Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Перевірки (1)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "МЕДІАЛАЙТ"

#38013409

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.11.2019 1411629 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Литвинчук Тетяна Святославівна — Головний бухгалтер
Порушення:
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: На підприємстві відсутній журнал обліку робіт за нарядами та розпорядженнями.
Роботодавцем не надано до ГУ Держпраці декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра.
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: на підприємстві відсутні затвердженні списки працівників, які мають право на видачу нарядів, розпоряджень, керівників робіт, допускачів, а також переліки робіт, що виконуються за нарядами, розпорядженнями і в порядку поточної експлуатації.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: Відсутній встановлений особою. відповідальною за електрогосподарство і затверджений керівником підприємства список адміністративно-технічних працівників, яким дозволяється одноосібний огляд електроустановок.
Роботодавець, не забезпечив функціонування служби охорони праці, а саме: Керівником підприємства не визначено перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання), а також тривалість стажування (дублювання).
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках спеціального призначення та не функціонує служба охорони праці, а саме: відповідальною особою за безпечне проведення робіт що виконувались в електроустановках підприємства, а саме виконання випробування та вимірювання електрообладнання підрядною організацією ЕТЛ ТОВ «ВИМІРЕЛЕКТРО», не встановлено можливість безпечного виконання даних робіт адже до роботи допущені працівники, які не мають відповідного запису у посвідченні з електробезпеки згідно вимог діючих правил. Враховуючи викладене роботи з випробування та вимірювання електрообладнання працівникам ЕТЛ ТОВ «ВИМІРЕЛЕКТРО» виконувати заборонено відповідно до діючих правил.
Керівником підприємства не забезпечено комплектування працівників та електроустановок випробуваними засобами захисту від ураження електричним струмом відповідно до норм комплектування.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: На підприємстві не розроблено та не затверджено керівником підприємства програми дублювання для конкретних професій, відповідно до функціональних обов'язків працівників.
Не проведено регламентні роботи з опосвідчення стану безпеки електроустановок, та не визначено рівень безпечного стану електроустановок, що належать підприємству.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: Відсутній план роботи та графіки обстежень підприємства службою охорони праці, затверджені роботодавцем.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: не організовано проведення аудиту охорони праці.
Керівник підприємства не забезпечив утримання, експлуатацію і обслуговування електроустановок відповідно до вимог чинних нормативних документів, а саме: - не забезпечив проведення протиаварійних, профілактичних випробувань та вимірювань електроустановок, а саме: електрообладнання та електромереж 0,4 кВ, згідно з правилами і нормами «Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів», затверджених наказом Міненерговугілля України від 13.02.2012 № 91 (далі - ПТЕЕС); - не затвердив Положення про енергетичну службу -
Покарання: відсутні