Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ХУСТ ОПТ"

#39143640

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
18.04.2022 3124285 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
складські приміщення
90400 Закарпатська обл. м. Хуст, вул. І. Франка, 207
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.03.2020 1748662 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
складські приміщення
90400 Закарпатська обл. м. Хуст, вул. І. Франка, 207
Учасники:
Онофрей Юрій Дмитрович — Провідний Інспектор ВЗНС Хустського РУ ГУ ДСНС
Порушення:
Невідкоригований план евакуації що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей, за якою не рідше одного разу на півроку мають проводитися практичні тренування всіх задіяних працівників.
Приміщення необладнано установкою автоматичної пожежної сигналізації.
Непроведено технічне обслуговування наявних вогнегасників.
Працівників незабезпечено засобами індивідуального захисту відповідно до номенклатури засобів радіаційного та хімічного захисту, а також норм забезпечення.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів невиконані за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Нерозроблено керівником об’єкта інструкції про заходи пожежної безпеки.
Приміщення недозабезпечені первинними засобами пожежегасіння згідно норм належності.
Дерев'яні конструкції покрівель необроблено вогнезахистним розчином.
Керівник непройшов навчання та перевірку знань з питань цивільного захисту та техногенної безпеки
Незаключено договір на обслуговування автоматичної пожежної сигналізації з організацією яка має ліценцію на виконання протипожежних робіт.
Пожежні щити незабезпечені повним комплектом засобів пожежегасіння: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу 2 х 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.10.2019 1405376 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
Потребує поновлення пофарбування внутрішньобудинковий газопровід(вузел обліку газу)що є порушенням п.3.12.р. V. НПАОП 0.00-1.76-15. Правил безпеки систем газопостачання.
Не проведена перевірка знань з питань охорони праці працівників. Відсутні протоколи перевірки знань з питань охорони праці, що є порушенням п.3.13 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Перелік питань для перевірки знань з питань охорони праці не розроблено, що є порушенням п.3.11 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Комплексні заходи для досягнення встановлених нормативів та підвищення існуючого рівня охорони праці на 2019 рік не розроблені
Працівники Товариства не ознайомлені з інструкціями з охорони праці, наявними у структурних підрозділах інтернату, що є порушенням р.5 п.5, п.6 НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Не складено програму проведення стажування для конкретної професії, визначених роботодавцем, які розробляються на підприємстві відповідно до функціональних обов'язків працівника, що є порушенням п.7.6 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Не розроблено Положення про комісію з питань охорони праці, що є порушенням р.1 п.1.4 НПАОП 0.00-4.09-07 «Типового положення про комісію з питань охорони праці»
Не розроблені інструкції з охорони праці для супервайзера, агента торгового, вантажника, завідувача складом, помічником завідувача складом, що є порушенням р.4 п.3 НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці»
План-графік проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці не складено, що є порушенням п.3.2 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Не розроблено Положення про навчання і перевірку знань з питань охорони праці, що є порушенням п.3.2 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Не проведено заміри опору ізоляції проводів та кабелів, розтікання на основних заземлювачах і заземлення магістралей і устаткування, що є порушенням п.7.6.36 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
Не складено паспорт на газове господарство, чим порушено вимоги п.3.6.р.V. НПАОП 0.00-1.76-15. Правил безпеки систем газопостачання.
Допуск до самостійної роботи новоприйнятих працівників не оформлюється наказом по Товариству, що є порушенням п.7.9 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Не проведено інструктаж на І групу з електробезпеки для неелектротехнічного персоналу, що є порушенням п.2.1.3 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
Допуск до стажування новоприйнятих працівників не оформлюється наказом по Товариству, що є порушенням п.7.3 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчанняі перевірки знань з питань охорони праці»
Не розроблено план ліквідації та локалізації можливих аварій на системах газопостачання, чим порушено вимоги п.3.30.р.5. НПАОП 0.00-1.76-15 Правил безпеки систем газопостачання
Відповідальний за охорону праці у Товаристві Шутов І.І. не пройшов навчання і перевірку знань з питань охорони праці у навчальному закладі, що є порушенням п.5.1 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Наказом по Товариству не створена постійно-діюча комісія по перевірці знань з питань охорони праці, що є порушенням п.3.9 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
З працівниками Скляр А.І.- вантажник, Сабадош В.М.- водій, після первинного інструктажу у 2018р., не проведено повторні інструктажі з питань охорони праці із записом у Журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці у встановлені терміни, що є порушенням п.6.5 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Наказом по підприємству не призначено особу відповідальну за безпечну експлуатацію газового господарства, що є порушенням п.3.1. р. V. НПАОП 0.00-1.76-15. Правил безпеки систем газопостачання
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом