Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ДАФНІС"

#39836809

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
23.05.2022 2974169 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.05.2022 3048676 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.10.2019 1462078 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Михайлов Ігор Анатолійович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області
Пасічник Костянтин Володимирович — Заступник директора ТОВ "Дафніс"
Порушення:
Не забезпечено належний контроль за операціями поводження з відходами в частині повернення використаної тари з під агрохімікатів підприємству постачальнику.
Не забезпечено укладання договору обов’язкового страхування цивільної відповідальності суб'єктів господарювання за шкоду, яку може бути заподіяно довкіллю або здоров'ю людей під час зберігання та застосування пестицидів і агрохімікатів
Не забезпечено ведення первинного поточного обліку кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються, перевозяться, зберігаються, обробляються, утилізуються, знешкоджуються та видаляються на підприємстві з записами в журналі встановленої форми (1-ВТ).
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
11.04.2018 1162200 Державна служба України з питань праці Проведено
21 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, промислової безпеки
Учасники:
Порушення:
На підприємстві не розроблені та не затверджені програми стажування для конкретних професій, що є порушенням вимог п. 7.6 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
На підприємстві не ведеться Журнал обліку видачі інструкцій^ охорони праці (форма якого наведена у додатку 5 до НПАОП 0.00-4.15-98), що є порушенням вимог п. 3 р. V НПАОП 0.00- 4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
На підприємстві відсутній перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу, що є порушенням вимог п. 6.11 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
На підприємстві відсутній план-графік проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці, що є порушенням вимог п. 3.2 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
На підприємстві не визначений перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування, а "також тривалість стажування відповідно до нормативно-правових актів з охорони праці, що є порушенням вимог п. 7.4 НПАОП 0.00- 4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Директор підприємства не пройшов навчання і перевірку знань;з питань охорони праці, що є порушенням вимог п. 5.1 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
На підприємстві кабінет з охорони праці не забезпечений належною оргтехнікою, навчальними та наочними посібниками і приладдям (плакатами, стендами та іншими наочними засобами навчання та інструктажу з питань охорони праці), що є порушенням вимог п. п. 5.2, 5.3 НПАОП 0.00-4.21-04 «Типове положення про службу охорони праці»
В журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці на підприємстві у графі 4 не завжди зазначається вік особи, яку інструктують, що є порушенням вимог п. 6.3, додатку 5 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
На підприємстві не розроблений і не затверджений перелік робіт ї підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібні спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці, що є порушенням вимог НПАОП 0.00-2.01-05 «Перелік робіт з підвищеною небезпекою»
Положення про навчання з питань охорони праці потребує доопрацювання у зв’язку із змінами у нормативно-правових актах з охорони праці, що є порушенням вимог п. 3.2 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведеній навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
На підприємстві не ведеться Журнал реєстрації інструкцій з охорони праці (форма якого наведена у додатку 4 до НПАОП 0.00-4.15-98), що є порушенням вимог п. 1 р. V НПАОП 0.00- 4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці"
Видача працівникам і повернення ними засобів індивідуального захисту не обліковується в особистих картках обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту, форма якої наведена в додатку 1 до НПАОП 0.00-4.01-08, що є порушенням вимог п. 4.10 НПАОП 0.00-4.01-08 «Положення про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту»
Не розроблений план комплексних заходів для досягнення встановлених нормативів та підвищення існуючого рівня охорони праці, що є порушенням вимог п. 3.1 НПАОП 0.00-4.21- 04 «Типове положення про службу охорони праці».
На підприємстві не організований належний облік і контроль за видачею у встановлені строки засобів індивідуального захисту працівникам, що є порушенням вимог п. 4.7 НПАОП 0.00-4.01-0,8 «Положення про порядок забезпечення працівників спеціальний одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту».
Підприємством не проведене декларування робіт підвищеної небезпеки, відповідно до вимог п. 19 додатку 6 (зварювальні роботи) «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки», затвердженого ПКМУ від 26.10.2011 № 1107.
На підприємстві відсутній повний комплект інструкцій з охорони праці у доступному для працівників місці, що є порушенням вимог п. 5 р. V НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Склад комісії підприємства з перевірки знань з питань охорони праці потребує перегляду, у зв’язку із зміною директора, що є порушенням вимог п. 3.9 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
У журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці заповнені не всі графи, а саме: у графі 12 відсутні відмітки про допуск до роботи (підпис, дата), що є порушенням вимог п. 6.10, додатку 6 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
У тексті інструкцій з охорони праці наявні посилання на нормативно-правові акти, вимоги яких враховуються при розроблення цих Інструкції, що є порушенням вимог р.ІІІ НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Працівники перед працевлаштуванням не проінформовані під підпис про умови праці та про наявність на їх робочому місці небезпечних і шкідливих виробничих факторів, про можливі наслідки їх впливу на здоров’я, що є порушенням вимог п. 1.8 НПАОП 0.00-4.01-08 «Положення про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту»
Частина місць для підключення до електричної мережі переносних електроприймачів струму не мають написів, що вказують про напругу мережі та вид струму, що є порушенням вимог п. 1.3 р. 11 НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом