Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (4) Будівництво (7) Перевірки (6)

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД СУМСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ "СУМСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ"

#38575731

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.02.2021 2532235 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Сумській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Шматок Ірина Миколаївна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 1 управління контрольно-перевірочної роботи
Полулях Тетяна Миколаївна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 1 управління контрольно-перевірочної роботи
Оніщенко Віктор Григорович — голова комісії з реорганізації
Порушення:
подання недостовірних відомостей до Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
16.06.2020 2117543 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Сумській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: з питань додержання законодавства про працю при нарахуванні та виплаті заробітної плати медичним та іншим працівникам, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Ханюков Віталій Анатолійович — Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Сумській області
Лапіна Алла Іванівна — головний бухгалтер
Заступник Директора З Економічних Питань — Онищенко Віктор Григорович
Гришина Юлія Олександрівна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Сумській області
Порушення:
додаткова заробітна плата, а саме доплати медичним та іншим працівникам, що які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, відповідно до вимог Постанови КМУ від 23.03.2020 № 246 зі змінами, працівникам нарахована не в повному обсязі.
Покарання: відсутні
09.01.2020 2052280 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Сумській області Проведено
154 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Ворона Євгеній Олегович — Державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Сумського району
Чеботарьов Сергій Вікторович — Державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Сумського району
Базиль Ігор Олександрович — Державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Сумського району
Зеленський Андрій Миколайович — Державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Сумського району
Порушення:
Амбулаторія не забезпечена зовнішнім протипожежним водопостачанням згідно з вимогами будівельних норм.
Будівлі амбулаторії, котельні та гаражу не обладнані пристроями захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Здійснено відкрите прокладання електропроводів по горючим поверхням (котельня).
Електрощити не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Відсутні покажчики місця розташування найближчих джерел зовнішнього протипожежного водопостачання (гідранту).
Відступка від димової труби до підшиви даху менша за нормативну.
Відгалуджувальні та з’єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів (коридор поверху, коридор цокольного поверху, прачечна, пункт обігріву).
Відсутній укомплектований пожежний щит.
Для приміщень виробничого і складського призначення (котельна, склад дров) не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки, а також клас зони, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Приміщення амбулаторії не забезпечені вогнегасниками згідно норм належності.
Приміщення не в повному обсязі забезпечені вогнегасниками для локалізації і ліквідації можливих пожеж у їх початковій стадії розвитку.
З’єднувальна коробка в котельні та в кабінеті реєстратури не закрита кришкою з негорючого або важкогорючого матеріалу.
Будівлі АЗПСМ та гаражу не обладнані пристроями захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, згідно вимог нормативних документів.
На димовій трубі котла, що працює на твердому паливі, відсутній лючок для здійснення періодичного чищення сажі.
Розміри евакуаційних виходів з приміщень: кабінетів лікарів, лабораторії, кімнати здоров’я дитини, кімнати медперсоналу, маніпуляційної, палати стаціонару не відповідають нормативним.
Оздоблення підлоги на шляхах евакуації в коридорах виконано матеріалом (лінолеум) з невизначеними показниками пожежної небезпеки.
Для будівель котельні та гаражу не визначена категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б.В.1.1-36:2016, а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
В приміщенні електрощитової зберігаються сторонні речі та матеріали.
Для розміщення первинних засобів пожежогасіння на території амбулаторії не встановлений пожежний щит укомплектований протипожежним інвентарем.
Не надані акти проведення прихованих робіт, що підтверджують виконання ізоляції проводів (кабелів) від горючих основ (конструкцій) суцільним шаром негорючого матеріалу.
Для опалення будівлі лікувального закладу використовуються прибудована котельна.
На шляху евакуації при центральному вході наявний поріг висотою більше 0,05 метра.
В приміщеннях котельної вимикачі та розетки встановлено на горючі основи.
Не витримана протипожежна відстань від відкритого складу зберігання дров до будівлі амбулаторії.
Відгалужувальні та з’єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів (котельня).
Не надані підтверджуючі матеріали стосовно показників пожежної небезпеки матеріалу утеплення зовнішньої частини стін будівлі амбулаторії.
Відсутній покажчик місця розташування найближчого джерела зовнішнього протипожежного водопостачання.
Будівлю амбулаторії, котельні не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту» .
Вогнегасники не розміщені відповідно до вимог.
Шляхи евакуації захаращені меблями.
В приміщеннях підвалу світильники з лампами розжарювання не оснащені захисним суцільним склом (закритими плафонами).
Відсутній адресний вказівник (назва вулиці, номер будинку), на фасаді будівлі амбулаторії або інших видних місцях.
В приміщеннях котельної та гаражу вимикачі та розетки встановлено на горючі основи.
Будівлю амбулаторії не обладнано пристроями захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, згідно вимог нормативних документів.
Для приміщення котельні не визначені категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
Приміщення не в повному обсязі забезпечені вогнегасниками для локалізації і ліквідації можливих пожеж у їх початковій стадії розвитку.
В воротах гаражу відсутня хвіртка з розмірами не менше 0,8х2,0 метра та порогом не більше 0,1 м.
Амбулаторія не забезпечена нормованою кількістю евакуаційних виходів.
Оздоблення стін та стелі на шляхах евакуації в коридорах виконано горючими матеріалами (шпалери).
Коридори захаращені меблями.
Не витримана мінімальна протипожежна відстань від будівлі котельні до складу дров.
Розміри евакуаційних виходів з: маніпуляційної, палат денного стаціонару, акушерського кабінету, кабінету фізіотерапії, кабінету прищеплень, сімейного кабінету №1, №2, кабінету фізіотерапії, кабінету здорової дитини, реєстратури, лабораторії, не відповідають нормативним.
Відсутній адресний вказівник (назва вулиці, номер будинку, на фасаді будівлі або інших видних місцях).
Поверх амбулаторії не забезпечений нормованою кількістю евакуаційних виходів.
Розмір евакуаційних виходів з амбулаторії не відповідає нормативному.
Приміщення амбулаторії, гаражу та котельні не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 та ГОСТ 12.4.026-76.
Теплові мережі, які розташовані у котельні та опалювальні прилади не перевірені з фіксацією результатів перевірок у спеціальному журналі.
Клас вогнестійкості і група поширення вогню дерев’яних конструкцій сходової клітки менші за нормативну.
Не влаштовані протипожежні двері 2-го типу (ЕІ 30) для відокремлення приміщення електрощитової.
В котельній вимикач та розетка встановлено на горючі основи.
Для приміщень котельної, електрощитової та гаражу не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки, а також клас зони, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Коридори захаращені меблями.
Будівля не забезпечена нормативним запасом води для потреб зовнішнього пожежогасіння на випадок пожежі (в радіусі 200 метрів).
Висота та ширина у просвіті евакуаційних виходів (дверей) при виходах з будівлі менше за 2,0х0,8 метри.
У будівлі амбулаторії дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Розміри евакуаційних виходів з приміщень: кабінетів лікарів, палати стаціонару не відповідають нормативним.
Приміщення електрощитової не відокремлене протипожежними перегородками та протипожежними дверима.
Для опалення будівлі лікувального закладу використовуються прибудована котельна.
Будівля амбулаторії не обладнана пристроями захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Електрощитки, групові електрощитки не оснащені схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
В будівлі амбулаторії для опалення застосовується газове обладнання.
Відсутній покажчик місця розташування найближчого джерела зовнішнього протипожежного водопостачання.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснене не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
В котельні світильник з лампою розжарювання експлуатується без захисного суцільного скла (ковпака).
Переносні вогнегасники розміщені без урахування необхідності їх навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника.
В будівлю амбулаторії вбудована котельня.
Приміщення будівлі амбулаторії не обладнані системами протипожежного захисту (автоматична пожежна сигналізація, система оповіщення про пожежу, система пожежного спостереження).
Вогнегасники не розміщені відповідно до вимог.
Оздоблення стін та стелі на шляхах евакуації в коридорах виконано горючими матеріалами (шпалери, касети, пластик).
Вогнегасники експлуатуються без розтруба.
Розміри евакуаційних виходів з приміщень: кабінетів лікарів, лабораторії, кімнати здоров’я дитини, палати стаціонару не відповідають нормативним.
Об’єкт не забезпечений нормативним запасом води для потреб зовнішнього пожежегасіння на випадок пожежі.
Клас вогнестійкості і група поширення вогню металевих конструкцій, які забезпечують загальну стійкість будинку, менші за нормативну.
У будівлі амбулаторії дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Система протипожежного захисту не утримується в постійній готовності та не підтримується її експлуатаційа придатність.
Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки.
Приміщення електрощитової не відокремлене протипожежними перегородками та протипожежними дверима.
З`єднання жил електричних проводів і кабелів не виконано за допомогою зварювання, опресування, паяння або спеціальних затискачів (гвинтових, болтових тощо).
Приміщення амбулаторії не в повному обсязі забезпечені вогнегасниками.
Покриття підлоги на шляху евакуації по коридору виконано матеріалами з невизначеними показниками пожежної небезпеки.
Приміщення будівлі амбулаторії не обладнані системами протипожежного захисту (автоматична пожежна сигналізація, система оповіщення про пожежу, система пожежного спостереження).
Будівля не забезпечена нормативним запасом води для потреб зовнішнього пожежогасіння на випадок пожежі (в радіусі 200 метрів).
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснене не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
На дверях виходу на горище не вказана інформація про місце зберігання ключів.
Дерев’яні елементи горищного покриття будівлі амбулаторії не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не у всіх місцях розміщення переносних вогнегасників виконано шляхом навішування на вертикальні конструкції за допомогою кронштейнів, або встановлення на стенди, підставки та спеціальні тумби.
Перед початком опалювального сезону стан опалювального обладнання не було перевірено. Відсутній журнал очищення димоходів від сажі для фіксації результатів.
Приміщення будівлі не забезпечені первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм належності.
На шляхах евакуації двері закриті на замки, які відкриваються зсередини лише за допомогою ключа.
Мають місце випадки використання в пожежонебезпечних зонах світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків) (котельня).
В будівлі гаражу влаштована та експлуатується тимчасова електромережа.
Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки.
Електрощитки, групові електрощитки не оснащені схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
До будівлі амбулаторії прибудована котельня.
В маніпуляційному кабінеті, кабінеті сімейного лікаря, в гаражі, в коридорі електророзетки, вимикачі, перемикачі встановлені на горючі основи (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 м.
В тамбур-виході зберігаються різні матеріали.
Територія амбулаторії, будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не надані підтверджуючі матеріали стосовно показників пожежної небезпеки матеріалу утеплення зовнішньої частини стін будівлі амбулаторії.
Перед початком опалювального сезону стан димової труби не було перевірено. Відсутній журнал очищення димоходів від сажі для фіксації результатів.
В коридорі світильник підвішений безпосередньо на струмопровідному проводі.
З`єднання жил електричних проводів і кабелів не виконано за допомогою зварювання, опресування, паяння або спеціальних затискачів (гвинтових, болтових тощо).
Здійснено самовільне закладання евакуаційного виходу з коридору будівлі, внаслідок чого зменшена їх кількість.
Пожежний щит не укомплектований згідно норм належності (вогнегасниками – 3 шт., ящиком з піском, протипожежне покривало – 1 шт., баграми або ломами та гаками – 2 шт., лопатами – 2 шт., сокирами – 2 шт.)
Відсутній покажчик місця розташування найближчого джерела зовнішнього протипожежного водопостачання (пожежного гідранту).
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Будівлі та приміщення амбулаторії, котельні та гаражу не обладнані системами протипожежного захисту (автоматична пожежна сигналізація, система оповіщення про пожежу, система пожежного спостереження, та інші) відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту».
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Двері на шляху евакуації при виході з центрального коридору в коридор запасного евакуаційного виходу відчиняються не в напрямку.
В коридорі біля лабораторії та на інших ділянках коридору мають місце ділянки відкритого прокладання електричних проводів поверхнею горючих основ (по шпалерам).
Влаштована перегородка в коридорі зменшує нормативні розміри шляху евакуації по коридору.
Мають місце випадки використання вогнегасників за відсутності на них разтруба або гнучкого рукава (залежно від типу вогнегасника).
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки.
Дерев’яні елементи горищного покриття будівлі АЗПСМ не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Відсутній покажчик місця розташування найближчого джерела зовнішнього протипожежного водопостачання (гідранту).
Відсутній покажчик місця розташування найближчого джерела зовнішнього протипожежного водопостачання (пожежного гідранту).
На шляху евакуації на підлозі при виході з будівлі біля лабораторії влаштовані труби системи опалення, що перешкоджають евакуації.
Покриття підлоги на шляху евакуації по коридору виконано матеріалами з невизначеними показниками пожежної небезпеки.
Приміщення будівлі не забезпечені первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм належності.
Відсутній покажчик місця розташування найближчого джерела зовнішнього протипожежного водопостачання (пожежного гідранту).
Дерев’яні елементи горищного покриття будівлі АЗПСМ та гаражу не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
В кабінеті медсестри, кабінеті сімейного лікаря та в гаражі мають місце випадки відкритого прокладання електричних проводів поверхнею горючих основ (по шпалерам, по дереву).
Покриття підлоги на шляху евакуації по коридору виконано матеріалами з невизначеними показниками пожежної небезпеки.
Вогнегасники експлуатуються без розтруба.
Вимикач встановлений на горючу основу без підкладання під нього суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра (пункт обігріву).
Відсутній укомплектований пожежний щит.
Приміщення АЗПСМ та гаражу не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту».
Горищний простір використовуються під складування сторонніх предметів та матеріалів.
Двері на шляху евакуації з коридору відчиняються не в напрямку виходу з будівлі.
В приміщенні електрощитової зберігаються сторонні речі та матеріали.
Оздоблення підлоги на шляхах евакуації в коридорах виконано матеріалом (лінолеум) з невизначеними показниками пожежної небезпеки.
Не витримана мінімальна протипожежна відстань від будівлі АЗПСМ до розташованих поряд господарчих будівель і споруд.
Напрямок відкривання дверей на шляху евакуації з будівлі амбулаторії на центральному виході виконаний не у напрямку евакуації.
Дерев`яні конструкції покриттів будівель амбулаторії та гаражу не піддані вогнезахисному оброблянню.
Приміщення АЗПСМ не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту».
Переносні вогнегасники розміщені без урахування необхідності їх навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника.
Перед початком опалювального сезону стан димової труби не було перевірено. Відсутній журнал очищення димоходів від сажі для фіксації результатів.
Електрощити, групові електрощити не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Будівля АЗПСМ не обладнана пристроями захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, згідно вимог нормативних документів.
Відсутній укомплектований пожежний щит.
Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки.
Приміщення будівлі амбулаторії не обладнані системами протипожежного захисту (автоматична пожежна сигналізація, система оповіщення про пожежу, система пожежного спостереження).
Вогнегасники не розміщені відповідно до вимог.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснене не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Для опалення будівлі лікувального закладу використовуються прибудована котельна.
Не витримано нормативну протипожежну відстань від складу дров до поряд розташованої будівлі котельні.
Висота у просвіті евакуаційних виходів (дверей) при виходах з будівлі менше за 2,0х0,8 метри.
Розмір евакуаційного виходу з будівлі не відповідає нормативним показникам.
В приміщенні котельної мають місце випадки експлуатації відгалужувальних та з’єднувальних коробок без кришок.
В коридорі на шляху евакуації підлога покрита горючим матеріалом. (лінолеум).
Особою, відповідальною за пожежну безпеку не здійснюється огляд вогнегасників.
Для приміщень котельної, електрощитової та гаражу не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки, а також клас зони, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Вимикач встановлений на горючу основу (конструкцію) без підкладання під нього суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра (котельня).
Двері на шляху евакуації в коридорі відчиняються не в напрямку виходу з будівлі.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.02.2019 1570248 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
АЗПСМ
42334, Сумська обл., Сумський р-н, С. Токарі, вул. Шкільна, буд. 1 Б
АЗПСМ
42333,Сумська обл., Сумський р-н, С. Велика Чернеччина, Провулок Шкільний, буд. 15
Учасники:
Метенко С.Ю. — Т.в.о. директора КНП "ЦПМСД" СРР СО
Метенко С Ю — Т.в.о. директора КНП "ЦПМСД" СРР СО
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.08.2018 1083821 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Коваленко О.В. — Головний лікар
Коваленко О В — Головний лікар
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.05.2018 1342654 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Сумській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Скринник Тетяна Олександрівна — заступник голови комісії з реорганізації-в.о. головного бухгалтера
Порушення:
подання недостовірних відомостей до Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні