Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (13)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Будівництво (4) Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТЕСЛА БІЛД ГРУП"

#39376224

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
20.01.2022 3020433 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Надкреничний Кирило Данилович — головний державний інспектор
Порушення:
На підприємстві, журнал обліку і зберігання електрозахисних засобів, не ведеться. п. 4.2.6. додаток 1 Правила експлуатації електрозахисних засобів НПАОП 40.1 - 1.07 - 0 1
Перелік електрозахисних засобів захисту потребує оновлення. П. 4.2.9. Правила експлуатації електрозахисних засобів НПАОП 40.1 - 1.07 - 0 1
Не розроблені програми стажування для конкретних професій відповідно до функціональних обов’язків працівників. п.7.6 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Інструкція з охорони праці № 2 розроблена з порушеннями нормативно правових актів з охорони праці, а саме: в першому розділі не вказаний перелік спецодягу, спецвзуття та інших засобів індивідуального захисту, що належать до видачі працівникам даної професії (виду робіт) згідно діючим нормам. п.2.5; Положення «Про розробку інструкцій з охорони праці» НПАОП 0.00 - 4.15 - 98
Під час проведення інструктажів з питань охорони праці, дата та підпис про допуск до роботи, відсутній. Додаток 6 п. 6.10 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці. НПАОП 0.00-4.12-05
Обладнання трансформаторної ТП - 580 потребує чищення від пилу та бруду. (чим порушено п. 1.1.7 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»)
В приміщенні РУ-0,4 кВ ТП - 3955 знаходяться предмети, які не мають відношення до даної електроустановки. (чим порушено п. 2.2..20 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»)
Покарання: відсутні
08.11.2021 2447748 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
34 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ. ОБМЕЖ. ВІДПОВ. "ТЕСЛА БІЛД ГРУП"
65098, Одеська обл., м. Одеса, Малиновський р-н, вул. Стовбова, буд. 28/3
Учасники:
Трифонов І.А. — Головний інспектор ВЗНС по Малиновському району ОМТГ ОРУ ГУ ДСНС України в Одеській області
Трифонов І А — Головний інспектор ВЗНС по Малиновському району ОМТГ ОРУ ГУ ДСНС України в Одеській області
Стойко Олег Васильович — директор ТОВ "ТЕСЛА БІЛД ГРУП"
Порушення:
Допускається експлуатація електроустановок, електропроводки які не відповідають вимогам ПУЕ в приміщеннях будівельних майданчиках, а також не проведено розрахунки допустимих струмових навантажень для виробничих приміщень будівель.
Не забезпечено працюючий персонал засобами захисту органів дихання згідно норм належності.
Не проведено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Територія об'єкту захаращена звалищем горючих відходів.
Не заведен журнал обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів.
На вікнах приміщень адміністративного корпуса, де перебувають люди, встановлені глухі металеві ґрати.
Не проведено ідентифікацію на визначення потенційно-небезпечного об’єкта або об'єкта підвищеної небезпеки.
Під час зберігання у складах (приміщеннях) різних речовин та матеріалів не враховано їх пожежонебезпечні фізико-хімічні властивості, сумісність, а також ознаки однорідності речовин, що застосовуються для гасіння пожежі.
Пожежні щити не доукомплектовані інвентарем згідно встановлених норм, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 x 2 м - 1 шт., гаки - 2 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт.
Відсутні для кожного приміщення розроблені та затверджені керівником об'єкта інструкції про заходи пожежної безпеки. У яких повинні вказуватися: категорія приміщення з вибухопожежної та пожежної небезпеки (для виробничих, складських приміщень та абораторій); вимоги щодо утримання евакуаційних шляхів та виходів; спеціальні місця для куріння та вимоги до них; порядок утримання приміщень, робочих місць; порядок зберігання та застосування легкозаймистих рідин, горючих рідин (далі - ЛЗР, ГР), пожежовибухо-небезпечних речовин і матеріалів; порядок прибирання робочих місць, порядок проведення зварювальних та інших вогневих робіт; порядок огляду, вимкнення електроустановок, приведення в пожежобезпечний стан приміщень та робочих місць, закриття приміщень після закінчення роботи. Ці інструкції мають вивішуватися на видимих місцях.
На території об’єкта не встановлено схему території із зазначенням розміщення будівель, водойм, гідрантів (за наявністю), під’їздів пожежних автомобілів до них.
Не представлена документація щодо введення СПЗ в адміністративних та складських будівлях (система автоматичної пожежної сигналізації, оповіщення тощо) в експлуатацію у відповідності до ДБН В.2.5-56:2014. "Системи протипожежного захисту" та настанови з підтримання експлуатаційної придатності ДСТУ 9047 (акт введення, проект, експертиза, акт відповідності тощо), а також не виведено сигнал від приймально-контрольного приладу на пульт централізованого пожежного спостереження.
Допускається на зовнішньому освітленні будівель (адміністративні, складські, виробничі, технічні, підсобні тощо) з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів за допомогою скрутки.
Не надана декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимог законодавства з питань пожежної безпеки, що дає право на початок роботи використання суб’єктом господарювання (орендарем) орендованих приміщень або їх частин.
Вогнегасники не розміщені на видимих місцях шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця в приміщеннях будівель (адміністративні, складські, виробничі, технічні, підсобні тощо).
Не обладнано будівлі системами блискавкозахисту у відповідності до ДСТУБ В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд»
Допускається встановлення електророзеток на горючій основі в приміщеннях в приміщеннях будівельних майданчиків
Не надані акти схованих робіт по прокладанню електропроводки в об’ємі підвісних стель в приміщеннях адміністративних будівель.
Шляхи евакуації, захаращені комутаційною шафою в приміщенні адміністративної будівлі.
Допускається оренда приміщень без надання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимог законодавства з питань пожежної безпеки, що дає право на початок роботи використання суб’єктом господарювання (орендарем) орендованих приміщень або їх частин.
Електрощити майже в усіх приміщеннях будівель (адміністративні, складські, виробничі, тощо) не забезпечені схемами підключення споживачів з пояснюючими написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту.
Не забезпечено приміщення будівельного майданчика в повному обсязі первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) згідно норм належності.
Не забезпечено в місці розміщення приладу системи пожежної сигналізації інструкцію про порядок дій чергового (оперативного) персоналу на випадок появи сигналів про пожежу або про несправність тощо, у відповідності до ДБН В.2.5-56:2014. "Системи протипожежного захисту" у відповідності до настанови з підтримання експлуатаційної придатності (ДСТУ 9047:2020).
Відсутній журнал обліку вогнегасників.
Не проведено технічне обслуговування пожежних кранів і перевірка на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Двері в приміщенні газової котельні адміністративної будівлі а також в приміщеннях електрощитових не встановлено протипожежними з межею вогнестійкості 0,6 год. з оформленням відповідного сертифікату на протипожежні двері.
Не забезпечено на пультах керування (на блоках СПЗ) біля вузла керування розміщення таблички із зазначенням приміщень, що підлягають захисту, або технологічного устаткування, типу та кількості сповіщувачів тощо у відповідності до ДБН В.2.5-56:2014. "Системи протипожежного захисту" у відповідності до настанови з підтримання експлуатаційної придатності (ДСТУ 9047:2020)
Не обладнано приміщення будівель літера «Б», «Б3», (адміністративні, складські, виробничі, технічні, підсобні тощо) системою автоматичної пожежної сигналізації та системою оповіщення про пожежу та управлінням евакуюванням людей у відповідності до ДБН В.2.5-56:2014. "Системи протипожежного захисту".
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання в усіх приміщеннях (адміністративні, складські, виробничі, технічні, підсобні тощо).
На дверцях кран-комплектів не вказано літерний індекс «ПК», порядковий номер крану та номер виклику пожежно-рятувального підрозділу.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки згідно з вимогами ДСТУ Б В.1.1-36 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони за «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, із позначенням на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечані евакуаційним освітленням.
Усі приміщення (адміністративні, складські, виробничі, технічні, підсобні тощо) не забезпечено відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности» в повному обсязі.
Внутрішній протипожежний водопровід не обладнан пожежними насосами та кнопками дистанційного захисту цих насосів, для підвищення тиску в мережі протипожежного водопроводу.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
05.02.2019 1416117 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення:
фактичні обставини відображені в акті та приписі перевірки
Покарання: відсутні
20.05.2018 536281 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні