Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (14)
Дозвільні документи
Перевірки (7)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КАМ'ЯНСЬКЕ АГРО"

#39225623

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.11.2022 3017214 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.08.2021 2364617 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
34 порушення
Причина, по якій не проведено перевірку: Об'єкт, на якому суб'єкт господарювання проваджує господарську діяльність, не експлуатується
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Тваринницька ферма
Дніпропетровська обл., Кам'янський р-н, Криничанська Отг, С. Українка
Фермерське господарство (с. Степове, вул. Механізаторів, 1,2,3,4)
Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, Миколаївська Територіальна Громада, С. Степове, вул. Механізаторів, 1,2,3,4
Учасники:
Рашевський Сергій Павлович — Заступник начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області підполковник служби цивільного захисту
Феник Володимир Романович — Директор ТОВ "КАМ`ЯНСЬКЕ АГРО"
Порушення:
Для всіх будівель і приміщень виробничого та складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1.-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», які необхідно позначити на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка на спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання в приміщеннях будівель об’єкту.
Не забезпечено об’єкт необхідною кількістю води для здійснення пожежогасіння (зовнішнім протипожежним водопостачанням), не улаштовані мережі протипожежного водогону, які повинні забезпечувати потрібні за нормами витрату та напір води.
Не створено об’єктову систему цивільного захисту, не призначено відповідального працівника з питань цивільного захисту.
Не виконано захист будівель та споруд об’єкту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, не проведено та не надано розрахунки у відповідності до ІЕС 62305-2:2006.
На об’єкті відсутній запас вогнегасних речовин, а також засобів їх подавання в кількості, необхідних для гасіння пожежі в найбільшому резервуарі.
Територія об’єкта, а також будівлі, приміщення та споруди не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT).
Сходова клітка, коридори, проходи та інші шляхи евакуації двоповерхової адміністративної (адміністративно-побутової) будівлі не забезпечено евакуаційним освітленням.
Не улаштовано по периметру території, де розташовані наземні резервуари для зберігання палива, замкнуте обвалування або огороджуюча стіна з негорючих матеріалів, розраховані на гідростатичний тиск рідини, що розлилась.
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж складських приміщень (складських будівель) не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаних приміщень (будівель) на негорючих стінах (перегородках) або на окремих опорах. Спільні апарати відключення (вимикачі) слід розташовувати в ящиках з негорючих матеріалів або в нішах, які мають пристосування для опломбування та замикання на ключ.
Вікно у зовнішній стіні сходової клітини СК1, двоповерхової адміністративної (адміністративно-побутової) не відповідає протипожежним вимогам будівельних норм, відсутня можливість відчинення вікна з рівня сходової площадки.
Допущено улаштування та експлуатацію тимчасових електромереж в приміщеннях, будівлях та спорудах об’єкту.
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки.
Не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту на об’єкті, в частині приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Виробничі, складські, адміністративні та побутові приміщення будівель об’єкту не обладнано системою протипожежного захисту (далі - СПЗ) у відповідності до вимог.
Не створено матеріальний резерв для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків.
Відстань від наземних резервуарів до адміністративної будівлі операторної АЗС не відповідає вимогам, становить ближче ніж 30 м (фактично наземні резервуари встановлені впритул до будівлі операторної).
Відповідальним працівником з питань цивільного захисту, начальником цивільного захисту, не пройдено навчання на курсах ЦЗ.
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.
Об'єкт не забезпечено адресною вказівкою (назва вулиці, номер будинку), яка встановлюється на фасаді будівлі або на інших видних місцях і освітлювється у темний час доби.
Не встановлено між сходовою кліткою та коридорами поверхів двоповерхової адміністративної (адміністративно-побутової) будівлі, двері з ущільненням в притворах та з пристроями для самозачинення.
Не розроблено функціональні обов’язки відповідального працівника з питань цивільного захисту та начальника цивільного захисту.
Не організовано та не здійснюються відпрацювання, тренування евакуаційних заходів щодо працівників та майна суб’єкта господарювання на час виникнення надзвичайних ситуацій.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в будівлях та приміщеннях об’єкту не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (допущено виконання з’єднання жил електропроводів шляхом скручування).
Лінії живлення до побутових кондиціонерів, розташованих в приміщеннях будівель об’єкту не забезпечено автономними пристроями електричного захисту.
Не улаштовано в виробничих та складських будівлях об’єкту внутрішній протипожежний водопровід.
Не піддано вогнезахисному оброблянню дерев’яні конструкції елементів покриття будівель об’єкту.
Не проводяться об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту.
Відсутній другий розосереджений евакуаційний вихід з приміщень, розташованих на другому поверсі двоповерхової адміністративної (адміністративно-побутової) будівлі.
Допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи.
На АЗС на видимих місцях не вивішено плакати, які містять обов’язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкції про заходи пожежної безпеки.
Не подано та не зареєстровано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не дотримано нормативну відстань від АЗС (резервуарного парку АЗС), до повітряних ліній електропередач.
Посадові особи, працівники об’єкту, робота яких пов’язана з підвищеною пожежною небезпекою не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року N 444 "Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях".
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
14.09.2020 1893370 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Перевірка не проводилась на підставі закону про запобігання COVID-19
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.09.2020 1714096 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Тваринницька ферма
Дніпропетровська обл., Кам'янський р-н, Криничанська Отг, С. Українка
Фермерське господарство (с. Степове, вул. Механізаторів, 1,2,3,4)
Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, Миколаївська Територіальна Громада, С. Степове, вул. Механізаторів, 1,2,3,4
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.09.2020 1896487 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Перевірка не проводилась на підставі закону про запобігання COVID-19
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.07.2018 536136 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: припинив діяльність за даною адресою
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.07.2018 1149256 Державна служба України з питань праці Проведено
32 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки,безпечного поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Шеремет Вадим Миколайович — головний енергетик
Борщ Іван Іванович — технік-механік
Порушення:
Балони з горючими газами зберігаються без заглушок бокових штуцерів, що є порушенням п.2.31. розділу V транспортувати та зберігати балони з горючими газами на бокових штуцерах вентилів балонів повинні установлюватись заглушки, НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями», Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 25 лютого 2014 р. за № 327/25104
Технік-механік сільськогосподарського виробництва Євтушенко Олександр Миколайович не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці, чим порушив п.5.1. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок навчання і перевірки знань з питань охорони праці» Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 лютого 2005 р. за № 231/10511
Начальник дільниці (токове господарство) Овчіннікова Зінаїда Анатоліївна не пройшла навчання та перевірку знань з питань охорони праці, чим порушила п.5.1. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок навчання і перевірки знань з питань охорони праці» Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 лютого 2005 р. за № 231/10511
Територія паливозаправного пункту не спланована так, щоб стічні води та нафтопродукти не потрапляли за межі цієї території, порушено п.4.1.15. планування території заправного пункту й розташування водоприймальних пристроїв повинні виключати попадання стічних вод та нафтопродуктів за межі його території, НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті». Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 1 серпня 2012р. за № 1299/21611.
Відсутній «Журнал обліку, перевірки та випробувань електроінструменту, трансформаторів, перетворювачів», чим порушено п. 6.7.36., НПАОП 40.1-1.21.98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Наказом не призначено відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію електроталі, розділ VI підпункт 5 суб’єкт господарювання призначає відповідального за утримання обладнання у справному стані і безпечну експлуатацію обладнання та безпечне проведення робіт вантажопідіймальними кранами, НПАОП 0.00-1.80.18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання». Затверджено Наказ Міністерства соціальної політики України від 19.01.2018 № 62, Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 27. 02. 2018 за № 244/31696.
Не надано на перевірку наказ про призначення відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію енергогосподарства, чим порушено п. 1.3.1., НПАОП 40.1-1.21-98 , «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
Підлога в майстерні не рівна, що є порушенням п.1.12 Підлога в приміщеннях будь-якого призначення повинна бути рівна, з твердим покриттям, непроникна для ґрунтових вод, без виступів і вибоїн, НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті». Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 1 серпня 2012р. за № 1299/21611
Не замкнено на замикаючий пристрій розподільчій щиток електроживлення адміністративної будівлі, чим порушено п. 2.2.18, НПАОП 40.1-1.21-98., «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
На АЗС автозаправна колонка розміщена не на підвищенні, п.4.2. розділу IV для розміщення роздавальних колонок необхідно передбачати острівці, що мають підвищення на прилеглою проїзною частиною на 0,15-0,20 м., НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті», Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 01 серпня 2012 року за №1299/21611.
Не надано для перевірки картки працівників з переліком видаваємих безкоштовно ЗІЗ, порушено п. 1.2, п.п.4.2,4.7 НПАОП 0.00-4.01-08 "Положення про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими ЗІЗ"
Не створено на підприємстві комісію для проведення перевірки знань з питань охорони праці працівників, чим порушено, п. 3.10., перевірка знань працівників з питань охорони праці на підприємстві здійснюється комісією підприємства, склад якої затверджується наказом керівника, НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок навчання і перевірки знань з питань охорони праці» Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 лютого 2005 р. за № 231/10511
Не замкнені на замикаючий пристрій розподільні щитки (2 од.), чим порушено п. 2.2.18, НПАОП 40.1-1.21-98., «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
При в’їзді на територію відсутні схеми руху транспортних засобів та працівників і дорожні знаки з рухом обмеженої швидкості, порушено розділ XIII, п. 1.7, 1.8 для безпечного руху по території складається схематичний план руху транспортних засобів та вивішується при в'їзді на територію, НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті» Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 01 серпня 2012 року за №1299/21611
При в’їзді на територію відсутні схеми руху транспортних засобів та працівників, порушено розділ 4, п. 4.1.3. перед в’їздом на територію необхідно встановити інформацію про розташування виробничих підрозділів, доріг, пожежних гідрантів, НПАОП 01.41-1.01-01 «Правила охорони праці під час технічного обслуговування та ремонту машин і обладнання сільськогосподарського виробництва», Затверджено наказом Міністерства праці та соціальної політики України 30.11.2001 за № 512.
В журналі інструктажів на робочому місці відсутній запис про перевірку знань робітників, чим порушено, п. 6.9., первинний, повторний, позаплановий і цільовий інструктажі завершуються перевіркою знань у вигляді усного опитування, НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок навчання і перевірки знань з питань охорони праці» Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 лютого 2005 р. за № 231/10511
При в’їзді на територію відсутні схеми руху транспортних засобів та працівників і дорожні знаки з рухом обмеженої швидкості, порушено п.1.8 розділу XIII для безпечного руху по території складається схематичний план руху транспортних засобів та вивішується при в'їзді на територію підприємства, НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті» Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 01 серпня 2012 року за №1299/21611
Приставна дерев’яна драбина не справна та не випробувана, відсутні диспечерскі написи, порушено п. п.7.14,7.27 на кожній з драбин що перебуває в експлуатації повинні бути зазначені: інв. номер, дата проведення наступного випробування, належність цеху, НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями», Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 25 лютого 2014 р. за № 327/25104
На підприємстві не створено службу з охорони праці, порушено п.1.4., служба охорони праці створюється на підприємствах з кількістю працюючих 50 і більше осіб, НПАОП 0.00-4.21-04 «Типове положення про службу охорони праці», Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 21.02.04 № 236/30104.
В журналі реєстрації інструктажу на робочому місці не вказується номер інструкції згідно якої інструктують працівників, порушено п. 6.10 особа, яка проводила інструктаж, уносить запис до журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок навчання і перевірки знань з питань охорони праці» Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 лютого 2005 р. за № 231/10511
На робочих місцях (на інформаційних стендах) відсутні інструкції з охорони праці, що є порушенням розділ 5, п. 5.5. у кожного керівника структурного підрозділу (служби) підприємства повинен постійно зберігатись комплект інструкцій НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці» Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 07 квітня 1998 р. за № 226/2666
Ворота не обладнанні пристроями, що виключають їх самостійного закриття, чим порушено п.8.10 ворота повинні бути обладнані пристроями, що виключають їх самовільне закриття або відкриття, НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті». Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 1 серпня 2012р. за № 1299/21611.
Не проведено періодичний медичний огляд працівникам господарства, порушено, п.2.3. роботодавець зобов’язаний за власні кошти організувати проведення медичних оглядів працівників під час прийняття на роботу(попередній медичний огляд) та протягом трудової діяльності(періодичні медичні огляди), НПАОП 01.0-1.01-12 «Правила охорони праці у сільськогосподарському виробництві» Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14 грудня 2012 р. за № 2075/22387.
Деталі двигунів, вузли, агрегати, і різного металу зберігається не на спеціально відведених місцях на території автотранспортної дільниці, що є порушенням п. п.1.8,1.9 зберігання вузлів, агрегатів і різного металу повинно бути організовано в окремих місцях на стелажах, НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті». Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 1 серпня 2012р. за № 1299/21611.
Не надано на перевірку «Положення про енергетичну службу підприємства», чим порушено п. 1.3.1., НПАОП 40.1-1.21-98 , «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
Оглядові канави не облаштовані дерев’яними решітками, порушено п.5.13. розділу ІII оглядові канави, траншеї…., повинні бути захищені від вологи і грунтових вод, на дні канави необхідно укладати міцні дерев’яні решітки, НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті» Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 01 серпня 2012 року за №1299/21611
Керівник господарства Cеменченко Роман Юрійович не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці, чим порушив п.5.3. керівники підприємств чисельністю менше 1000 працівників проходять навчання з питань охорони праці у галузевих навчальних центрах або навчальних закладах та установах, НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок навчання і перевірки знань з питань охорони праці» Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 лютого 2005 р. за № 231/10511
На кабелі-подовжувачі відсутній інвентарний номер та дата наступної перевірки, чим порушено 6.7.24, 6.7.37, НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Бригадир тракторної бригади Левдікова Катерина Миколаївна не пройшла навчання та перевірку знань з питань охорони праці, чим порушила п.5.1. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок навчання і перевірки знань з питань охорони праці» Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 лютого 2005 р. за № 231/10511
Не розроблено навчально-тематичний план та програму навчання працівників з питань охорони праці, що є порушенням п. 3.4 навчання з питань охорони праці в частині організації навчального процесу здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства, НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок навчання і перевірки знань з питань охорони праці» Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 лютого 2005 р. за № 231/10511
Балони зберігаються без запобіжних ковпаків, що є порушенням п. 2.32. розділу V транспортувати та зберігати балони з газами необхідно з нагвинченими на їхні горловини запобіжними ковпаками, НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями», Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 25 лютого 2014 р. за № 327/2510
Оглядові канави не обладнані направляючими ребордами, порушено п.5.13. розділу ІII оглядові канави і естакади, повинні мати направляючі реборди на всю їх довжину, НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті» Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 01 серпня 2012 року за №1299/21611
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі