Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (20)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Будівництво (2) Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОТЛЯРЕВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР"

#40092359

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.10.2022 3030059 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
ТОВ "Котляревький елеватор"
Миколаївська обл., Вітовський р-н, С. Шевченкове, вул. Урожайна, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.12.2021 3198158 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Недопущення уповноваженої посадової особи органу контролю (його територіального органу) до проведення заходу державного нагляду (контролю)
Предмет перевірки: дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері охорони атмосферного повітря, використання та охорони земель
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.07.2021 2476371 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ "Котляревський елеватор"
57263, Миколаївська обл., Вітовський р-н, С. Шевченкове, вул. Урожайна, 1
Учасники:
Вачков Ігор Юрійович — провідний інспектор ВОПФР та ЗЦЗ Миколаївського районного управління Головного управління ДСНС України у Миколаївській області
Рабіненко Микола Анатолійович — директор ТОВ «Котляревський елеватор»
Порушення:
Наявні пожежні щити не забезпечені у повному обсязі комплектом засобів пожежогасіння: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт. (з розрахунку 1 щит на 5000 м2 захищуваної площі).
На лівому боці сумки, у якій зберігається ЗІЗ ОД, що використовується працівником, не пришита спеціальна бирка розміром 3 х 5 см із зазначенням номера ЗІЗ ОД, прізвища та ініціалів користувача.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, зокрема отвори у протипожежних перегородках, стінах та перекриттях, що розділяють приміщення різного функціонального призначення і різних категорій за вибухопожежною та пожежною небезпекою, не заповнено протипожежними перепонами (клапанами), а саме:  протипожежними клапанами І типу, що перетинають протипожежну стіну у місцях транспортування зерна в складах № 2,3,10,11,12,13,14.
Дерев’яні елементи перекриття будівель автомобільної вагової, адміністративної будівлі не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не створений об'єктовий матеріальний резерв для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
Вогнегасники, які експлуатуються, не мають облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників.
Наявні системи протипожежного захисту автоматична пожежна сигналізація яка змонтована в складах № 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14, трансформаторних підстанціях, вагової, лабораторії, адміністративної будівлі, на об’єкті не справні і не утримуються в постійній готовності до виконання робіт за призначенням.
На пожежному щиті не вказано його порядковий номер та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Для отримання працівниками відомостей про конкретні дії у надзвичайних ситуаціях на об’єкті не обладнано з урахуванням особливостей виробничої діяльності інформаційно-довідковий стенд з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях
Підтримання експлуатаційної придатності СПЗ не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», зокрема не укладено договір на проведення технічного обслуговування наявної автоматичної пожежної сигналізації з організацією, яка має відповідну ліцензію.
Не розроблена і не зареєстрована декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Керівник (директор, відповідальна особа за забезпечення пожежної безпеки) не пройшли навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не розроблена інструкція щодо дій персоналу у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій.
Підтримання експлуатаційної придатності СПЗ не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», зокрема наявна автоматична пожежна сигналізація не виведена на пульт централізованого пожежного спостерігання.
Не проведено навчання керівного складу діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Не проведено лабораторні випробування наявних засобів індивідуального захисту органів дихання після закінчення встановлених термінів зберігання з оформленням відповідного акта.
З’єднання, відгалуження та окінцювання у жил проводів і кабелів у розподільчих коробках будівлі охорони, лабораторії, кладової, виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), зокрема на зовнішніх дверях до виробничих і складських приміщень не позначено категорію та клас зони за ПУЕ.
Допускається ЗІЗ ОД зберігати брудними та в розібраному вигляді.
Біля місць розташування пожежних водойм не встановлено покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них: для пожежної водойми - літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Дозволяється підвішування світильників безпосередньо на струмопровідних проводах в приміщенні гаражу водіїв.
На нове будівництво складу не надано проектну документацію, яка затверджена у встановленому порядку.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
13.04.2020 1771124 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно до вимог Закону України від 17.03.2020 № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)».
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ "КОТЛЯРЕВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (Миколаївська область)
57263, Миколаївська обл., Вітовський р-н, С. Шевченкове, вул. Урожайна, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні