Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (14)
Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЗАПОРІЗЬКИЙ ЛЕГКОАТЛЕТИЧНИЙ МАНЕЖ"

#39116140

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
21.11.2022 3131998 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Фітнес центр "Sport Life"
69000, Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 13
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.11.2019 1517105 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
39 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Фітнес центр "Sport Life"
69000, Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 13
Учасники:
Кір'янов Роман Георгійович — Уповноважена особа за довіреністю ТОВ «Спорт-Крафт»
Порушення:
Не забезпечено підтримання експлуатаційної придатності (технічне обслуговування) змонтованих систем протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Допускається облицювання стін та стель на шляхах евакуації будівельними матеріалами з вищою пожежною небезпекою ніж Г2, В2, Д2, Т2 всупереч вимогам підпункту "б" пункту 7.3.3 ДБН В.1.1-7:2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва".
Не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Не забезпечено проведення об'єктових тренувань і навчань з питань цивільного захисту з урахуванням вимог техногенної безпеки.
Не забезпечено виведення тривожного сповіщення від приладу приймально – контрольного пожежної системи протипожежного захисту на пульт пожежного спостерігання відповідно до вимог пункту 5.8. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Допущено до роботи осіб, які не пройшли навчання, інструктаж і перевірку знань з питань цивільного захисту
Не забезпечено розроблення організаційно-розпорядчих документів які регламентують техногенну безпеку на об`єкті
Не забезпечено повідомлення про виникнення надзвичайної ситуації у приміщенні чергової служби
Не обладнано будівлі гаражів та будівлю майстерні системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Відсутній журнал обліку вогнегасників на об’єкті відповідно наказу МВС України №25 «Про затвердження правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників» від 15.01.2018р.
Не забезпечено проведення випробування на тиск та витрату води з оформленням акта мережі системи зовнішнього протипожежного водопроводу (ПГ) у відповідності до вимог Наказу МВС від 15.06.2015 № 696 зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 липня 2015 р. за № 780/27225 «Про затвердження Інструкції про порядок утримання, обліку та перевірки технічного стану джерел зовнішнього протипожежного водопостачання
Не проведено ідентифікацію об'єкту
Не забезпечено знаками безпеки відповідно до ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности» територію та приміщення об’єкта
Допускається експлуатації тимчасових електромереж в приміщенні електрощитової
Не розроблено окремий розділ інженерно-технічних заходів цивільного захисту на мирний час
Не забезпечено працездатний стан систем протипожежного захисту, що змонтовано на об’єкті
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони за «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» для приміщень складського призначення, та не позначено на вхідних дверях
Допускається експлуатація об’єкта без декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Допущено встановлення турнікету на шляхах евакуації на першому поверсі
Не надано проектну документацію, затверджену у встановленому порядку, згідно якої проведено будівництво об’єкта.
Не вивішено у приміщеннях та на шляхах евакуації відповідні інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників об’єкта у разі виникнення надзвичайної ситуації.
Не забезпечено працівників засобами радіаційного та хімічного захисту від об’єктів, під які потрапляє у зону можливих надзвичайних ситуацій
Не заключено договір на постійне та обов’язкове обслуговування з аварійно-рятувальною службою.
Відсутній покажчик пожежного гідранта біля місць їх розташування
Допускається експлуатація закінченого будівництвом об’єкта, без прийняття його в експлуатацію згідно законодавства, відповідно до вимог частини 8 статті 39 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».
Допущено відчинення дверей не в напрямку виходу з приміщення чоловічої роздягальні
Не надано акти перевірки відповідності змонтованих систем протипожежного захисту.
Не розроблено інструкцію щодо дії персоналу суб’єкта господарювання у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій
Не забезпечено наявність паспортів на посудини які знаходяться під тиском
Не проведено навчання фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту на територіальних курсах навчально-методичного центру цивільного захисту та БЖД.
Не забезпечення проведення технічного обслуговування і перевірку на працездатність пожежних кран-комплектів
Допускається встановлення електророзеток, вимикачів, та інших подібних апаратів на горючих основах в приміщеннях майстерні
Допускається використання килимових доріжок та іншого текстильного покриття підлоги в приміщенні дитячого клубу будівлі комплексу з невизначеними показниками, щодо токсичності продуктів горіння та димоутворювальної здатності відповідно до пункту 9.3.12 ДБН В.2.2-9-2009, пункту 7.3.3 ДБН В.1.1-7-2016 та згідно з ГОСТ 12.1.044-89 «ССБТ. Пожаровзрывоопасность веществ и материалов. Номенклатура показателей и методы их определения».
Не забезпечено регламентами надання інформації про аварію у приміщенні чергової служби
Не нанесено маркування згідно з ДСТУ 3058 на всіх встановлених протипожежних дверях
Не забезпечено внесення у посадові інструкції, обов'язки працівників щодо здійснення заходів техногенної безпеки
Не пройдено навчання з питань пожежної безпеки відповідальною особою у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року N 444 "Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях".
Не забезпечено проведення періодичного обстеження обладнання під тиском.
Допускається облицювання стін та стель на шляхах евакуації будівельними матеріалами з вищою пожежною небезпекою ніж Г2, В2, Д2, Т2 всупереч вимогам підпункту "б" пункту 7.3.3 ДБН В.1.1-7:2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва".
Покарання: відсутні