Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "БУДІВЕЛЬНА СИЛА"

#39338042

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.01.2022 3029609 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
26 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Кучеренко Анатолій Олексійович — головний державний інспектор відділу нагляду за об’єктами котлонагляду, підйомними спорудами та на транспорті управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Блонар Василь Васильович — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК, СКС та зв'язку управління нагляду в промисловості і на об' єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київський області
Порушення:
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: площадка для зберігання транспортних засобів не має розмітки, яка виконується незмивною фарбою або іншим способом і визначає місця установлення автомобілів і проїздів. При нанесенні розмітки слід враховувати, що відстань між двома транспортними засобами, які стоять паралельно, повинна бути достатньою для вільного відчинення дверей кабіни. Порушення вимоги п. 3.5 розділу IІІ Правила ОП на автомобільному транспорті НПАОП 0.00-1.62
У ТОВ « Будівельна Сила» не забезпечено проведення профілактичних випробувань та вимірювання електроустановок, електромережі 0,4КВт до 1000В і заземлювальних пристроїв, які є власністю товариства , згідно з правилами і нормами ПТЕ. п.1.3.1, п.8.7.3 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: не обладнано КТП для перевірки технічного стану транспортного засобу.Порушення вимоги п. 6.1 розділу ІІІ НПАОП 0.00-1.62-12 Правила ОП на автомобільному транспорті.
У товаристві на підставі Типового положення з урахуванням специфіки виробництва не опрацьоване Положення про діяльність уповноважених найманими працівниками осіб з питань охорони праці, яке затверджується загальними зборами (конференцією) трудового колективу підприємства. Пор. ст.42 ЗУ Про охорону праці.пор. п.1.4. НПАОП 0.00-04.11-07 «Типове положення про діяльність уповноважених найманими працівниками осіб з питань охорони праці».
У товаристві відсутній журнал видачі інструкцій з охорони праці керівникам структурних підрозділів. Пор. ст. 13 ЗУ « Про охорону праці» п.3 розділ V НПАОП 0.00-4.15-98 « Положення про розробку інструкцій»
Роботодавець, директор ТОВ «Будівельна сила» не забезпечив утримання, експлуатацію і обслуговування електрогосподарства відповідно до вимог чинних нормативних документів, а саме: не призначив відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства з числа інженерно-технічних працівників, які мають електротехнічну підготовку і пройшли перевірку знань у встановленому порядку. Порушено вимоги п. 1.3.1 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Працівники товариства які пов’язані з роботою при виконанні якої може виникнути небезпечність ураження електричним струмом, не проінструктовані на І групу з електробезпеки. Пор.ст.18 ЗУ Закону України «Про охорону праці» п.2.1.3 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: на ресивер зав.№б/н, що встановлений на компресорі, відсутня експлуатаційна документація (журнал нагляду (паспорт) та настанова(інструкція) з монтажу і експлуатації). Порушення п.1, р.4 « Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП 0.00-1.81-18
Роботодавець, директор ТОВ «Будівельна сила» не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: працівники (водії) автомобілів Марченко М.В, Годішевський А.В.,Шульга Б.В., Рудой С.О., Боб А.О.,Левченко Ю.М.– які не пройшли щорічне спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці. Порушення п.4.1. НПАОП 0.00-4.12-05 Перелік робіт з підвищеною небезпекою.
Завідуючий складом Смик Д.В., менеджер логіст Стратілат І.М., менеджер з маркетингу Волочнюк Є.В., менеджер з маркетингу Бочковська І.В. не проводять повторний інструктаж з охорони праці на робочому місці (з різноробочим) за їх основною професією. Пор. ст.18 ЗУ Про охорону праці.п.6.5. НПАОП 0.00-4.12-05 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці.
У товаристві не ведеться журнал обліку, перевірки та випробування електроінструменту та кабелів- подовжувачів . Пор. ст. 13 ЗУ «Про охорону праці».п.6.7.36. НПАОП 40.1-1.21-98 « Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
У товаристві не розроблені інструкції з охорони праці на всі види робіт, що виконуються. Пор. ст. 13 ЗУ Про охорону праці. п.3. НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Роботодавець ТОВ «Будівельна сила» не набув права на роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра, за адресою: смт. Згурівка, вул. Кооперативна, буд. 66, які можуть здійснюватися на підставі зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, відповідно до додатку 2 пункту 3 групи Б «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 № 1107, зі змінами від 10.03.2021.
Роботодавець ТОВ «Будівельна сила» не набув права на експлуатацію технологічних транспортних засобів, а саме: за адресою: смт. Згурівка,вул. Кооперативна, буд. 66, яка може здійснюватися на підставі зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, відповідно до пункту 6 групи Б «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 № 1107, зі змінами від 10.03.2021
У товаристві допускаються до початку самостійної роботи новоприйняті працівники без проведення стажування. Пор. ст. 18 ЗУ» Про охорону праці».п.7.1 НПАОП 0.00-4.12-05«Типове положення про порядок навчання і перевірки знань з питань охорони прац
Роботодавець, директор ТОВ «Будівельна сила» не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не розроблений перелік робіт з підвищеною небезпекою. Порушення п.4.1. НПАОП 0.00-8.24-05 Перелік робіт з підвищеною небезпекою.
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: під час укладання трудового договору роботодавець не інформує працівника під розпис про умови праці та про наявність на його робочому місці небезпечних і шкідливих факторів. Пор. ст. 5. абзац
Роботодавець директор ТОВ «Будівельна сила» не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: передрейсовий медичний огляд для водіїв транспортних засобів на підприємстві на експлуатаційних дільницях не проводиться.Порушення вимоги розділу I п. 2.4 НПАОП 0-00-1-61-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: перед виїздом не проводиться випробування гальм на ходу, яке повинне проводитись на площадці, розміри якої унеможливлюють наїзд транспортних засобів на людей, будівлі та інше у випадку несправності гальмівної системи. Порушення НПАОП 0.00-1.62-12 Правила охорони праці на автомобільному транспорті. розділ 10 п. 4.11
Відсутній журнал реєстрації інструкцій з охорони праці, які вводяться в дію у товаристві . Ст.13 ЗУ »Про охорону праці». Пор. п.1 розділ V НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Директор товариства не забезпечив систематичного контролю за відповідністю нормативних актів вимогам чинного законодавства та їх періодичного перегляду, своєчасне внесення змін або опрацювання і затвердження нового нормативного акта у зв’язку із змінами організації виробництва, а саме: не внесено зміни до інструкцій з охорони праці з доповненням їх певними правилами поведінки під час пандемії та карантинних обмежень, зокрема порядком дотримання особистої гігієни та застосування засобів захисту, медичних масок, респіраторів, рукавичок тощо. Пор. ст. 13 ЗУ Про охорону праці. п.2.10. НПАОП 0.00-6.03-93 «Порядку опрацювання і затвердження роботодавцем нормативних актів, що діють на підприємстві».
Директор товариства (Шуляренко О.В.), не пройшов навчання з питань охорони праці. Пор. ст.18 ЗУ «Про охорону праці» п.5.1додаток 3 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці »
Роботодавець ТОВ «Будівельна сила» не одержав дозвіл на вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів за адресою: смт. Згурівка, вул. Кооперативна, буд. 66, відповідно до додатку 2 пункту 20 групи А «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 № 1107, зі змінами від 10.03.2021.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: відсутня площадка для перевірки гальм транспортних засобів на ходу. Порушення НПАОП 0.00-1.62-12 Правила охорони праці на автомобільному транспорті. розділ 10 п. 4.11
У товаристві відсутні програми стажування (дублювання) для професій. Пор. ст.18 ЗУ Про охорону праці. П. 7.6 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Роботодавець, директор ТОВ «Будівельна сила» не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не призначив наказом по підприємству відповідальну особу із вантажно-рожвантажувальних робіт. Порушення вимог розділ III. п.1. НПАОП 0.00-1.75-15. Правила охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
10.01.2022 3141021 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Магазин "БУДІВЕЛЬНА СИЛА"
07600, Київська обл., Броварський р-н, Смт Згурівка, вул. Кооперативна, 66
Магазин "БУДІВЕЛЬНА СИЛА"
07600, Київська обл., Згурівський р-н, Смт Згурівка, вул. Кооперативна, 64
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.09.2021 2909472 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: виконання вимог профілактичних заходів протидії поширення коронавірусної хвороби
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Твердохліб О. М. — провідний фахівець сектору державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Згурівського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області
Твердохліб О М — провідний фахівець сектору державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Згурівського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.08.2021 2909468 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: виконання вимог профілактичних заходів протидії поширення коронавірусної хвороби
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Семенова Алла Михайлівна — уповноважена особа - продавець
Твердохліб О М — провідний фахівець сектору державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Згурівського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області
Твердохліб О. М. — провідний фахівець сектору державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Згурівського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області
Порушення:
Перед початком зміни не проводиться температурний скринінг усім працівникам.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом