Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (14)
Дозвільні документи
Ліцензії (6)
Будівництво (1) Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АФЕТ-БУД"

#38685668

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.11.2020 1823879 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Не Визначено
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.09.2019 1406904 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
Вантажопідіймальні кран ZOOMLION та таль ручна важільна зав.№ 068577 не споряджені табличкою чи написом, розміщеною на видному місці, з чітко позначеними обліковим номером, вантажопідіймальністю та датою наступного часткового та повного технічного огляду.
На корпусі кутових шліфмашинок Metabo (2-шт.) незазначено інвентарний номер, а також дата наступної перевірки.
Допуск до роботи машиністів кранів; працівників, які керують вантажопідіймальними кранами з підлоги; стропальників, інших працівників, які здійснюють підвішування вантажу на гак вантажопідіймального крана, машини не оформлено наказом (розпорядженням) суб’єкта господарювання.
Уповноважена найманими працівниками особа з питань охорони праці не пройшла навчання з питань охорони праці.
Не проведено періодичну перевірку б/н кутових шліфмашинок Metabo (2-шт.) (не рідше 1 разу на 6 місяців) із записом в журнал.
Суб’єкт господарювання, який експлуатує обладнання не призначив працівника, відповідального за безпечне проведення робіт вантажопідіймальним краном та машиною.
Відомості про ремонти обладнання, (кран ZOOMLION 2007р. виготовлення та таль ручна важільна зав.№ 068577) передбачені системою планово-попереджувальних ремонтів не записуються до журналу технічних обслуговувань і ремонтів.
Відповідальний за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства , не пройшов перевірку знань в установленому порядку
На підприємстві не ведеться «Журнал обліку, перевірки та випробувань електроінструменту, трансформаторів, перетворювачів частоти та переносних світильників»
Не одержано дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (кран ZOOMLION 2007р. виготовлення та таль ручна важільна зав.№068577).
Не проводиться перевірка знань та допуск до роботи працівників після проведення повторного інструктажу на робочому місці.
На підприємстві відсутня декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогах, а саме: - роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра; п. 6 Додатку 6. постанови Кабінету Міністрів України від 26.10.2011 року № 1107 « Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 року № 48)
Результати огляду знімних вантажозахоплювальних пристроїв, тари не заносяться до журналу огляду знімних вантажозахоплювальних пристроїв і тари.
Графічні зображення (схеми) стропування типових вантажів та обв’язування вантажів не видано на руки стропальникам і машиністам кранів.
Суб’єкт господарювання, який експлуатує обладнання не призначив працівника, який здійснює нагляд за утриманням та безпечною експлуатацією обладнання.
Інструкції з охорони праці не розроблені безпосередніми керівниками робіт, які є відповідальними за своєчасне їх виконання.
Покарання:
Інше
16.09.2019 1500285 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
підприємство "афет-буд"
77300, Івано-Франківська обл., м. Калуш, вул. Богдана Хмельницького, буд. 62
Учасники:
Порушення:
Грати на вікнах офісу не розкриваються, не розсуватися і не знімаються
Посадовим особам об’єкту необхідно пройти навчання з питань пожежної безпеки
Не проведено замір опору ізоляції електромережі.
Приміщення не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом