Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (6)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (1)

ОБ'ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ "БАЛУКОВА 2Б"

#38275275

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.02.2020 1842873 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Шикало Віктор Андрійович — Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Ганзевич Наталія Іванівна — Голова правління
Порушення:
Не дотримуються вимоги нормативно-правових актів з охорони праці, а саме: не ведеться змінний журнал для запису результатів огляду і перевірки справності арматури, КВП, запобіжних клапанів, засобів сигналізації і захисту, живильних пристроїв.
Не внесені зміни та доповнення до паспорту газового господарства (відповідальні особи, заміни та ремонт обладнання, зміна трасування газопроводу).
За результатами технічного обстеження не складено акт технічного стану газопроводу і паспорт технічного стану газопроводу.
Працівників не ознайомлюють з планом-графіком проведення навчання та перевірки знань.Виправлено під час перевірки.
Не отримано дозвіл на експлуатацію обладнання, устаткування підвищеної небезпеки.
Допущена експлуатація газоспоживаючого обладнання за відсутності навченого персоналу (працівники, які експлуатують та обслуговують обладнання).
Не проведено технічний огляд та технічне обстеження, оцінка та паспортизація технічного стану об’єктів системи газопостачання, визначення можливості подальшої експлуатації газопроводів.
Не перевіряється технічний стан газопроводів і споруд на них шляхом проведення технічного обстеження.
В журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці відсутні номера інструкцій по яким проводиться інструктаж. Виправлено під час перевірки.
Не ведеться журнал технічних оглядів і обходів трас.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем не забезпечене належне утримання устаткування: відсутня інструкція з охорони праці для працівника,відповідального за організацію експлуатації ліфта.
Біля установок, що використовують газ, не вивішені схеми газового обладнання із зазначенням номерів обладнання, запобіжної та запірної арматури, контрольно-вимірювальних приладів.
Не сформовані плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці. Виправлено під час перевірки.
Не створена наказом комісія для проведення контрольного огляду газового господарства підприємства. Не проводиться контрольний огляд газового господарства, відсутній журнал контрольних оглядів. Виправлено під час перевірки.
Не проведено відрядженим працівникам підрядних організацій вступний інструктаж з записом про його проведення в журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці.
Відсутній журнал реєстрації нещасних випадків, професійних захворювань та аварій. Виправлено під час перевірки.
Режим роботи ліфтів реєстр. № 33405, реєстр. № 33406, реєстр. № 33407, реєстр. № 33408, реєстр. № 33409, реєстр. № 33410 під час пожежі не відповідає вимогам ДСТУ EN 81-73:2010. Знак заборони, згідно з ISO 3864-1, не розташований біля ліфта, чітко видимий на всіх поверхових площадках.
Не виконуються вимоги нормативно-правового акту з охорони праці. Запис про проведення вступного інструктажу робиться в журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці, при цьому не зазначається вік особи яку інструктують. Виконано під час перевірки.
Покарання: відсутні