Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (11)
Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРОСТОРИ СЛОБОЖАНЩИНИ"

#39205649

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
19.01.2022 3060953 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Ломоновська Юлія Романівна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Харківської області
Савченко С М — керівник
Савченко С.М. — керівник
Заплотній Сергій Петрович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Харківської області
Порушення:
Посадовими особами ТОВ «Простори Слобожанщини» не здійснюється вилов водних живих ресурсів: коропа, білого амура, карася сріблястого, окуня, йоржа, щуки, плітки, краснопірки, рака на Корбино-Іванівському водосховищі в обсягах передбачених п. 11 Режиму.
На момент перевірки посвідчення рибалок встановленого зразка на ТОВ «Простори Слобожанщини» відсутні.
На момент перевірки ТОВ «Простори Слобожанщини» на Мирошниківському та Корбино-Іванівському водосховищах рибоприймальні пункти відсутні.
На момент перевірки ТОВ «Простори Слобожанщини» на Мирошниківському та Корбино-Іванівському водосховищах відсутні знаряддя та засоби лову передбачені п. 12 Режиму.
Посадовими особами ТОВ «Простори Слобожанщини» комплексні рибницько-меліоративні заходи щодо охорони та відтворення, водних біоресурсів на території Мирошниківського водосховища не здійснюються.
Посадовими особами ТОВ «Простори Слобожанщини» облік вилучених на території Мирошниківського водосховища водних біоресурсів не здійснюється.
Журнал обліку вилучених водних живих ресурсів при провадженні любительського та спортивного рибальства на території Мирошниківського водосховища на момент перевірки відсутній п. 14.10 Режиму.
Посадовими особами ТОВ «Простори Слобожанщини» не здійснюється вилов водних живих ресурсів на Мирошниківському водосховищі в обсягах та видах передбачених п. 11 Режиму.
На момент перевірки ТОВ «Простори Слобожанщини» експлуатація водозабірних споруд на Мирошниківському та Корбино-Іванівському водосховищах здійснюється без рибозахисних пристроїв.
Посадовими особами ТОВ «Простори Слобожанщини» на території Мирошниківського водосховища: - не здійснюється меліоративний вилов сріблястого карася, окуня, плітки, краснопірки для упорядкування видового складу та чисельності аборигенної іхтіофауни, як це передбачено п. 14.6 Режиму; - не здійснюється меліоративний вилов щуки для збереження чисельності риб-вселенців, як це передбачено п. 14.7 Режиму.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.04.2019 1392678 Рибне господарство Державне агентство рибного господарства України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: недопущення суб'єктом господарювання через відсутність опублікованого уніфікованого акту, що складається за результатами перевірки з питаннями в залежності від ступеня ризику
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері рибного господарства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.04.2019 1458954 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Савченко С.М. — директор
Савченко С М — директор
Порушення:
В ході перевірки було встановлено, що журнали обліку кількості вилучених водних живих ресурсів, на момент перевірки, знаходились поза межами рибоприймальних пунктів.
В ході перевірки було встановлено факт несвоєчасного встановлення міток територіального органу Держрибагенства на чотирьох знаряддях лову (при їх фактичній наявності на підприємстві) закріплених за рибалками підприємства.
Покарання: відсутні
25.06.2018 359198 Рибне господарство Державне агентство рибного господарства України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері рибного господарства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні