Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Будівництво (4) Перевірки (4)

БЕРДЯНСЬКА ФІЛІЯ ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "АДМІНІСТРАЦІЯ МОРСЬКИХ ПОРТІВ УКРАЇНИ" (АДМІНІСТРАЦІЯ БЕРДЯНСЬКОГО МОРСЬКОГО ПОРТУ)

#38728360

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.08.2018 1192028 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.04.2018 1345861 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна Азовська морська екологічна інспекція Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: виконання приписів до акту № 112 від 14.12- 27.12.2017р. Бердянською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України»
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Барчан Олександр Олександрович — Начальник Бердянської філії ДП«АМПУ»
Малюченко Антоніна Іванівна — начальник сектору охорони навколишнього середовища бердянської філії дп «ампу»
Порушення:
Первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються, перевозяться, зберігаються, обробляються, утилізуються, знешкоджуються та видаляються за формою № 1-ВТ ведеться, але не по всім видам відходів, таким чином не виконано п. 6 припису до акту № 122 від 14.12-27.12.2017р.
В суднових журналах допускаються порушення Правил реєстрації операцій зі шкідливими речовинами на суднах, морських установках і в портах України, таким чином не виконано п. 5 припису до акту № 122 від 14.12-27.12.2017р
Зберігання та видалення відходів здійснюються не відповідно до вимог екологічної безпеки, в контейнерах для збору ТПВ припускається змішування відходів, для утилізації яких в Україні існує відповідна технологія, таким чином не виконано п. 7 припису до акту № 122 від 14.12- 27.12.2017р.
Перевіркою встановоено факти не виконання припису: а, саме - допускається експлуатація котла котельні підприємства з параметрами, які не відповідають режимній карті, також не додержуються вимоги технологічного регламенту роботи сміттєспалювальної печі при спалюванні карантинних відходів, чим також порушуються вимоги діючого дозволу на викиди. Порушуються параметри роботи печі шодо періоду та режимів спалювання карантинних відходів Таким чином не виконуються вимоги П.2 припису до акту № 122 від 14.12- 27.12.2017р.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
29.03.2018 1213128 Головне управління Держпраці у Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Бур'ян Володимир Анатолійович — В.о. начальника Бердянської філії ДП "АМПУ"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.02.2018 1212341 Головне управління Держпраці у Запорізькій області Проведено
10 порушень
Предмет перевірки:
Підстави:
Настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку або професійного захворювання, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання
Учасники:
Барчан Олександр Олександрович — Начальник Бердянської філії Державного підприємства "Адміністрація морських портів України"
Порушення:
Кисневі балони зберігаються не закріпленими, що є порушенням
В енергоцеху Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не відповідає встановленій формі.
Свердлильний верстат не обладнаний пристроєм, який повертає шпиндель у початкове положення після його подавання.
Місця для підключення до електричної мережі переносних електроприймачів струму в приміщені дільниці фікальних насосів не забезпечені написами, що вказують про напругу мережі та вид струму.
Понижувальному трансформатору , кабелям-подовжувачам періодично, не рідше 1 разу на 6 місяців, не проведена перевірка згідно з вимогами ДСТУ ІЕС 60745-1:2010 та не проведено вимірювання опіру ізоляції обмоток не рідше 1 разу на 12 місяців (приміщені дільниці фікальних насосів).
Бойок кувалди має вибоїни, відколи, тріщини .
В приміщені фікальних насосів не встановлені знаки безпеки для позначення небезпечних зон відповідно до вимог Технічного регламенту знаків безпеки і захисту здоров'я працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2009 року N 1262 (далі - Технічний регламент знаків безпеки), та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности"
Первинний, повторний, позаплановий інструктажі не завершуються перевіркою знань у вигляді усного опитування або за допомогою технічних засобів, а також перевіркою набутих навичок безпечних методів праці, особою, яка проводила інструктаж з записом про допуск до роботи в Журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці.
Перелік питань для перевірки знань з охорони праці працівників, з урахуванням специфіки виробництва, не складений членами комісії та не затверджений роботодавцем.
На шкалі манометра в приміщені дільниці фікальних насосів не нанесена червона риска, яка б вказувала на робочий тиск у посудині, а також відсутня пломба чи клеймо з відміткою про проведення перевірки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом