Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (14)
Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЧЕРКАСЬКА СПІЛКА ПРОДОВОЛЬЧИХ МАРКЕТІВ"

#39548672

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
20.06.2019 1652887 Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки:
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.02.2019 1399092 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
В журналі реєстрації інструктажів на робочому місці в графі м не вказуються назва та номер інструкції, за якими проводився інструктаж.
В Товаристві не проводиться навчання і перевірка знань на 1 групу з електробезпеки у вигляді інструктажу з електробезпеки по відповідній інструкції з охорони праці.
Інструкція з охорони праці № 2 для персоналу, який працює на персональних комп’ютерах, не містить: умови та порядок допуску працівників до самостійної роботи за професією або до виконання певного виду робіт (вимоги щодо віку, стажу роботи, статі, стану здоров’я, проходження медоглядів, професійної освіти та спеціального навчання з питань охорони праці, інструктажів, перевірки знань з питань охорони праці тощо); правила внутрішнього трудового розпорядку, що стосуються питань охорони праці для конкретного виду робіт або конкретної професії, а також відомості про специфічні особливості організації праці та технологічних процесів і трудові обов’язки працівників цієї професії (виконавців цього виду робіт); перелік і характеристику основних небезпечних та шкідливих виробничих факторів для цієї професії (цього виду робіт), особливості їх впливу на працівника, тощо.
Повторні інструктажі на робочому місці не проводяться працівникам Товариства у визначені нормативно-правовими актами з охорони праці терміни – не рідше 1 раз на 6 місяців, що є порушенням пункту 6.5 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Директором ТОВ Черкаська спілка продовольчих маркетів» (далі – Товариство) Петриком Р.В. не здійснюється систематичний контроль за відповідністю нормативних актів з охорони праці вимогам чинного законодавства. В зв’язку iз змiнами та переглядом державних мiжгалузевих i галузевих нормативних актiв про охорону працi не здійснений перегляд та не внесені зміни в Положення про службу охорони праці Товариства, затверджене директором 01.01.2015.
В Товаристві не складений та не затверджений в установленому порядку Перелік інструкцій з охорони праці.
Директор Товариства Петрик Р.В. з урахуванням специфіки виробництва не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці.
В Товаристві не розроблені всі необхідні інструкції, що містять обов’язкові для дотримання працівниками вимоги з охорони праці при виконанні ними робіт певного виду або за певною професією на всіх робочих місцях, у виробничих приміщеннях, на території підприємства, або в інших місцях, де за дорученням роботодавця чи уповноваженого ним органу (далі - роботодавець) виконуються ці роботи, трудові чи службові обов’язки.
Первинний інструктаж на робочому місці, повторні інструктажі на робочому місці працівникам Товариства проводить не безпосередній керівник – директор, а стороння особа.
В Товаристві з урахуванням специфіки виробництва не розроблено Положення про навчання з питань охорони праці.
Покарання: відсутні