Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (27)
Дозвільні документи
Ліцензії (10)
Будівництво (9) Перевірки (5)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "Л-ТРАНС СЕРВІС"

#39478113

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
23.03.2022 3151234 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "Л-ТРАНС СЕРВІС"
39600, Полтавська обл., Кременчук, Кременчуцька Міська Територіальна Громада, вул. Профспілкова, 3
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.08.2021 2901478 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Полтавській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Гладенький Віктор Миколайович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Муха Олександр Анатолійович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Горенко Сергій Олександрович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Жабо Дмитро Ерастович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Беспалов Володимир Олександрович — головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Полтавській області
Порушення:
Не виконано вимоги припису від 05.04.2021 №ПЛ 975/1292, а саме: - пункт 1. Роботодавець не одержав дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки відповідно до переліку робіт підвищеної небезпеки, а саме: - вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
23.03.2021 2279284 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
37 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Муха Олександр Анатолійович — головний державний інспектор сектору нагляду на виробництві і на об"єктах підвищеної небезпеки відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об"єктах підвищеної небезпеки.
Гладенький Віктор Миколайович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Крещик Леонід Васильович — завідувач сектору нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку Управління Держпраці у Полтавській області
Гринюк Віталій Анатолійович — Заступник начальник відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об'єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Полтавській області
Назаренко Григорій Михайлович — головний державний інспектор відділу з питань гігієни та експертизи умов праці.
Жабо Дмитро Ерастович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Горенко Сергій Олександрович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Беспалов Володимир Олександрович — головний державний інспектор сектору нагляду на виробництві і на об"єктах підвищеної небезпеки відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об"єктах підвищеної небезпеки.
Порушення:
Відсутній журнал технічного обслуговування навантажувачів.
Не проведено належним чином щорічне спеціальне навчання працівникам (слюсарі з МСР) на право виконання робіт підвищеної небезпеки (вантажно-розвантажувальних робіт та робіт по обслуговуванню обладнання, що працює під тисом).
Призначений за процедурою, визначеною суб’єктом господарювання, працівник, відповідальний за технічний стан навантажувачів та безпечне проведення робіт навантажувачами виконує обов’язки водія навантажувача.
При виконанні робіт в колодязях не оформлюється в установленому порядку наряд-допуск.
Суб’єктом господарювання не проводиться періодично технічний огляд обладнання під тиском (ресивер Ⅴ0,5 м³, заводський №04580).
Не складений (відсутній) перелік робіт із щоденного обслуговування навантажувачів.
На дільниці виготовлення обладнання використовується електричний кабель-подовжувач який має пошкодження.
Не проводяться випробування риштувань, не розроблена методика випробування риштувань, не оформлюються акти випробувань риштувань, відсутній Журнал приймання та огляду риштувань та помостів.
Не проведено щорічне спеціальне навчання працівникам (стропальникам) на право виконання робіт підвищеної небезпеки (вантажно-розвантажувальних робіт).
Відсутній журнал обліку знімних вантажозахоплювальних пристроїв (стропи).
Для організації безпечного руху по території підприємства не доведений до відома працівників схематичний план (схема) руху транспортних засобів та працівників з показом дозволених та заборонених напрямків, поворотів, зупинок, виїздів, в'їздів тощо.
Не розроблена у встановленому порядку інструкція з охорони праці для виконання робіт по нанесенню глянцевого покриття на готовий виріб.
На обладнанні під тиском (ресивер Ⅴ0,5 м³, заводський №04580), що введено в експлуатацію, не прикріплена на видному місці табличка із зазначенням даних.
Перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібні спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці складений не у відповідності до Переліку робіт з підвищеної небезпеки, затвердженого наказом Державного комітету України з нагляду за охороною праці від 26 січня 2005 року №15, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15 лютого 2005 року за №231/10512.
Відсутня проектна документація на встановлення обладнання під тиском (рампа для централізованого постачання азоту з балонів) на дільниці механічної обробки.
В журналі нагляду електричного навантажувача (Komatsu, модель FB 15-12, заводський № 836205) відсутня відомість про обов'язковий технічний контроль (технічний огляд).
По підприємству не проводиться 1 раз на 6 місяців перевірка кабелів-подовжувачів електричного струму, ручного електрофікованого інструменту.
Відсутній наказ про призначення обслуговувального персоналу обладнання, що працює під тиском (ресивер Ⅴ0,5 м³, заводський №04580).
Не визначені уповноважені особи, що мають право видавати наряди-допуски на проведення газонебезпечних робіт (роботи в колодязях).
Роботодавець не одержав дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки відповідно до переліку робіт підвищеної небезпеки, а саме: - вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів.
Відсутні протоколи вимірів опору ізоляції ручного електрофікованого інструменту.
Інструкції з охорони праці, що діють на підприємстві, мають посилання на законодавчі акти, які втратили чинність.
Відсутній наказ про призначення відповідального працівника за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання, що працює під тиском (ресивер Ⅴ0,5 м³, заводський №04580).
Не призначені працівники, відповідальні за справний стан стелажів для збергінання вантажів. Не розроблений затверджений роботодавцем графік огляду стелажів.
Відсутній журнал нагляду (паспорт) обладнання, що працює під тиском (ресивер Ⅴ0,5 м³, заводський №04580).
Роботодавцем не встановлений порядок проведення щоденного обслуговування, періодичного технічного обслуговування та ремонту навантажувачів відповідно до вимог експлуатаційних документів.
Відсутня проектна документація на встановлення обладнання під тиском (рампа для централізованого постачання кисню з балонів) на дільниці механічної обробки.
В місцях проведення робіт не вивішені графічні зображення (схеми) стропування типових вантажів та обв'язування вантажів.
Під час експлуатації знімні вантажозахоплювальні пристрої (стропи) не підлягають періодичному огляду.
Не розроблений перелік газонебезпечних робіт, які допускається виконувати без оформлення наряду-допуску.
Працівники, задіяні на роботах в колодязях, не пройшли навчання і перевірку знань в установленому порядку.
Періодичні медичні огляди працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі у 2020р. у повному обсязі не проводилися. (через карантинні обмеження. На підставі постанови КМУ від 20 травня 2020 р. № 392) Заявка роботодавця щодо визначення категорій працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду на 2021р. до Управління Держпраці не надходила. Відповідно списки підлягаючих щорічним профілактичним оглядам не складалися і з Управлінням Держпраці не узгоджувалися (до 1грудня).
На підприємстві (в підрозділах) не призначені навчені в установленому порядку особи, відповідальні за безпечне проведення вантажно-розвантажувальних робіт у тому числі за допомогою машин і механізмів.
На дільниці механічної обробки балони з киснем зберігаються в не призначених для цього місцях.
На корпусах зварювальних трансформаторів не зазначені інвентарний номер, дата наступного вимірювання опору ізоляції та належність до цеху (дільниці та ін.).
Інструкція з охорони праці Для водія навантажувача не містить встановлені додаткові вимоги Правил охорони праці під час експлуатації навантажувачів НПАОП 0.00-1.83-18.
Не витримані терміни проведення повторного інструктажу з питань охорони праці працівникам підприємства (остання дата 02.10.2020).
Покарання: відсутні
23.03.2021 2357062 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Мораторій на проведення заходів державного нагляду (контролю) відповідно до пункту 3 розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України № 533-IX від 17.03.2020 (із змінами, внесеними згідно із Законом № 591-IX від 13.05.2020})
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Приміщення і територія
39600, Полтавська обл., м. Кременчук, вул. Профспілкова, буд. 3
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "Л-ТРАНС СЕРВІС"
39600, Полтавська обл., Кременчук, Кременчуцька Міська Територіальна Громада, вул. Профспілкова, 3
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.09.2020 1788072 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Приміщення і територія
39600, Полтавська обл., м. Кременчук, вул. Профспілкова, буд. 3
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні