Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (10)
Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТЕРМОСТРОЙ"

#39867858

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.03.2020 1823777 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Планова перевірка не проведена у зв’язку з запровадженням обмеження щодо проведення органами державного нагляду (контролю) заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)».
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.02.2019 1420424 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
22 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Алексеев Д.М. — Директор
Алексеев Д М — Директор
Порушення:
Відсутня інформація про те що усі члени комісії у порядку, установленому Типовим положенням, пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці.
Відсутня інформація про організцію проведення лабораторних досліджень умов праці, оцінку технічного стану виробничого обладнання та устаткування, атестацій робочих місць на відповідність нормативно-правовим актам з охорони праці, згідно Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій, затвердженого наказом МОЗ України від 21 травня 2007 року № 246.
Відсутня інформація про те що на підприємстві наявні програми стажувань для конкретних професій, посад, робочого місця, затверджених керівником підприємства.
Відсутня інформація про те що на підприємстві є наказ на створення комісії з перевірки знань з питань охорони праці.
Відсутня інформація про те що допуск до роботи працівників після стажування проводиться з перевіркою знань та відповідного наказу.
Відсутня інформація про те що найманими працівниками обрана уповноважена особа з питань охорони праці, розроблено та затверджено на загальних зборах Положення про діяльність уповноважених найманими працівниками осіб з питань охорони праці підприємства.
Не надано Положення про службу охорони праці з урахуванням специфіки діяльності, визначенням структури служби охорони праці, основних завдань, відпові¬дно до законодавства
Не надано Положення про порядок проведення навчання з питань охорони праці підприємства (висвітлення інструктажів, стажування конкретно для даного підприємства).
Відсутня інформація про те що роботодавець забезпечив за свій рахунок придбання, комплектування, видачу та утримання засобів індивідуального захисту відповідно до нормативно – правових актів з охорони праці та колективного договору .
Не надано перелік діючих інструкцій з охорони праці, що повинен бути розроблений на підставі затвердженого на підприємстві штатного розпису.
Відсутня інформація про організацію проведення періодичного (протягом трудової діяльності) медичного огляду працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці відповідно до вимог Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій, затвердженого наказом МОЗ України від 21 травня 2007 року № 246.
Відсутня інформація про те що підприємством отримано дозволи на експлуатацію, виконання робіт, на налагодження, ремонт та технічне обслуговування машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, що експлуатується на підприємстві.
Відсутня інформація про те що суб’єктом господарювання виконуються роботи підвищеної небезпеки з поданням до територіального органу Держпраці декларації відповідності його матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки.
Не надано Положення про систему управління охороною праці, а саме: - не надано інформацію про створення відповідних служб та призначення посадових осіб, які забезпечують рішення конкретних питань охорони праці, не надані посадові інструкції на посадових осіб, в яких відображено питання охорони праці; - відсутній (не наданий) колективний договір - не надані розроблені та затверджені положення та інші акти з охорони праці;
Не надано «Журнал реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці»
Відсутня інформація про те що існуючі посадові інструкції на посадових осіб розроблені по формі і в них відображено повний перелік завдань та обов’язків, повноважень, відповідальності, в тому числі і по охороні праці.
Відсутня інформація про те що після проведення повторного інструктажу працівникам, з реєстрацією в журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці, заповнюється графа журналу щодо допуску до роботи працівників після перевірки знань, а також у журналі вказана назва інструкції з охорони праці по яким проводиться первинний, повторний та позаплановий інструктаж.
Не пред’явлені документи на призначення посадової особи, відповідальної за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства із числа ІТП.
Відсутня інформація про те що роботодавець (відповідальний за організацію і здійснення,) не проводить за свій рахунок працівникам під час прийняття на роботу і в процесі роботи на підприємстві інструктажі, навчання та перевірку знань з питань охорони праці, надання першої допомоги потерпілим від нещасних випадків, а також правил поведінки у разі виникнення аварії
Відсутня інформація про те що на підприємстві допускаються до роботи працівники, які пройшли навчання, інструктаж і перевірку знань з питань охорони праці.
Не надано Перелік робіт з підвищеною небезпекою, та Перелік робіт де є потреба в професійному доборі.
Відсутня інформація про те що при прийомі на роботу працівника призначається наказом число змін стажувань з визначенням відповідального працівника.
Покарання: відсутні