Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (5)

ДЕРЖАВНА УСТАНОВА "ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР КОНТРОЛЮ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ХВОРОБ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ"

#38431598

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.12.2021 3197971 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загалонообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Яценко Валерій Олександрович — виконуючий обов'язки завідувача Відокремленого структурного підрозділу
Омельченко Віра Іванівна — бухгалтер Відокремленого структурного підрозділу
Горб Ольга Георгіївна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №1 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області
Порушення:
Подання недостовірних відомостей щодо номеру паспорта по застрахованій особі.
Покарання: відсутні
23.08.2021 2455406 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
62 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ЦАРИЧАНСЬКИЙ МІЖРАЙОННИЙ ВІДДІЛ ЛАБОРАТОРНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ, Дніпровський район, Царичанська ТГ, селище міського типу Царичанка, ВУЛИЦЯ ЦЕНТРАЛЬНА, будинок 120 А
Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, Царичанська Тг, смт. Царичанка, вул. Центральна, буд. 120 А
Мікробіологічна лабораторія
51900, Дніпропетровська обл., м. Кам'янське, вул. Медична, 51
ВІДОКРЕМЛЕНОГО СТРУКТУРНОГО ПІДРОЗДІЛ "ЖОВТОВОДСЬКИЙ МІЖГРОМАДСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ "ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР КОНТРОЛЮ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ХВОРОБ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
52210, Дніпропетровська обл., м. Жовті Води, Пров. Капітальний, 1-А
Лабораторний центр (ВСП "Верхньодніпровський міжгромадський відділ ДУ "Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ")
51600, Дніпропетровська обл., Кам'янський р-н, м. Верхньодніпровськ, Пр. Шевченка, 3
Адміністративна будівля
51900, Дніпропетровська обл., м. Кам'янське, вул. Медична, 51
Будівля санітарно-епідеміологічної станції
51600, Дніпропетровська обл., Кам'янський р-н, м. Верхньодніпровськ, Пр. Шевченка, 3
лабораторія
49000, Дніпропетровська обл., Чечелівський р-н, м. Дніпро, вул. Шмідта, 26
лабораторний центр ( м. Дніпро, вул. Щербня, 6)
49000 Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Щербня, 6
центр м. Кривий Ріг, вул. В.Великого, 21
50000, Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. В. Великого, 21
Будівля гаражу
51600, Дніпропетровська обл., Кам'янський р-н, м. Верхньодніпровськ, Пр. Шевченка, 3
лабораторний центр (м.Дніпро, пр. Петра Калнишевського, 26-А)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Індустріальний р-н, Пр. Петра Калнишевського, 26-А
Лабораторний центр (ВСП "Кам'янський районний відділ ДУ "Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ")
51900, Дніпропетровська обл., м. Кам'янське, вул. Медична, 51
адміністративна будівля
м. Дніпро, вул. Щербаня, 6-А
Гаражні бокси
51900, Дніпропетровська обл., м. Кам'янське, вул. Медична, 51
Учасники:
Лавриненко Владислав Валентинович — Провідний інспектор ВЗНС Кам'янського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Козачок Максим Олегович — Фахівець ВЗЗ з ПНС Кам'янського району ЦЗД ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Таранін Вади Вадимович — завідувач господарськм відділом
Лавріненко Владислав Валентинович — Провідний інспектор ВЗНС Кам'янського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Андрійченко Олександр Володимирович — провідний фахівець ВЗЗ з ПНС Дніпровського району ЦЗД Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області старший лейтенант служби ЦЗ
Іванюк Сергій Володимирович — Фахівець ВЗЗ з ПНС Кам'янського району ЦЗД ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Вальчук Сергій Іванович — в.о. генерального директора
Порушення:
Допускається експлуатація світильника зі знятими ковпакам (розсіювачем) у приміщені архіву на 4-му поверсі.
З`єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів у приміщеннях великої мийки та сходової клітини біля виходу на покрівлю.
Допускається застосування будівельних матеріалів з вищими показниками пожежної небезпеки згідно з нормованою вимогою, а саме: не демонтовано горюче облицювання стін, що застосовуються на шляхах евакуації, а також не надано протоколи випробувань щодо визначення групи горючості, токсичності продуктів горіння, димоутворювальної здатності та займистості (п. 7.3.3 Державних будівельних норм України «Пожежна безпека об’єктів будівництва» (далі - ДБН В.1.1-7:2016)).
Не демонтовані глухі (незмінні) ґрати на вікнах приміщень, де перебувають люди, або не встановлені такі, які повинні розкриватися, розсуватися або зніматися.
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, а саме: виходи на покрівлю зі сходової клітини не виконані через протипожежні двері 2-го типу (п. 8.6, п. 6.2, п. 6.4, таблиця 3 ДБН В.1.1-7:2016).
Посадова особа не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не виконано захист будівлі санітарно-епідеміологічної станції від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, згідно з чинними стандартами (п. 7.5 розділу 7 Міжнародного стандарту ІЕС 62305-1:2010 (Е) «Блискавкозахист – Частина 1: Загальні положення»).
Не забезпечено працівників, відокремленого структурного підрозділу, у повному обсязі згідно вимог чинного законодавства засобами радіаційного та хімічного захисту, а саме: засобами індивідуального захисту органів дихання від вражаючих факторів, в зоні ураження яких знаходиться об’єкт, з 26 потрібних, в наявності лише 5.
Не забезпечено шляхи евакуації евакуаційним освітленням, а саме: в коридорах і проходах по шляхах евакуації; в місцях зміни (перепаду) рівня підлоги або покриття; на сходах кожен марш, особливо верхня і нижня сходинки; в зоні кожної зміни напрямку шляху; на перетині проходів і коридорів; в місцях розміщення первинних засобів пожежогасіння; в місцях розміщення плану евакуації; в зоні перед кожним кінцевим входом з будівлі (пункт 8.9.4 Державних будівельних норм України «Природне та штучне освітлення», ДБН В.2.5-28:2018).
Не виконано вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій даху.
Не укомплектовані пожежні кран-комплекти пожежними рукавами однакового з ним діаметра та стволами.
З`єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконані за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів у приміщені архіву на 4-му поверсі.
Не розроблено та не вивішено на видимих місцях в окремих приміщеннях, із можливим перебуванням людей 50 осіб і більше плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі, що містять фосфоресцентні матеріали (підпункт «е» розділу 5 Національного стандарту України «Ідентифікація безпечності знаки на планах евакуації», ДСТУ ISO 23601:2019).
Сходові клітини, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Допускається експлуатацію світильника зі знятими ковпакам (розсіювачем) біля входу до підвалу.
З’єднувальну коробку не закрито кришкою з негорючих або важкогорючих матеріалів у коридорі на 1-му поверсі.
Не забезпечено відповідно до законодавства працівників засобами колективного та індивідуального захисту.
Не забезпечено працівників, відокремленого структурного підрозділу, у повному обсязі згідно вимог чинного законодавства засобами радіаційного та хімічного захисту, а саме: засобами індивідуального захисту органів дихання від вражаючих факторів, в зоні ураження яких знаходиться об’єкт.
Керівник структурного підрозділу та відповідальна особа діяльність якої пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку на територіальних курсах цивільного захисту.
Не проведено технічне обслуговування і перевірку на працездатність пожежних кранів шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, групи кондиціонерів не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
Не пройдено керівником та відповідальною особою навчання з питань цивільного захисту на територіальних курсах цивільної оборони з отриманням посвідчення встановленого зразка.
Монтаж, введення до експлуатування і технічне обслуговування СПЗ не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: приміщення (адміністративна будівля №1, гаражі, лабораторний корпус, лабораторна будівля №3, адміністративний корпус №2) не обладнано системою пожежної сигналізації, системою оповіщення з подальшим технічним обслуговуванням автоматичної системи пожежної сигналізації та з виведенням сигналу від контрольно-приймального приладу системи пожежної сигналізації на пульт централізованого спостереження пожежної охорони. (Запропоновано до виконання з 2017 року).
Допускається експлуатація тимчасової електромережі у приміщенні кухні на 2-му поверсі.
Приміщення відокремленого структурного підрозділу не забезпечені відповідними знаками безпеки, згідно з чинними стандартами.
Будинки, приміщення та споруди повинні обладнуватися системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: приміщення відокремленого структурного підрозділу не обладнано системою пожежної сигналізації, системами керування евакуюванням людей в частині систем оповіщення про пожежу та покажчиків напрямку руху 2 – го типу. (п. 8.1 Таблиця А.1, Додаток А; п. 10.2 Таблиця Б.1, Додаток Б ДБН В.2.5-56:2014).
З’єднувальну коробку не закрито кришкою з негорючих або важкогорючих матеріалів у приміщенні бухгалтерії на 1-му поверсі.
Не демонтовані глухі (незмінні) ґрати на вікнах приміщень, де перебувають люди, або не встановлені такі, які повинні розкриватися, розсувалися або знімалися.
Не укомплектовано пожежний кран-комплект пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, який знаходиться на сходовій клітині лівого крила.
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014, а саме: системою пожежної сигналізації, системами керування евакуюванням людей в частині систем оповіщення про пожежу та покажчиків напрямку руху (п. 4.1 таблиця А.1 додаток А ДБН В.2.5-56-2014; п. 20 таблиця Б.1 додаток Б ДБН В.2.5-56-2014).
У будинках, крім будинків V ступеня вогнестійкості, дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) повинні оброблятися засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності, а саме: дерев’яні конструкції покрівлі будівлі відокремленого підрозділу обробити вогнезахисним покриттям із складанням відповідного акту
Забороняється влаштовувати незаповнені отвори в протипожежних перешкодах, які відокремлюють електрощитові, а саме: приміщення електрощитової, яка знаходиться в підвальному приміщенні відокремленого структурного підрозділу, не відокремлено від сусідніх приміщень протипожежними перешкодами відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги», протипожежними дверима 2-го типу з мінімальною межею вогнестійкості – EI 30 (п. 6.4, 6.17 ДБН В.1.1-7-2016).
Не доукомплектовані приміщення 3-го поверху первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) відповідно до норм (п. 1 розділу V Наказу МВС від 15.01.2018 № 25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників»).
Допускається застосовувати будівельні матеріали з вищими показниками пожежної небезпеки згідно з нормованою вимогою, а саме: не демонтовано горюче облицювання стін, що застосовуються на шляхах евакуації, а також не надані протоколи випробувань щодо визначення групи горючості, токсичності продуктів горіння, димоутворювальної здатності та займистості (п. 7.3.3 ДБН В.1.1-7:2016).
Допускається експлуатацію тимчасової електромережі на 4-му поверсі.
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, а саме: не встановлені протипожежні двері з нормованою межею вогнестійкості в приміщенні електрощитової (п. 6.31, п. 6.4, таблиця 3 ДБН В.1.1-7:2016).
Не виконано захист будівлі гаражу № Г 10 від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, згідно з чинними стандартами (п. 7.5 розділу 7 Міжнародного стандарту ІЕС 62305-1:2010 (Е) «Блискавкозахист – Частина 1: Загальні положення»).
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (далі – ДБН В.2.5-56:2014), а саме: системою пожежної сигналізації, системами керування евакуюванням людей в частині систем оповіщення про пожежу та покажчиків напрямку руху (п. 4.1 таблиця А.1 додаток А ДБН В.2.5-56-2014; п. 20 таблиця Б.1 додаток Б ДБН В.2.5-56-2014).
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок гаражу відокремленого структурного підрозділу від короткого замикання, які мають проводитись 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
Монтаж, введення до експлуатування і технічне обслуговування СПЗ не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: приміщення не обладнано системою оповіщення людей про пожежу другого типу.
Не надані акти виконаних робіт по схованому прокладанню електропроводки під підвісною стелею.
Приміщення будівлі гаражу № Г 10 не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації (п. 12.1.1 додатку А таблиці А.1 ДБН В.2.5-56:2014).
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок гаражу відокремленого структурного підрозділу від короткого замикання, мають проводитись 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ
Будинки, приміщення та споруди повинні обладнуватися системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: приміщення відокремленого структурного підрозділу не обладнано системою пожежної сигналізації та системою оповіщення про пожежу і управління евакуюванням людей 2 – го типу.
Допускається зменшення кількості та розмірів евакуаційних виходів з будівель і приміщень, класи вогнестійкості несучих та огороджувальних конструкцій, застосовувати будівельні матеріали з вищими показниками пожежної небезпеки, змінювати інженерні та планувальні рішення й умови освітлення згідно з нормованою вимогою, а саме: двері приміщень 2-го поверху не встановлені таким чином, щоб вони відчинялись в приміщення – не зменшували нормовану ширину шляху евакуації по коридору (п. 7.3.7 ДБН В.1.1-7:2016).
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014, а саме: системою пожежної сигналізації (п. 12.1.1 таблиця А.1 додаток А ДБН В.2.5-56-2014).
Приміщення будівлі санітарно-епідеміологічної станції не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації (п. 8.1 додатку А таблиці А.1. ДБН В.2.5-56:2014).
Не забезпечені автономним пристроєм електричного захисту лінії живлення до кондиціонерів у будівлі.
Не надано акт проведення прихованих електромонтажних робіт.
Не забезпечено працівників, відокремленого структурного підрозділу, у повному обсязі згідно вимог чинного законодавства засобами радіаційного та хімічного захисту, а саме: засобами індивідуального захисту органів дихання від вражаючих факторів, в зоні ураження яких знаходиться об’єкт.
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання, в приміщеннях будівлі гаражу № Г 10, які мають проводитись 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
Не забезпечено шляхи евакуації евакуаційним освітленням, а саме: в коридорах і проходах по шляхах евакуації; в місцях зміни (перепаду) рівня підлоги або покриття; на сходах кожен марш, особливо верхня і нижня сходинки; в зоні кожної зміни напрямку шляху; на перетині проходів і коридорів; в місцях розміщення первинних засобів пожежогасіння; в місцях розміщення плану евакуації; в зоні перед кожним кінцевим входом з будівлі (пункт 8.9.4 Державних будівельних норм України «Природне та штучне освітлення», ДБН В.2.5-28:2018).
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова).
З’єднувальну коробку не закрито кришкою з негорючих або важкогорючих матеріалів у приміщенні мийки №2.
Не проведено технічне обслуговування і перевірку на працездатність пожежних кранів шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Технічний стан захисної споруди цивільного захисту не відповідає вимогам з утримання (пункт 7 розділу ІІ «Вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту» затверджений наказом МВС № 579 від 09 липня 2018 р.).
На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку не вказано після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Керівник структурного підрозділу та відповідальна особа діяльність якої пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку на територіальних курсах цивільного захисту.
У будинках, крім будинків V ступеня вогнестійкості, дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) повинні оброблятися засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності, а саме: дерев’яні конструкції покрівлі будівлі відокремленого підрозділу не оброблено вогнезахисним покриттям із складанням відповідного акту.
З метою встановлення факту наявності або відсутності джерел небезпеки, які за певних обставин можуть ініціювати виникнення надзвичайної ситуації, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкту господарської діяльності.
Забороняється влаштовувати незаповнені отвори в протипожежних перешкодах, які відокремлюють електрощитові, а саме: приміщення електрощитової, яка знаходиться в підвальному приміщенні відокремленого структурного підрозділу, не відокремлено від сусідніх приміщень протипожежними перешкодами відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги», протипожежними дверима 2-го типу з мінімальною межею вогнестійкості – EI 30
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
warning
13.07.2021 2876571 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: у зв’язку з гострим професійним захворюванням зі смертельним наслідком Сліпак Ольни Іванівни, помічника лікаря-епідеміолога відділу організації епідеміологічних досліджень.
Підстави:
Настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку або професійного захворювання, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання
Учасники:
Чугункіна Наталя Ігорівна — головний державний інспектор відділу нагляду у АПК, СКС та на об'єктах ЖКГ у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості на об'єктах підвищеної небезпеки
Носенко Валерій Анатолійович — головний державний інспектор відділу нагляду у АПК, СКС та на об'єктах ЖКГ у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки.
Порушення:
На робочих місцях відсутні інструкції з охорони праці
В закладі не сформовані плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці
Не проведено навчання з питань охорони праці працівників закладу
Службою охорони праці не розроблено перелік питань для перевірки знань з охорони праці працівників
В закладі відсутня комісія з перевірки знань з питань охорони праці
В журналі інструктажів на робочому місці відсутній запис про перевірку знань робітників
Не розроблено Інструкцію з охорони праці для помічника лікаря-епідеміолога, відповідно до переліку інструкцій який складається службою охорони праці закладу за участю керівників підрозділів
Покарання: відсутні
17.06.2021 2863608 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Макаровська Валерія Олександрівна — Головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічно нагляду та організації розслідування спалахів управління державного нагляду за дотримання санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Вальчук Сергій Іванович — в.о. генерального директора
Коваль Вадим Васильович — заступник генерального директора із впровадження системи управління якістю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.06.2021 2860071 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: у зв’язку з гострим професійним захворюванням зі смертельним наслідком Матюхи Олександра Миколайовича
Підстави:
Настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку або професійного захворювання, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання
Учасники:
Петренко Сергій Володимирович — Головний державний інспектор відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері та на об’єктах житлово-комунального господарства у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Гол
Чугункіна Наталя Ігорівна — головний державний інспектор відділу нагляду у АПК, СКС та на об'єктах ЖКГ у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості на об'єктах підвищеної небезпеки
Порушення:
Службою охорони праці не розроблено перелік питань для перевірки знань з охорони праці працівників
В журналі інструктажів на робочому місці відсутній запис про перевірку знань робітників
В закладі не сформовані плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці
Не розроблено Інструкцію з охорони праці для лікаря з гігієни праці, відповідно до переліку інструкцій який складається службою охорони праці закладу за участю керівників підрозділів
Не проведено навчання з питань охорони праці працівників закладу
На робочих місцях відсутні інструкції з охорони праці
В закладі відсутня комісія з перевірки знань з питань охорони праці
Покарання: відсутні