Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПІГРЕЙН"

#39952199

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
22.08.2022 3148839 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробничі будівлі ТОВ "ПІГРЕЙН" (с.Крутеньке,вул.Ланівська,буд.4)
53511, Дніпропетровська обл., Нікопольський р-н, Томаківська Тг, С. Крутеньке, вул. Ланівська, буд. 4
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.02.2020 1724347 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробничі будівлі ТОВ "ПІГРЕЙН" (с.Крутеньке,вул.Ланівська,буд.4)
53511, Дніпропетровська обл., Нікопольський р-н, Томаківська Тг, С. Крутеньке, вул. Ланівська, буд. 4
Учасники:
Пишний Євгеній Анатолійович — Провідний інспектор ВЗНС Нікопольського РУ Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області
Кущевський Павло Сергійович — головний інженер ТОВ "ПІГРЕЙН"
Порушення:
Не виконано замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання у всіх будівлях та зовнішніх установках на території об’єкту.
Приміщення зерносховища №1,№2,№3, складу будівельних матеріалів, металевий ангар , не обладнано системою протипожежного захисту відповідно ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації. (Тип СПТС 2)
Не заведено журнал обліку вогнегасників.
В приміщеннях вагової допускається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою , що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією.
Не встановлений протипожежний режим відповідним документом (наказом, інструкцією тощо).
В приміщенні майстерні не укомплектований пожежний щит.
Приміщення гаражів не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації .
Приміщення будівель зерносховища №1,№2,№3, фруктосховище, склад будівельних матеріалів, металевого ангару не забезпечені первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).
Приміщення будівлі автомобільних боксів не забезпечені первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками), а саме не доукомплектовані: по 1-й одиниці ВП-5 кожне приміщення боксу.
В приміщенні адміністративної будівлі допускається експлуатація відгалужувальної (з’єднувальної) коробки яка не закрита кришкою з негорючих або важкогорючих матеріалів
У приміщеннях об’єкта відсутні інструкції про заходи пожежної безпеки які мають бути розроблені та затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) в адміністративній будівлі не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
В приміщенні вагової використовується електророзетки на горючій основі.
Допускається використання в приміщені їдальні та в кабінеті агроному облицювання стін матеріалами з невизначеними показниками пожежної безпеки.
Допускається використання в кабінеті головного інженеру облицювання стін матеріалами з невизначеними показниками пожежної безпеки.
З’єднання, відгалуження жил проводів електромережі в приміщенні складу запчастин виконано скрутками замість з’єднань за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
З’єднання, відгалуження жил проводів електромережі в приміщеннях зерносховищ №1,№2,№3, фруктосховищі, складі будівельних матеріалів, металевого ангару виконано скрутками замість з’єднань за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Лінію живлення до двох побутових кондиціонерів (в приймальні, в кабінеті агронома) в адміністративній будівлі не забезпечені автономними пристроєми електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
В приміщенні майстерні допускається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою , що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією.
Не розроблено інструкцію для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) , в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
З’єднання, відгалуження жил проводів електромережі в приміщеннях адміністративної будівлі виконано скрутками замість з’єднань за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
В приміщеннях майстерні допускається: користування пошкодженими розетками.
Керівником не визначено обов'язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, не призначено відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, технологічного та інженерного устаткування.
Для приміщень складського призначення не визначені категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки «Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони за «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Відкрито прокладені електропроводи не розміщено в електротехнічні плінтуса, короба тощо у будівлях зерносховища №1,№2,№ 3, фруктосховищі, складі будівельних матеріалів.
З’єднання, відгалуження жил проводів електромережі в приміщенні майстерні виконано скрутками замість з’єднань за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не забезпечено територію , будинки, споруди, приміщення, технологічні установки первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками , ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу , пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом для локалізації та ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
В приміщенні складу запчастин допускається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою , що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією.
В приміщеннях гаражів допускається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою , що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією.
Приміщення адміністративної будівлі № 1 , не обладнано системою протипожежного захисту відповідно ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації. (Тип СПТС 2)
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) в будівлях зерносховища №1,№2,№3, склад будівельних матеріалів не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
17.02.2020 1803054 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Учасники:
Мележик Наталія Василівна — державний інспектор у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель Держгеокадастру у Дніпропетровській області - провідний спеціаліст відділу контролю за використанням та охороно
Дем'янець Вадим Юрійович — державний інспектор у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель Держгеокадастру у Дніпропетровській області - заступник начальника відділу контролю за використанням та охороно
Величко Ольга Євгеніївна — керівник ТОВ "Пігрейн"
Кремен Олександр Васильович — довірена особа ТОВ "Пігрейн"
Порушення:
В районі кадастрового номеру 1225488800:01:001:0121 самовільно зайнято земельні ділянки площею 1,07 га; в районі кадастрового номеру 1225488800:01:001:0119 самовільно зайнято земельні ділянки площею 0,6634 га
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом