Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (2)
Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (1)

ДЕРЖАВНА УСТАНОВА "КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР КОНТРОЛЮ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ХВОРОБ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ"

#38518296

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
08.02.2022 3144941 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ МІЖРАЙОННИЙ ВІДДІЛ ЛАБОРАТОРНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
м. Київ, вул. Ломоносова, 10
Учасники:
Литвин Володимир Григорович — провідний інспектор відділу ЗНС та ЗЦЗ Голосіївського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Не всі пожежні кран-комплекти доукомплектовано пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Дверцята шаф пожежних кран-комплектах не оформлено відповідно до вимог ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56.
Допускається вносити зміни до елементів системи вентиляції, які перешкоджають поширенню пожежі, а саме: в місцях перетину повітроводами вентиляційної системи протипожежних перегородок та перекриття відсутні пристрої проти поширення вогню.
Не всі електрощити та групові електрощитки оснащені схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Під час експлуатації об’єкта знижено клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, а саме: двері складських (підсобних), лабораторних та технічних приміщень не виконані протипожежними з межею вогнестійкості не менше ЕІ30.
Не всі евакуаційні виходи з будівель позначені світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, які повинні бути підключені до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення.
У приміщеннях відсутній сучасний куточок цивільного захисту населення.
Приміщення не в повній мірі забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
На шляхах евакуації застосовуються матеріали з невизначеними показниками пожежної небезпеки (стіни коридору на 2-му поверсі облицьово горючими матеріалами (вагонкою).
Не всі лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, групи кондиціонерів забезпечені автономним пристроєм електричного захисту забезпечені незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
На вхідних дверях складських та лабораторних приміщень, відсутні таблички із вказанням категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки приміщення а також клас зони.
У пожежних кран-комплектах пожежні рукави не утримуються складеними в «гармошку» або подвійну скатку, приєднаними до крана та ствола і не рідше одного разу на шість місяців не розгортаються та згортаються наново.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом