Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (16)
Перевірки (2)

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЗЕЛЕНОДІБРІВСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І ДОЗВІЛЛЯ ВІЛЬШАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗВЕНИГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#39747080

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
09.03.2022 3149376 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ЗЕЛЕНОДІБРІВСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І ДОЗВІЛЛЯ
Черкаська обл., Звенигородський р-н, С. Зелена Діброва, вул. Шевченка, 32
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.09.2020 2185828 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Черкаській області Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: Перевірка виконання припису №78 від "04" липня 2019 року про усунення порушення вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Зінченко Руслан Іванович — Головний інспектор ВЗНС Черкаського РУ ГУ ДСНС України у Черкаській області
Лисенко Ігор Володимирович — Провідний інспектор ВЗНС ЧРУ ГУ ДСНС України у Черкаській області
Порушення:
Горючі декорації, сценічне оформлення, драпірування в залах для глядачів та дерев’яні конструкції сценічної коробки не оброблені вогнезахисними засобами, що забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не перевірено електромережу на опір ізоляції і спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання відповідно до вимог ПТЕ.
Приміщення закладу не обладнано системою оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей відповідно вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не заключений договір на технічне обслуговування автоматичної пожежної сигналізації з організацією, яка має ліцензію на право виконання цих робіт.
Дерев’яні конструкції горищних приміщень не оброблено вогнезахисним розчином.
Не поновлено інформаційно довідковий куточок щодо дій персоналу об’єкта у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті.
Не проведено навчання з питань техногенної безпеки, навчання діям і способам захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного характеру (далі - навчання) відповідно до Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444.
У приміщенні закладу не відремонтовано автоматичну пожежну сигналізацію відповідно вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не виведено сигнал від приймально-контрольного приладу автоматичної пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження.
Приміщення укомплектовано не достатньою кількістю вогнегасників відповідно до Типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 02 квітня 2004 року № 151, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 29 квітня 2004 року за № 554/9153
Не перевірено захист від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом