Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (3) Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЮГСВЕТ"

#39115503

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.03.2021 2483492 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративно-складські приміщення (Херсонська область)
Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, вул. Перекопська, 169
Учасники:
Баженов Максим Олегович — Головний фахівець відділу організації профілактичної роботи та цивільного захисту Херсонського районного управління ГУ ДСНС України у Херсонській області
Порушення:
Не проведено декларування відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Електричні вимикачі на сходовій клітині встановлені на горючій основі без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, який виступає за межі апарату не менш ніж на 0,01 м.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Для складського приміщення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки згідно з вимогами ДСТУ Б В.1.1-36:2016, а також клас зони за ДНАОП 0.00-1-32-01 «Правила будови електроустановок».
Не відремонтовані системи протипожежного захисту (далі – СПЗ), які наявні на підприємстві.
Не надано відомості про показники щодо пожежної небезпеки матеріалів, які застосовуються для облицювання стелі та стін в адміністративних приміщеннях, а також стін сходової клітини.
Не оброблено дерев'яні елементи покрівлі (балки) засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не укладено договір на технічне обслуговування СПЗ для підтримання її експлуатаційної працездатності.
Сходова клітина не забезпечена евакуаційним освітленням відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об'єктів будівництва», ДБН В.2.5-23-2010 «Проектування електрообладнання об'єктів цивільного призначення» та Правил улаштування електроустановок.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
19.08.2020 1783907 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Перевірка не буде проведена у зв’язку з тим, що на підставі підпункту 4 пункту 2 розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» та пункту 1 Постанови КМУ від 22.07.2020 року № 641 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Cov-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» заборонено проведення планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності на період встановлення карантину (до 31.08.2020 р.).
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративно-складські приміщення (Херсонська область)
Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, вул. Перекопська, 169
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні