Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Зовнішня інформація (2) Перевірки (2)

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БРАТСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ" БРАТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#38363607

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.04.2021 2459944 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Мораторій на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, запроваджений Законом України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" від 17.03.2020 № 533-IX
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.11.2019 1391167 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Проведено
19 порушень
Предмет перевірки: Господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Учасники:
Овчаренко Андрій Віталійович — завідуючого господарством
Порушення:
Потребують оновлення написи на дверях індивідуального теплового пункту «ФАП с. Сергіївка» із зазначенням : "Тепловий пункт №....", "Стороннім вхід заборонено", "Відповідальний за експлуатацію....", “Телефон ....”
Не надано схему теплових мереж по «ФАП с. Сергіївка».
Відсутні маркувальні таблички на подавальному трубопроводі із приміщення індивідуального теплового пункту «ФП с. Шевченко».
Відсутній температурний графік регулювання системи теплопостачання в приміщенні індивідуального теплового пункту «ФП с. Шевченко».
Потребують оновлення написи на дверях індивідуального теплового пункту «ФП с. Шевченко», із зазначенням : "Тепловий пункт №....", "Стороннім вхід заборонено", "Відповідальний за експлуатацію....", “Телефон ....”
Відсутній температурний графік регулювання системи теплопостачання в приміщенні індивідуального теплового пункту «ФАП с. Сергіївка» .
Відсутні на трубопроводах покажчики напряму руху теплоносія в індивідуальному тепловому пункті «ФАП с. Сергіївка».
Відсутні маркувальні таблички на зворотньому трубопроводі в приміщення індивідуального теплового пункту «ФАП с. Сергіївка».
Відсутній термометр для заміру температури зовнішнього повітря біля індивідуального теплового пункту «ФП с. Шевченко».
Відсутня інструкція з охорони праці в приміщенні індивідуального теплового пункту «ФП с. Шевченко».
Відсутні маркувальні таблички на подавальному трубопроводі із приміщення індивідуального теплового пункту «ФАП с. Сергіївка».
Не надано схему теплових мереж по «ФП с. Шевченко».
Відсутні написи вказуючі положення обертання на закриття і відкриття на запірній арматурі в індивідуальному тепловому пункті «ФАП с. Сергіївка».
Відсутня інструкція з експлуатації індивідуального теплового устаткування в тепловому пункті «ФАП с. Сергіївка».
Відсутня інструкція з пожежної безпеки в приміщенні індивідуального теплового пункту «ФП с. Шевченко».
Зберігаються стороні предмети в індивідуальному тепловому пункті «ФП с. Шевченко».
Відсутній термометр для заміру температури зовнішнього повітря біля індивідуального теплового пункту «ФАП с. Сергіївка».
Відсутня інструкція з експлуатації теплового устаткування в індивідуальному тепловому пункті «ФП с. Шевченко».
Відсутні маркувальні таблички на зворотньому трубопроводі в приміщення індивідуального теплового пункту «ФП с. Шевченко».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом