Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (11)
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КРОСТАН ГРУП"

#38961506

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
20.12.2021 2460049 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Зміна суб'єктом господарювання місця провадження господарської діяльності / суб'єкт господарювання не здійснює діяльність, що підлягає державному нагляду (контролю), за визначеною у плані адресою
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ Брокерська-експедиційна компанія "АТАМАН-ГРУП"
Одеська обл., м. Одеса, Новомосковська Дорога, буд. 23
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.08.2019 1397442 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.09.2018 1606779 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Одеській області Проведено
33 порушення
Предмет перевірки: додержання виконання вимог пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Аварія, смерть потерпілого внаслідок нещасного випадку, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання
Учасники:
Лизій П.В — уповноважений на підставі довіреності
Лизій П В — уповноважений на підставі довіреності
Порушення:
Допускається застосування у будівництві матеріалів та речовин, на які відсутні показники (сертифікати) щодо пожежної небезпеки (утеплювач).
Електрощити не забезпечені схемами підключення споживачів з пояснюючими написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим, який включає: порядок утримання шляхів евакуації; визначення спеціальних місць для куріння; порядок застосування відкритого вогню; порядок використання побутових нагрівальних приладів; порядок проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт; правила проїзду та стоянки транспортних засобів; порядок відключення від мережі електроживлення обладнання та вентиляційних систем у разі пожежі; порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи; порядок проходження посадовими особами навчання й перевірки знань з питань пожежної безпеки, а також проведення з працівниками протипожежних інструктажів та занять з пожежно-технічного мінімуму з призначенням відповідальних за їх проведення; порядок організації експлуатації і обслуговування наявних засобів протипожежного захисту; порядок проведення планово-попереджувальних ремонтів та оглядів електроустановок, опалювального, вентиляційного, технологічного та іншого інженерного обладнання; порядок дій у разі виникнення пожежі: порядок і способи оповіщення людей, виклику пожежно-рятувальних підрозділів, зупинки технологічного устаткування, електроспоживачів, застосування засобів пожежогасіння; послідовність евакуації людей та матеріальних цінностей з урахуванням дотримання техніки безпеки.
Керівником підприємства не визначено обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, не призначено відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
 В складському приміщенні допускається стоянка вантажно-розвантажувальних транспортних засобів
В підсобних приміщеннях складу електророзетки, вмикачі встановлені, на горючій основі (конструкції).
Не проведено замір опору електромережі на діелектричну міцність ізоляції, опору та заземлення, (не надано протоколи).
Не встановлено в повному обсязі на всіх шляхах евакуації світлові покажчики «Вихід».
Не надано дозвільні документи, зареєстровану у встановленому порядку декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Працівників підприємства не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання.
Будівництво складу, здійснено без проектної документації, яка затверджена у встановленому порядку.
Не проведено ідентифікацію об’єктів підвищеної небезпеки .
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту в тому числі з урахуванням внутрішніх та зовнішніх чинників небезпеки, які можуть впливати на об’єкт.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не розроблено та не затверджено положення, інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки на об'єкті, здійснення постійного контролю за їх дотриманням. Розмістити інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії на видних місцях.
Не розроблено та не затверджено положення, інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки на об'єкті, здійснення постійного контролю за їх дотриманням. Розмістити інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії на видних місцях.
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників.
 У складських будівлях ширину проходів не позначено обмежувальними лініями, нанесеними на підлозі.
Не розроблено посадову інструкцію, не призначено особу з питань цивільного захисту.
Працівники при прийнятті на роботу не проходять інструктажі з питань пожежної безпеки - протипожежні інструктажі).
Не обладнано з урахуванням особливостей виробничої діяльності інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, для отримання працівниками відомостей про конкретні дії у надзвичайних ситуаціях на підприємстві, в установі та організації, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
З’єднання жил електропроводів виконано за допомогою холодного скручування.
Територія, будинки, споруди, приміщення, технологічні установки не забезпечені в повному обсязі первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Вогнегасникам не присвоєно облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
 В складському приміщенні допускається застосування транспорту без іскрогасників.
Складські приміщення не забезпечено сертифікованими засобами пожежогасіння-вогнегасниками згідно Наказу МВС України № 25 від 15.01.2018 року.
Для будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки "Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою", а також клас зони за "Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок".
Пожежні щити (стенди) не укомплектовано згідно норм належності. До комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Особи керівного складу та фахівці суб’єкту господарювання, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройшли функціональне навчання.
Не проведено спеціальне об’єктове навчання з питань цивільного захисту та спеціальне об’єктове тренування.
Системи протипожежного захисту (далі - СПЗ) знаходяться в непрацездатному стані і не утримуються в постійній готовності до виконання роботи. Несправності, які впливають на їх працездатність, не усуваються,.
Не встановлено апарати для загального відключення освітлювальної мережі у складській будівлі.
Територія об’єкта, а також споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Покарання: відсутні