Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (15)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ДЖЕРСІ ДЖЕТ"

#39972875

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.05.2021 2447991 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Зміна суб'єктом господарювання місця провадження господарської діяльності / суб'єкт господарювання не здійснює діяльність, що підлягає державному нагляду (контролю), за визначеною у плані адресою
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Бар "Сіті Біч Клаб"
03150, Київська обл., м. Київ, вул. Антоновича, 176
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ДЖЕРСІ ДЖЕТ"
01021, м. Київ, Кловський Узвіз, 20
"Сіті Біч Клаб"03150, Київська область, м. Київ, вул. Антоновича, 176
03150, Київська обл., м. Київ, вул. Антоновича, 176
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.05.2020 1740730 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: перевірка не буде проведена у зв'язку із забороною проведення планових перевірок у відповідності до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби COVID-19" від 17.03.2020 №530-ІХ
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Бар "Сіті Біч Клаб"
03150, Київська обл., м. Київ, вул. Антоновича, 176
"Сіті Біч Клаб"03150, Київська область, м. Київ, вул. Антоновича, 176
03150, Київська обл., м. Київ, вул. Антоновича, 176
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.06.2018 536862 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Порушення:
Допускається влаштування в ліфтовому холі «Рецепції».
Електрощити, групові електрощитки не в повній мірі оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Приміщення не дообладнані згідно з вимогами ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.5-23-2010 "Проектування електрообладнання об'єктів цивільного призначення" світловими покажчиками "Вихід".
На доповнення до схематичного плану евакуації відсутня затверджена керівником інструкція, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей, за якою не рідше одного разу на півроку мають проводитися практичні тренування всіх задіяних працівників.
Для гасіння пожеж при загорянні жиру зона з кухонним обладнанням не обладнана модульною системою локального пожежогасіння спеціалізованою для такого виду загорянь в порушення п. 8.1.5 ДБН В.2.5-56:2014.
Для працівників охорони не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об'єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння відсутні вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір", ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности". Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2 - 2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби).
На випадок виникнення пожежі приміщення не забезпечені пристроями фільтрувальними для саморятування під час пожежі (для обслуговувального персоналу).
Не надані документи, що підтверджують відповідність килимових доріжок які влаштовані на шляхах евакуації щодо їх безпечності (повинні бути помірно небезпечними щодо токсичності продуктів горіння, мати помірну димоутворювальну здатність згідно з ГОСТ 12.1.044-89 "ССБТ. Пожаровзрывоопасность веществ и материалов. Номенклатура показателей и методы их определения" та відповідати групам поширення полум'я РП1, РП2 згідно з ДСТУ Б В.2.7-70-98 "Будівельні матеріали. Метод випробування на розповсюдження полум'я").
Біля плавальних басейнів не встановлено стенди з матеріалами щодо попередження нещасних випадків на воді.
Покарання: відсутні