Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Зовнішня інформація (2) Банкрутство (87) Перевірки (2)

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖГЕОКАДАСТРУ У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

#39767479

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
18.11.2021 2359544 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
56 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Міський відділ
Майдан Відродження, 1, Кам'янець-Подільський, Хмельницька обл., 32301
Районний відділ
вул. Першотравнева, 1, Кам'янець-Подільський, Хмельницька обл., 32301;
Будівлі та приміщення
29000, Хмельницька обл., м. Хмельницький, вул. Інституцька, 4/1
Красилівський відділ
31000, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, м. Красилів, вул. Театральна, буд. 1 А
Учасники:
Плахтій Сергій Миколайович — завідуючий господарством
Топольницький Владислав Русланович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Кам'янець-Подільського районного управління Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області
Лобунько Антон Вікторович — начальник Управління у Кам’янець-Подільському районі Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області
Коломієць Олександр Олександрович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Хмельницького районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області старший лейтенант служби цивільного захисту
Порушення:
Не розроблено наказ (інструкцію) який повинен встановлювати протипожежний режим на об’єкті. (не надано відповідні документи).
Тривожні сповіщення від приладів приймально-контрольних пожежних систем протипожежного захисту не виведено на пульти пожежного спостерігання.
Світильники з лампами розжарювання не забезпечені захисним суцільним склом (ковпаками) (коридор 6-го поверху, підвальне приміщення)
Допускається улаштовувати в підвалі склади горючих матеріалів.
Приміщення об`єкта не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників.
Не розроблено програму підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Керівником не розроблено інструкцію щодо дій персоналу суб’єкта господарювання у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій. (не надано відповідні документи).
Об’єкт не забезпечено адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), встановленим на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби.
Не створено об’єктову комісію з питань надзвичайних ситуацій
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замкнення.
Керівником та відповідальною особою за пожежну безпеку на об’єкті не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року N 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
З'єднання, відгалуження та окінцюваня жил проводів і кабелів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів. (коридор 5 поверх)
Будівля не у повній мірі забезпечена первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками)
Будівлю науково-дослідних та проектних установ не обладнано системою керування евакуювання людей 3-го типу .
Електророзетки встановлені на горючій основі (конструкції) (2-ий поверх).
У сходових клітках встановлено прилади опалення, на висоті менше, 2,2 м від поверхні проступів та сходових площадок
Оздоблення стін на шляхах евакуації в коридорі на 5-му, 4-му, 3-му, 2-му, 1-му поверхах виконані з матеріалів з невизначеними показниками пожежної безпеки
Наявна система пожежної сигналізації не обслуговується.
Не призначено відповідальну особу за цивільний захист та техногенну безпеку
Технічне обслуговування наявних вогнегасників не здійснюється відповідно до наказу МВС України від 15.01.2018 №25 «Правила експлуатації та типові норми належності вогнегасника».
З працівниками не проведено інструктажі і перевірку знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки. (не надано відповідні документи).
Допускається зменшення розмірів евакуаційних виходів в коридорі (6-ий та 4-ий поверхи)
Для планування, підготовки та проведення евакуації наказом не створено комісію з питань евакуації
Не розроблено інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії). (не надано відповідні документи).
На доповнення до схематичного плану евакуації не розроблена інструкція, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей. (не надано відповідні документи).
Пожежні кран-комплекти а саме (ПК № 4, 5, 8, 9, 10, 11, 12) не укомплектовані пожежними рукавами однакового з ним діаметра та стволами.
Керівник не пройшов навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки. (не надано посвідчення під час перевірки )
Не розроблено річний план роботи об’єктової комісії з питань надзвичайних ситуацій.
Не заведено журнал інструктажів з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки.
Керівником не пройдено функціональне навчання з питань цивільного захисту.
Відсутній журнал обліку вогнегасників. (не надано журнал під час перевірки).
Двері на шляхах евакуації відчиняються не в напрямку виходу з приміщень (4 поверх, 2 поверх)
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації у будівлі науково-дослідних та проектних установ не забезпечені евакуаційним освітленням
Лінії живлення до побутових кондиціонерів, не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту. (4-ий поверх)
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». Знаки не розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями
Приміщення архіву не обладнано системою пожежогасіння.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж (4-ий поверх)
Не забезпечено проведення не рідше ніж 1 раз на рік технічного обслуговування пожежних кран-комплектів і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Допускається куріння у сходовій клітині.
Для кожного приміщення, будівлі та споруди не розроблено інструкції про заходи пожежної безпеки. (не надано відповідні документи).
На шляхах евакуації допускається встановлення дверей на 1-му поверсі, які заважають вільній евакуації людей, а саме відкриття здійснюється за допомогою електронного пристрою.
Приміщення не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками.
Не відкориговано плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі.
Посадова особа не пройшла навчання з питань цивільного захисту у відповідних навчально-методичних центрах сфери цивільного захисту. (не надано посвідчення під час перевірки).
Допускається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, а саме застосування подовжувачів. (відділ державних земельних кадастрів)
Не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Територія об’єкта, будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки.
На об’єкті приступають до роботи особи, які не пройшли навчання, протипожежного інструктажу і перевірки знань з питань пожежної безпеки
Будівлю науково-дослідних та проектних установ не обладнано системою пожежної сигналізації
Насоси підвищувачі тиску внутрішнього протипожежного водопроводу не приведенні у працездатний стан.
Не розроблено та не затверджено керівником об’єкта положення про об’єктову комісію з питань надзвичайних ситуацій.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (не надано при перевірці у встановленому порядку копії підтверджуючих документів)
Члени добровільної пожежної дружини які підлягають обов’язковому особистому страхуванню (на випадок загибелі (смерті), поранення (контузії, травми або каліцтва), зварювання, одержаних під час ліквідації пожежі або наслідків аварії) не застраховано відповідно до вимог нормативно-правових актів.
Не проводиться інструктаж працівникам з питань пожежної безпеки.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (не надано при перевірці у встановленому порядку копії підтверджуючих документів)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.11.2021 2430654 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Мораторій на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, запроваджений Законом України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" від 17.03.2020 № 533-IX
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні