Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "САТЕЛІТ МОТОР"

#38753491

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
24.01.2022 3027718 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
39 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Самовар Андрій Григорович — Заступник начальника відділу нагляду у металургії та машинобудуванні, енергетиці та газовій промисловості у м. Дніпро управління гірничого нагляду, управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дні
Романов Олександр Леонідович — головний державний інспектор відділу нагляду у металургії та машинобудуванні, енергетиці та газової промисловості у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпроп
Запольський Сергій Геннадійович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об’єктами котлонагляду, транспорту та зв’язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дн
Мазурець Тетяна Анатоліївна — заступник начальника відділу з питань гігієни праці управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області
Воловицький Андрій Іванович — Начальник відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об'єктами котлонагляду, транспорту та зв'язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській обл
Порушення:
Не наданий на перевірку «Журнал обліку та зберігання засобів захисту».
На підприємстві не призначено працівника, який пройшов навчання і перевірку знань з охорони праці у встановленому порядку НПАОП 0.00-1.80-18 та який здійснює нагляд за утриманням та безпечною експлуатацію обладнання - кран підкатний гідравлічний FS-5A вантажопідіймальністю 500 кг (інв. № 00258).
Не наданий графік вибракування інструменту, пристроїв (проведення не рідше одного разу на 3 місяці).
Підйомники для підіймання транспортних засобів іноземного виробництва (5 од.) не споряджені табличками і маркуваннями, викладеними українською мовою, які повинні відповідати встановленим вимогам.
У посвідченнях про перевірку знань з питань електробезпеки керівного складу підприємства (директор, технічний директор) відсутні записи про проходження періодичного медичного огляду.
На стелажах, які знаходяться на посту технічного обслуговування та ремонту, відсутні таблички із зазначенням максимально допустимого навантаження на одиницю площі підлоги, стелажа.
Поряд з робочим освітленням, улаштування якого є обов’язковим у всіх приміщеннях і на освітлювальних територіях для забезпечення нормальної роботи, проходу людей і руху транспорту, не передбачено аварійне освітлення.
Працівник Тимофєєв О.С. не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці за професією механік по ремонту автомобілей.
Відсутня розмітка, яка визначає місця постановки автомобілів та проїздів на площадці для ремонту та зберігання транспортних засобів.
Дотримання вимог Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій не забезпечено, в частині: - Роботодавцем не складено поіменні списки працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам за формою, зазначеною у додатку 2 Наказу № 246, та не узгоджено їх у закладі Держпраці. - Для проведення попереднього (періодичних) медичного огляду працівників роботодавцем не укладено договір із закладом охорони здоров’я та не надано йому список працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду. Під час прийняття на роботу роботодавцем не видається направлення на обов'язковий попередній медичний огляд працівника за формою, зазначеною у додатку 3. - Роботодавцем дані лабораторних дослідження умов праці з визначенням шкідливих та небезпечних факторів виробничого середовища і трудового процесу на конкретних робочих місцях працівників відповідно до гігієнічної класифікації праці за показниками шкідливості та небезпечності факторів виробничого середовища, важкості і напруженості трудового процесу з метою визначення категорій працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду до закладу Держпраці не подано. - Роботодавцем не погоджено план-графік проведення медичних оглядів закладом охорони здоров’я.
Не наданий на перевірку журнал огляду і перевірки справності КВП, запобіжних клапанів та іншого обладнання, що працює під тиском.
Голова та члени постійно діючої комісії підприємства з перевірки знань з питань охорони праці не пройшли навчання та перевірку знань: НПАОП 0.00-1.81-18 «Правила охорони праці під час експлуатації обладнання що працює під тиском; НПАОП 0.00-7.15-18 «Вимоги щодо безпеки та захисту здоров’я працівників під час роботи з екранними пристроями»; НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання», НПАОП 0.00-1.75-15 «Правила охорони праці під час вантажо-розвантажувальних робіт».
Роботодавець не забезпечив проходження працівниками підприємства щорічної перевірки знань з питань електробезпеки.
Не наданий на перевірку «Журнал реєстрації протоколів випробування засобів захисту»
В переліку інструкцій, які розроблені на підприємстві, відсутні номера інструкцій.
Наказом роботодавця не призначена відповідальна посадова особа за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском, яка пройшла у встановленому порядку навчання і перевірку знань з питань охорони праці.
В приміщенні для технічного обслуговування і ремонту транспортних засобів відсутній термометр.
Відсутній розподіл засобів захисту між об'єктами із зазначенням їх місць зберігання.
Працівники підприємства, які зайняти на роботах з екранними пристроями (комп’ютери), не пройшли навчання і перевірку знань з питань охорони праці та безпечного використання екранних пристроїв.
Після постановки транспортного засобу держ. № АЕ4636РР на пост технічного обслуговування та ремонту, під колеса з обох боків не підкладено упорні колодки, на рульове колесо не вивішена табличка з написом «Двигун не запускати - працюють люди».
На підприємстві не включена до переліку робіт, на які повинні бути розроблені інструкції з охорони праці, експлуатація стелажів.
На робочих місцях відсутні технологічні карти на роботи з підвищеною небезпекою (шиномонтажні роботи).
Не наданий на перевірку «Журнал обліку, перевірки та випробування елетроінструменту…».
Не проводиться перевірка справності роботи манометрів, які розміщені на підйомниках для підіймання транспортних засобів (5 од.)
На місці виконання робіт відсутній перелік вантажів, що переміщуються вантажопідіймальними кранами та машинами із зазначенням їх маси.
Працівники підприємства, які виконують роботи з підвищеною небезпекою: вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів (за допомогою крана підкатного гідравлічного FS-5A вантажопідіймальністю 500 кг (інв. № 00258)), не проходять щорічне навчання та перевірку знань з питань охорони праці з правил: НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання» в обсязі виконуємих робіт; НПАОП 0.00-1.75-15 «Правила охорони праці під час вантажо-розвантажувальних робіт».
Не проведено первинний та періодичний технічні огляди крана підкатного гідравлічного FS-5A вантажопідіймальністю 500 кг (інв. № 00258).
Роботодавець не набув права на виконання робіт підвищеної небезпеки у зв’язку з відсутністю дозвілу відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці згідно Переліку машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, а саме: вантажопідіймальні крани і машини (використання обладнання - кран підкатний гідравлічний FS-5A вантажопідіймальністю 500 кг (інв № 00258)
Роботодавець не набув права на виконання робіт підвищеної небезпеки у зв’язку з відсутністю дозвілу відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці згідно Переліку видів робіт підвищеної небезпеки, а саме: вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів.
Відсутній журнал технічних обслуговувань і ремонтів крана підкатного гідравлічного FS-5A вантажопідіймальністю 500 кг (інв. № 00258).
В паспортах на підйомники відсутні відмітки про присвоєння підйомникам індивідуальних номерів підприємства, паспорта не прошити та не скріплені печаткою.
Не наданий на перевірку графік огляду стелажів, затверджений наказом роботодавця.
Видача працівникам і повернення ними ЗІЗ не обліковувується в особистих картках обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту.
Власником не забезпечено за свої кошти організація проведення попереднього (при прийнятті на роботу) і періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі, а також щорічного обов'язкового медичного огляду осіб віком до 21 року.
Під час укладання трудового договору працівників не поінформовано під розписку про умови праці та про наявність на його робочому місці небезпечних і шкідливих виробничих факторів та про права на пільги і компенсації за роботу в таких умовах відповідно до законодавства і колективного договору
Кабелі-подовжувачі (2 од., інв.№ відсутні), що перебувають в експлуатації, не пройшли перевірку згідно вимог.
Роботодавець не набув права на виконання робіт підвищеної небезпеки у зв’язку з відсутньою декларацією відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці згідно Переліку машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, експлуатація яких може здійснюватись на підставі декларації, встановленого Кабінетом Міністрів України, а саме: підйомники для підіймання транспортних засобів – 5 од.: зав. №0321566 (інв.№006108); зав. №0300047 (інв.№006104); зав. №0300045 (інв.№006105); зав. №0300046 (інв.№006106); зав. №0321176 (інв.№006107). пресове обладнання: прес мod. 661 ton.20 S/N P58126D (інв. № 00257).
Виробниче обладнання, механізми, устаткування, придбані за кордоном, допущені в експлуатацію без проведення експертизи на відповідність імпортного обладнання нормативно – правовій базі України з питань охорони праці (технічних регламентів), що чинні на території України, а саме: - кран підкатний гідравлічний FS-5A вантажопідіймальністю 500 кг (інв № 00258); - балансувальний верстат модель MICROTEC 835.-761А (інв. №006102); - шиномонтажний верстат SERVOMAT MS 63 (інв. № 006103); - підйомники для підіймання транспортних засобів – 5 од.: зав. №0321566 (інв.№006108); зав. №0300047 (інв.№006104); зав. №0300045 (інв.№006105); зав. №0300046 (інв.№006106); зав. №0321176 (інв.№006107); - пресове обладнання: прес мod. 661 ton.20 S/N P58126D (інв. № 00257).
Допущений до експлуатації ручний електроінструмент (пневмогайковерт – 2 од.) без зазначення інвентарних номерів, а також дати наступних перевірок.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.02.2021 2550223 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Придніпровського округу Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Смирнов Володимир Володимирович — технічний директор за довіреністю № 08 від 18.02.2021 ТОВ «САТЕЛІТ МОТОР»
Кравченко Владислав Вадимович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Придніпровського округу
Резяпов Кирило Ігорович — Директор ТОВ «САТЕЛІТ МОТОР»
Лактюшин Владислав Вадимович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Придніпровського округу
Порушення:
Інформація та документи щодо руху сировини та матеріалів на розгляд не надано
Надано договір на передачу відпрацьваних мастил (олив) № 17/02/ 2021-МП від 17.02.2021 року, укладеного між ТОВ «САТЕЛІТ МОТОР» та ТОВ «Науково-дослідний інститут «Укрекопроект», з актом виконаних робіт за 19.02.2021 року, згідно якого передано 0.8 т відпрацьованого мастила (акти передачі відпрацьованого мастила за 2020 рік на розгляд не надано. Щоквартальне подання інформації щодо придбаних мастил (олив), їх використання, подальшого поводження з відпрацьованими мастилами (оливами) не подавалось
Договори на передачу інших відходів, що утворюються на підприємстві та акти виконаних робіт, відсутні.
Інвентаризація відходів не проведена, норми утворення відходів, їх якісний склад і властивості не визначено, декларація про відходи не подається, технічні паспорти відходів не розроблені, статистична звітність у сфері поводження з відходами не складається
На підприємстві експлуатуються обладнання, що є джерелом утворення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Інвентаризація джерел викидів забруднюючих речовин не проведено, дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря на об’єкти відсутній.
Контроль від пересувних джерел викидів у відпрацьованих газах автомобілів зі складанням протоколів інструментально – лабораторних вимірювань параметрів викидів забруднюючих речовин у відповідності до вимог ДСТУ 4276:2004, ДСТУ 4277:2004 не проводиться
Статистична звітність по формі 2-ТП (повітря) не подається, первинний облік у сфері охорони атмосферного повітря не ведеться
Встановлено факт змішування відходів різного морфологічного стану, місця зберігання відходів не обладнані у відповідності до кількості відходів, що утворюються на підприємстві та не відповідають вимогам екологічної безпеки.
Первинний облік відходів за формою ВТ-1 не ведеться
Підприємство здійснює роботи з ремонту автомобільного транспорту. В процесі діяльності здійснюється поводження з небезпечними відходами, такими як: масла та мастильні матеріали відпрацьовані (збирання та зберігання). Ліцензія на поводження з небезпечними відходами у ТОВ «САТЕЛІТ МОТОР» відсутня
Первинний облік водопостачання не ведеться
Покарання: відсутні
13.01.2020 1884159 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Кравченко Владислав Вадимович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Дніпропетровської області
Доскач Альона Павлівна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Дніпропетровської області
Резяпов Кироло Ігорович — директор ТОВ Сателіт- Мотор
Порушення:
Щоквартальне подання інформації щодо придбаних мастил (олив), їх використання, подальшого поводження з відпрацьованими мастилами (оливами), ході перевірки було встановлено наявність відпрацьованого мастила приблизно 600 літрів (3 бочки) не подавалось
первинний облік водопостачання не ведеться, первинний облік у сфері охорони атмосферного повітря не ведеться
технічні паспорти відходів не розроблені
норми утворення відходів, їх якісний склад і властивості не визначено
Інструментально-лабораторні вимірювання параметрів викидів забруднюючих речовин від пересувних джерел, згідно ДСТУ 4277:2004, не проводиться
Договори на передачу інших відходів, що утворюються на підприємстві та акти виконаних робіт, відсутні, в ході перевірки було встановлено наявність відпрацьованого мастила приблизно 600 літрів (3 бочки)
Інвентаризація джерел викидів забруднюючих речовин не проведено, та відповідно, дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря на об’єкти відсутній
встановлено факт змішування відходів різного морфологічного стану
первинного обліку відходів за формою ВТ-1 не ведеться
місця зберігання відходів не обладнані у відповідності до кількості відходів, що утворюються на підприємстві та не відповідають вимогам екологічної безпеки,
Інвентаризація відходів не проведена
Статистична звітність по формі 2-ТП (повітря) не подається, статистична звітність у сфері поводження з відходами не складається
В процесі діяльності здійснюється поводження з небезпечними відходами, такими як: масла та мастильні матеріали відпрацьовані (збирання та зберігання). Ліцензія на поводження з небезпечними відходами відсутня
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.06.2019 1595491 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства про захист прав споживачів
Об'єкти:
Об'єкт 1
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Центральний р-н, вул. Івана Езау, 17
Учасники:
Смирнов В В — виконавчий директор
Смирнов В.В. — виконавчий директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні