Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Будівництво (6) Перевірки (1)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДОРСТРОЙ-ШЕПЕТІВКА"

#38443247

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.10.2021 2301241 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Качаровський Микола Геннадійович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку
Окопна Олена Ярославівна — головний державний інспектор відділу з питань експертизи умов праці
Порушення:
Видача примірників інструкцій на підприємстві не проводиться службою охорони праці з реєстрацією в журналі обліку видачі інструкцій з охорони праці на підприємстві, форма якого наведена у додатку 5 до цього Положення.4
Не створено комісі з перевірки знань з питань охорони праці.
При викладенні тексту інструкцій з охорони праці допускається використання не властивих для нормативних актів слів, словосполучень і зворотів, характерних для розмовної мови та довільних скорочень слів.
Первинний, повторний і позаплановий інструктажі не завершуються перевіркою знань у вигляді усного опитування або за допомогою технічних засобів, а також перевіркою набутих навичок безпечних методів праці, особою, яка проводила інструктаж.
Вступний інструктаж не проводиться за програмою, розробленою службою охорони праці з урахуванням особливостей виробництва. Програма та тривалість інструктажу не затверджена роботодавцем.
Перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу, не затверджено роботодавцем.
Не визначено місце зберігання повного комплекту інструкцій у паперовому вигляді або на електронних носіях у доступному для працівників місці, визначеному роботодавцем з урахуванням забезпечення простоти та зручності ознайомлення з ними.
На основі Типового положення про службу охорони праці з урахуванням специфіки виробництва та видів діяльності, чисельності працівників, умов праці та інших факторів роботодавець не розробив і не затвердив Положення про службу охорони праці відповідного підприємства.
Інструкції, які вводяться в дію на підприємстві, не реєструються службою охорони праці в журналі реєстрації інструкцій з охорони праці на підприємстві, форма якого наведена у додатку 4 до цього Положення, у порядку, встановленому роботодавцем.
На підприємстві на основі Типового положення, з урахуванням специфіки виробництва та вимог нормативно-правових актів з охорони праці, не розроблено і не затверджено відповідне положення підприємства про навчання з питань охорони праці, а також не сформовано плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.
Покарання: відсутні