Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (23)

ДЕРЖАВНА УСТАНОВА "ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР КОНТРОЛЮ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ХВОРОБ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ"

#38499986

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
04.02.2022 3144281 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
34 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Будівлі та приміщення ДУ "ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛАБОРАТОРНИЙ ЦЕНТР МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ"
10002, Житомирська обл., м. Житомир, вул. В. Бердичівська, 64
Будівлі та приміщення КОРОСТИШІВСЬКИЙ МІЖРАЙОННИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ "ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛАБОРАТОРНИЙ ЦЕНТР МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ"
12500, Житомирська обл., Коростишівський р-н, м. Коростишів, вул. Горького, 42--А
Будівлі та приміщення АНДРУШІВСЬКИЙ МІЖРАЙОННИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ "ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛАБОРАТОРНИЙ ЦЕНТР МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ"
13400, Житомирська обл., Бердичівський р-н, м. Андрушівка, вул. Тітова, 2
Будівлі та приміщення БЕРДИЧІВСЬКИЙ МІЖРАЙОННИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ "ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛАБОРАТОРНИЙ ЦЕНТР МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ"
13300, Житомирська обл., Бердичівський р-н, м. Бердичів, вул. Володимирська, 12
Будівлі та приміщення МАЛИНСЬКИЙ МІЖРАЙОННИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ "ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛАБОРАТОРНИЙ ЦЕНТР МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ"
11600, Житомирська обл., Малинський р-н, м. Малин, вул. П. Тараскіна, 21
Будівля та приміщення НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО МІЖРАЙОННОГО ВІДДІЛУ ДУ "ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛАБОРАТОРНИЙ ЦЕНТР МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ"
11700, Житомирська обл., м. Новоград-Волинський, вул. Наталії Оржевської, буд. 8
Будівлі та приміщення ОВРУЦЬКИЙ МІЖРАЙОННИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ "ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛАБОРАТОРНИЙ ЦЕНТР МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ"
11100, Житомирська обл., Овруцький р-н, м. Овруч, вул. Київська, 131
Житомирський міжміськрайонний відділ державної установи “Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства Охорони здоров’я України
м. Житомир, вул. В. Бердичівська, 64
Будівлі та приміщення ОЛЕВСЬКИЙ МІЖРАЙОННИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ "ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛАБОРАТОРНИЙ ЦЕНТР МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ"
11000, Житомирська обл., Олевський р-н, м. Олевськ, Пров. Промисловий, 4-А
Будівлі та приміщення КОРОСТЕНСЬКИЙ МІЖРАЙОННИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ "ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛАБОРАТОРНИЙ ЦЕНТР МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ "
11500, Житомирська обл., Коростенський р-н, м. Коростень, вул. Ольгинська, 2
Учасники:
Кобилинський Микола Вікторович — начальник відділу цивільного захисту Бердичівського районного управління
Кичук Василь Анатолійович — заступник директора
Терентюк Роман Юрійович — провідний інспектор ВЗНС ЖРУ ГУ ДСНС України у Житомирській області
Радчук Валентин Валерійович — завідувач відділом
Запаринюк Олександр Ілліч — завідуючий відділом
Конещук Тетяна Михайлівна — Завідувач Коростишівським міжрайонним відділом ДУ "ЖОЛЦ МОЗУ"
Корпач Наталія Олександрівна — Завідувач Новоград-Волинським міжрайонним відділом ДУ «Житомирський ОЛЦ МОЗ України»
Дідовський Василь Олександрович — заступник начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області
Торгонський Дмитрій Борисович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області
Бортник Євген Олександрович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Новоград-Волинського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області майор служби цивільного захисту
Буханчук Іван Анатолійович — провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Коростенського районного управління ГУ ДСНС України у Житомирській області
Сташкевич Марина Василівна — Завідувач відділом
Рожок Володимир Андрійович — провідний інспектор відділу організації наглядово-профілактичної роботи Бердичівського РУ Головного управління ДСНС України у Житомирській області майор служби цивільного захисту
Левківський Дмитрій Григорович — Головний інспектор відділу організації наглядово-профілактичної роботи Коростенського районного відділу ГУ ДСНС України у Житомирській області
Стельмашов Артем Ігорович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по Житомирській міській територіальній громаді Житомирського районного управління ГУ ДСНС України у Житомирській області
Порушення:
Не проведено заміри опору ізоляції електричної мережі та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
На фасаді не встановлено покажчик місця знаходження пожежного водоймища
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників в яких закінчив термін гарантійної експлуатації
Наявний пожежний щит на території не забезпечений згідно норм.
На території об’єкта, а також біля котельні не вивішено знаки безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Приміщення не забезпечені необхідною кількістю вогнегасників відповідно до «Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників» затверджених наказом МВС України №25 від 15.01.2018 року
Дерев’яні елементи горищного покриття (крокви, лати) будівлі не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Приміщення не обладнане системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Дерев’яні елементи горищних покриттів (покрівля, лати) будівлі установи не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Приміщення будівель установи не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 " Системи протипожежного захисту".
Дерев’яні елементи горищного покриття будівлі не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Не забезпечено пожежну безпеку об’єкта шляхом проведення організаційних заходів та технічних засобів, спрямованих на запобігання пожежам, забезпечення безпеки людей, зниження можливих майнових втрат і зменшення негативних екологічних наслідків у разі їх виникнення, створення умов для успішного гасіння пожеж, а саме: приміщення лабораторного центру та гаражів не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 Системи протипожежного захисту.;
Посадова особане не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року N 444 "Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях"
Керівник не пройшов навчання з питань цивільного захисту та техногенної безпеки.
Будівлю не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Дерев'яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено вогнетривкими речовинами, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
В адміністративній будівлі в приміщеннях електрощитової та архіву знизили клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах. (не встановлені протипожежні ворота).
Керівником та фахівцем, діяльність якого пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, не пройдено функціональне навчання.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (кроква, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (кровки, лати) адміністративної будівлі не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Сходові клітки, внутрішні відкриті, коридори, проходи та шляхи евакуації адміністративної будівлі не забезпечені евакуаційним освітленням.
Посадовою особою відповідальною за пожежну безпеку на об’єкті не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Групові електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарату захисту.
Не проведено технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води наявних пожежних кран-комплектів з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі.
Приміщення будівлі не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014.
Адміністративну будівлю та гаражі не обладнано системами протипожежного захисту.
Не проведено замір опору ізоляції та перевірку спрацювання засобів захисту.
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту.
Приміщення гаражів не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи, не утримуються справними та не пофарбовані
У приміщеннях на видних місцях не вивішено інструкції про заходи пожежної безпеки.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання в усіх приміщеннях та об’єктах підприємства.
Дерев’яні елементи горищного покриття будівлі адміністративної будівлі не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
04.02.2022 3030272 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.01.2022 3210463 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: з питань додержання законодавства про працю в частині порядку звільнення (видача наказу та запису до трудової книжки)
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Крупіч Валентина Миколаївна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.11.2021 2934669 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: інформування працівника з його правами та обов'язками і умовами праці
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Лутай Юрій Васильович — Т.в.о. директора
Севрук Олег Анатолійович — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.11.2021 2431528 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Учасники:
Базилюк Ольга Володимирівна — Головний спеціаліст відділу КПР №1
Порушення:
Недостовірні відомості щодо осіб в Державному реєстрі застрахованих осіб
Покарання: відсутні
25.10.2021 2925586 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Житомирській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Щодо додержання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Нетикша Наталія Станіславівна — в.о. головного бухгалтера
Базилюк Ольга Володимирівна — Головний спеціаліст відділу КПР №1
Белей Н.В. — начальник відділу контрольно-перевірочної роботи №1
Белей Н В — начальник відділу контрольно-перевірочної роботи №1
Порушення:
Дата та підстава припинення трудових відносин застрахованої особи
Покарання: відсутні
29.12.2020 2510853 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю в частині оплати листка непрацездатності та надання/перенесення відпустки
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Крупіч Валентина Миколаївна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Лутай Юрій Васильович — т.в.о.директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.07.2020 2136024 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: з питань додержання законодавства про працю в частині укладання та розірвання трудових відносин
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Крупіч Валентина Миколаївна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Омелянчук Ольга Анатоліївна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2018 1619392 Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: ст.22 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», ДВН В.2.2-9-2009 "Громадські будинки та споруди", ДВН В.2.2-10-2001 "заклади охорони здоров'я"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Прохоров Петро Іванович — завідувач відділом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2018 1611326 Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: ст.22 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного блпгополуччя населення", Закон України " Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Грабчук Л Ф — завідувач
Грабчук Л.Ф. — завідувач
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2018 1613866 Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: ст.22 ЗУ "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", ДБН В2.2-10-2001 "Заклади охорони здоровя",ДБН В 2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди»,
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Тимошенко С В — Завідувач
Тимошенко С.В. — Завідувач
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2018 1611899 Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2018 1617842 Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Запаринюк О І — завідувач філії
Запаринюк О.І. — завідувач філії
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2018 1617098 Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: ст.22 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2018 1617838 Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Запаринюк О.І. — завідувач філії
Запаринюк О І — завідувач філії
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2018 1609837 Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: ст. 22 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", Закон України "Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори", ДБН В.2.2-10-2001 "Заклади охорони здоровя", ДБН В 2.2-9-2009 "Громадські будинки та споруди" та можливість отримати ліцензію на медичну практику та впровадження господарської діяльності з прекурсорами
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2018 1611545 Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: ДБН В.2.2-10-2001 "Заклади охорони здоровя",ст.22 Закону України" Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Грабчук Л Ф — завідувач
Грабчук Л.Ф. — завідувач
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2018 1617095 Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: ст.22 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Васильков Олег Васильович — Заступник директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2018 1623323 Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: ст.22 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", Закон України "Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори", ДБН В.2.2-10-2001 "Заклади охорони здоров"я", ДБН В.2.2-9-2009 "Громадські будинки та споруди"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2018 1619402 Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: ст.22 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», Закону України "Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Прохоров Петро Іванович — завідувач відділом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2018 1623066 Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: ст. 22 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", Закон України "Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори", ДБН В.2.2-10-2001 "Заклади охорони здоровя", ДБН В 2.2-9-2009 "Громадські будинки та споруди"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Фіц З.Р. — Завідувач Олевського МВ ДУ "ЖОЛЦ МОЗУ"
Фіц З Р — Завідувач Олевського МВ ДУ "ЖОЛЦ МОЗУ"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2018 1623079 Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: ст. 22 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", Закон України "Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори", ДБН В.2.2-10-2001 "Заклади охорони здоровя", ДБН В 2.2-9-2009 "Громадські будинки та споруди"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Фіц З Р — Завідувач Олевського МВ ДУ "ЖОЛЦ МОЗУ"
Фіц З.Р. — Завідувач Олевського МВ ДУ "ЖОЛЦ МОЗУ"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2018 1613878 Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: ст.22 ЗУ "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", ДБН В2.2-10-2001 "Заклади охорони здоровя",ДБН В 2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди», Закон України «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори»
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Тимошенко С В — Завідувач
Тимошенко С.В. — Завідувач
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні