Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (110)
Зовнішня інформація (4) Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Перевірки (2)

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ "ЗАПОРІЗЬКА ТЕПЛОВА ЕЛЕКТРИЧНА СТАНЦІЯ "АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО"

#38024583

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
02.09.2021 2903190 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства у сферах охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Вистороп Дмитро Михайлович — начальник відділу нагляду у металургії, машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Запорізькій області
Павленко Олександр Іванович — Керівник департаменту охорони праці та промислової безпеки ДТЕК Запорізька ТЕС
Звягін Сергій Михайлович — Головний державний інспектор відділу нагляду у металургії, машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об`єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Запорізькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.07.2018 534691 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Кретинін Олександр Володимирович — керівник ДОП та ПБ ВП «ЗАПОРІЗЬКА ТЕС» АТ ДТЕК «ДНІПРОЕНЕРГО»
Порушення:
Не проводиться повна ревізія технологічного обладнання автоматичних установок пінного пожежогасіння, для перевірки готовності і ефективності дії у разі виникнення пожежі.
Не обладнано машинний зал КТЦ-300 (турбогенератори блоків №2, 4) Запорізької ТЕС автоматичними установками пожежної сигналізації та автоматичними установками пожежогасіння.
Не встановлено протипожежні двері з нормованою межею вогнестійкості в кабельних півповерхах блоків 300мВт №1,2,4 та в приміщеннях, які за вибухопожежною небезпекою відносяться до категорій „А, Б, В”.
Не встановлено протипожежні двері у вентиляційних камерах, електрощитових та коморах цехів Запорізької ТЕС.
Наказом керівника господарського органу, що експлуатує об’єкт, на якому виконано вогнезахисне оброблення не призначено посадову особу, відповідальну за утримання вогнезахисного покриву.
Не встановлено вогнезатримні клапани в місцях перетинання протипожежних перешкод та перекриттів у вентиляційних приміщеннях Запорізької ТЕС.
Не проведено вогнезахисну обробку дерев’яного настилу інвентарних лісів.
Не нанесено маркування щодо ступеня захисту, згідно НПАОП 40.1-1.32-01, всього електрообладнання встановленого у вибухопожежо та пожежоненебезпечних приміщеннях та зонах.
Не виведено сигнали від прийомно-контрольних приладів знов змонтованих та реконструйованих (модернізованих) систем АУПС та АУПГ Запорізької ТЕС на пульт централізованого спостереження пожежної охорони.
Не справні та не готові до виконання роботи системи протипожежного захисту газового господарства, хімічного цеху, автотранспротного цеху, ЦТПКГ, паливотранспротного цеху (пробовідбірник), відділу закупівель.
Не виконано перевірку працездатності АУПГ із спрацюванням від сповіщувачів з замірами інерційності системи і величин тиску на початку і в кінці рядів працюючих зрошувачів, за результатами чого не складено акти гідравлічних випробувань і промивання трубопроводів АУПГ встановленої форми.
Не замінено несправні зрошувачі АУПГ - на світовому дворі другої черги; - на резервуарах з мастилом в районі мастилоапаратної першої черги.
У кабельних приміщеннях, головному корпусі, КРУ, РУСН, релейних щитах, електрощитах тощо ТЕС не замінено силові електрокабелі на такі, що не розповсюджують горіння згідно ДСТУ 4809:2007 «Ізольовані проводи та кабелі. Вимоги пожежної безпеки та методи випробувань», або не виконано в повному обсязі вогнезахисну обробку зазначених кабелів сертифікованими в Україні вогнезахисними розчинами.
Не відділено протипожежною перегородкою 1-го типу БЩУ від КТЦ, та не заповнено прорізи відповідно протипожежними перешкодами з нормованими межами вогнестійкості.
Не обладнано машинний зал КТЦ-800 мВт та турбогенератори Запорізької ТЕС сертифікованими в Україні автоматичними системами пожежної сигналізації автоматичними системами пожежогасіння.
Не обладнано системами пожежної сигналізації комори цехів, приміщення майстерень, лабораторій та офісів Запорізької ТЕС, в яких зберігаються горючі матеріали крім приміщень (ЦПП).
Межу вогнестійкості всіх металевих ферм машинного та котельного відділень не доведено до нормованого значення R30, М0 шляхом нанесення сертифікованих в Україні вогнезахисних розчинів.
Не замінено системи АУПС, що застаріли на системи, що відповідають вимогам діючих нормативних актів.
Не обладнано кабельні споруди Запорізької ТЕС автоматичними системами пожежної сигналізації та пожежогасіння.
Транзитні повітропроводи, які після перетинання перекриття та протипожежної перешкоди обслуговуємого чи іншого приміщення по всій довжині до приміщення для вентиляційного обладнання не передбачено з нормованою межею вогнестійкості.
Покарання: відсутні