідний документ (наказ, інструкція) яким встановлено протипожежний режим, з вимогами якого повинні бути ознайомлені працівники об’єкта на інструктажах або під час проходження пожежно-технічного мінімуму.
Відповідальним за пожежну безпеку на об’єкті не визначено необхідну кількість та тип первинних засобів пожежогасіння окремо для кожного поверху та приміщення відповідно з наказом МВС №25 від 15.01.2018 “Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників”.
Будинки, приміщення та споруди не в повному обсязі обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (приміщення мед пункту).
Пожежні кран-комплекти не розміщені у шафках, які пристосовані для візуального огляду їх без розкривання, на дверцятах яких із зовнішнього боку повинні бути вказані після літерного індексу «ПК» номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Відсутній адресний вказівник, який має бути встановлений на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлюваним у темний час доби.
Наявний пожежний кран-комплект не укомплектовано пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, важелем для полегшення відкривання вентиля, елементи з’єднання яких повинні бути однотипні.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії.
Не надано підтверджуючі матеріали на покриття підлоги (лінолеум) щодо токсичності продуктів горіння, димоутворювальної здатності та групи поширення полум'я.
У приміщеннях на видимих місцях біля телефонів не вивішено таблички із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не надано журнал обліку про проходження всіма працівниками інструктажів з питань пожежної безпеки під час прийняття їх на роботу на робочому місці.
На об’єкті плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі не відкориговані та не оновлені для розміщення їх на видимих місцях.
Плани (схеми) евакуації не доповнені затвердженою керівником інструкцією про дії персоналу щодо забезпечення швидкої та безпечної евакуації людей, за якою не рідше одного разу на півроку мають проводитися практичні тренування всіх задіяних працівників.
Двері евакуаційного виходу їдальні зачинені (забиті, закриті на запори) та важко відчиняються зсередини.
Вогнегасники не встановлено в легкодоступних та видних місцях, а також у пожежонебезпечних місцях, де найбільш вірогідна поява осередків пожежі.
У приміщеннях будівлі клубу допущено експлуатацію тимчасових електромереж.
Не проводиться періодичне обслуговуванню немеханізованого пожежного ручного інструменту, розміщеного на об’єкті у складі комплектації пожежних щитів (стендів), яке включає такі операції: очищення від пилу, бруду та слідів корозії; відновлення фарбування з урахуванням вимог стандартів; випрямлення ломів та суцільнометалевих гаків для виключення залишкових деформацій після використання; відновлення потрібних кутів загострювання інструмента з дотриманням вимог стандартів.
Системи протипожежного захисту на об’єкті знаходяться у несправному стані та не утримується в постійній готовності до виконання роботи.
Розміщення та експлуатація наявних на об’єкті вогнегасників здійснюється з порушенням вимог Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників затверджених наказом Наказу МВС України від 15.01.2018 року № 25 (не забезпечено навішування наявних вогнегасників на кронштейни, розміщення їх у тумбах або пожежних шафах для можливості прочитування маркувальних написів на корпусі).
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Не забезпечено суб’єктом господарювання своїх працівників засобами колективного та індивідуального захисту відповідно до законодавства.
Наявні пожежні щити не укомплектовані у повному обсязі згідно норм належності.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені інструкції про заходи пожежної безпеки, у тому числі не визначено перелік будівель та приміщень, які не будуть експлуатуватися протягом оздоровчої кампанії та порядок утримання цих приміщень.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом