Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Перевірки (12)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ЗЕРНОПРОДУКТ"

#37971749

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.10.2022 3056484 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.09.2021 2909347 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Неподання суб’єктом господарювання документів обов’язкової звітності за два звітні періоди підряд без поважних причин або без надання письмових пояснень про причини, що перешкоджали поданню таких документів
Учасники:
Глега Ігор Борисович — головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області -державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Хм
Григорєв Анатолій Васильович — начальник виробництва
Порушення:
Не забезпечено ведення первинного обліку відходів за типовою формою 1-ВТ "Облік відходів та пакувальних матеріалів"
Не забезпечено щоквартальне подання інформації про стан провадження господарської діяльності з відпрацьованими мастилами (оливами)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.03.2021 2362402 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
58 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Товариство "Хмельницький зернопродукт"
29000, Хмельницька обл., м. Хмельницький, вул. Заводська, 53
Учасники:
Шевцов Ярослав Ігорович — головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по місту Хмельницькому Хмельницького районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області капітан служби цивільного захисту
Порушення:
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (у розподільчих коробках). (механічна майстерня)
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (у розподільчих коробках). (Технічний відділ)
Дверні прорізи електрощитових не обладнано протипожежними дверима з межею вогнестійкості EI 60. (Виробничо – побутовий корпус)
Зерносклад не обладнано системою пожежної сигналізації. (Склад №4)
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності. (Склад №5)
Лабораторію не обладнано системою пожежної сигналізації. (Лабораторія)
За наявності людей у приміщеннях двері евакуаційних виходів не зачиняються лише на внутрішні запори які відчиняються з середини без ключа (двері закриваються на замок або ключ) вибійне відділення. (Виробничо – побутовий корпус)
Дверні прорізи електрощитової не обладнано протипожежними дверима з межею вогнестійкості EI 60. (робоча башта складу №1 перший поверх) (Склад №1)
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності. (Адміністративний корпус)
Допускається облицювання стін на шляхах евакуації з побутової частини будівлі матеріалами з невизначеними показниками пожежної безпеки чим знижує рівень пожежної безпеки об’єкту. (Виробничо – побутовий корпус)
керівник формувань цивільного захисту, голови комісій з надзвичайних ситуацій та евакокомісії, відповідальні за техногенну безпеку та цивільний захист не пройшли функціональне навчання в Інституті державного управління у сфері цивільного захисту та на територіальних курсах цивільної оборони (учбово-методичних центрах).
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (у розподільчих коробках та у з’єднаннях світильників). (Склад №4)
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності. (Склад №1)
Суб’єктом господарювання не подано декларацію відповідності матеріально – технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки із позитивним висновком експертизи протипожежного стану об’єкту.
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності. (механічна майстерня)
Відсутній другий евакуаційний вихід із зали засідань. (Адміністративний корпус)
Не забезпечено приміщення первинними засобами пожежогасіння (відсутні вогнегасники). (Склад №1)
Вмикачі та розетки встановлено на горючі основи. Не підкладено під них суцільний не горючий матеріал, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра. (побутова частина). (Лабораторія)
Не проведено технічний огляд ПКК. (механічна майстерня)
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності. (Склад №3)
Допускається облицювання стін на шляхах евакуації з адміністративної будівлі будівлі матеріалами з невизначеними показниками пожежної безпеки чим знижує рівень пожежної безпеки об’єкту. (Адміністративний корпус)
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (роздягальня, 1-4 поверх виробництва у розподільчих коробках та з’єднання світильників). (Виробничо – побутовий корпус)
Не обладнано приміщення системою пожежної сигналізації. (Технічний відділ)
Не забезпечено приміщення первинними засобами пожежогасіння (відсутні вогнегасники). (Склад №5)
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності. (Виробничо – побутовий корпус)
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (у розподільчих коробках та у з’єднаннях світильників). (Склад №1)
Не обладнано виробничу частину будівлі системою пожежогасіння. (Виробничо – побутовий корпус)
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності. (Лабораторія)
Не укомплектовано пожежні кран-комплекти рукавом одного діаметром зі стволом, важелем для полегшення відкривання вентиля. (Гаражі)
Допускається розміщення турнікету на прохідній виходу з об’єкту. (Адміністративний корпус)
Не обладнано приміщення гаражів системою пожежної сигналізації. (Гаражі)
Зерносклад не обладнано системою пожежної сигналізації. (Склад №1)
Не обладнано адмін будівлю системою керування евакуюванням 2 типу. (Адміністративний корпус)
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (у розподільчих коробках та у з’єднаннях світильників). (Склад №5)
Сходові клітини коридори проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. (Виробничо – побутовий корпус)
Не укомплектовано пожежні кран-комплекти рукавом одного діаметром зі стволом, важелем для полегшення відкривання вентиля. (механічна майстерня)
Не заключено угоду ДАРС які підлягають постійному та обов’язковому аварійно-рятувальному обслуговуванню на договірній основі.
Не обладнано виробничу частину будівлі системою пожежної сигналізації. (Виробничо – побутовий корпус)
Вмикачі та розетки встановлено на горючі основи. Не підкладено під них суцільний не горючий матеріал, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра. (побутова частина). (Виробничо – побутовий корпус)
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (у розподільчих коробках та у з’єднаннях світильників). (Склад №1)
Допускається облицювання стін на шляхах евакуації з матеріалами з невизначеними показниками пожежної безпеки чим знижує рівень пожежної безпеки об’єкту. (Технічний відділ)
Не здійснено випробування мережі зовнішнього протипожежного водопостачання не менше ніж 1 раз на рік на тиск та витрату води з оформленням акта. (5 пожежних гідрантів та водоймище)
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (у розподільчих коробках та у з’єднаннях світильників). (Гаражі)
Не обладнано адміністративну будівлю системою пожежної сигналізації. (Адміністративний корпус)
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності. (Склад №1)
Не укомплектовано пожежні кран-комплекти рукавом одного діаметром зі стволом, важелем для полегшення відкривання вентиля. (Виробничо – побутовий корпус)
Допускається облицювання стін на шляхах евакуації з побутової частини будівлі матеріалами з невизначеними показниками пожежної безпеки чим знижує рівень пожежної безпеки об’єкту. (Лабораторія)
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності. (Склад №4)
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності. (Гаражі)
Внутрішній пожежний водопровід знаходиться у не працездатному стані. Не проведено технічний огляд ПКК. (Виробничо – побутовий корпус)
Відсутній другий евакуаційний вихід з другого поверху адміністративної будівлі. (Адміністративний корпус)
Не забезпечено приміщення первинними засобами пожежогасіння (відсутні вогнегасники). (Склад №3)
Не розроблено графік проведення тренувань та навчань з питань цивільного захисту, які необхідно погодити з ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
Не проведено технічний огляд ПКК. (Гаражі)
Сходові клітини коридори проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. (Технічний відділ)
Зерносклад не обладнано системою пожежної сигналізації. (Склад №5)
Не забезпечено приміщення первинними засобами пожежогасіння (відсутні вогнегасники). (Склад №4)
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (у розподільчих коробках та у з’єднаннях світильників). (Склад №3)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.05.2020 1822703 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.05.2020 1827682 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.12.2019 1471994 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
81 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Товариство "Хмельницький зернопродукт"
29000, Хмельницька обл., м. Хмельницький, вул. Заводська, 53
Учасники:
Савчук Олександр Іванович — Генеральний директор
Шевцов Ярослав Ігорович — головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по місту Хмельницькому Хмельницького районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області капітан служби цивільного захисту
Порушення:
Не забезпечено приміщення первинними засобами пожежогасіння (відсутні вогнегасники).
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (у розподільчих коробках).
Допускається облицювання стін на шляхах евакуації з побутової частини будівлі матеріалами з невизначеними показниками пожежної безпеки чим знижує рівень пожежної безпеки об’єкту.
Сходові клітини коридори проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Не проведено технічний огляд ПКК.
Допущено використання приміщення під сходовою клітиною.
Не обладнано адміністративну будівлю системою пожежної сигналізації.
Не розроблено та не затверджено керівником об’єкта положення про об’єктову комісію з питань надзвичайних ситуацій
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (у розподільчих коробках та у з’єднаннях світильників).
Лабораторію не обладнано системою пожежної сигналізації.
Дверні прорізи електрощитових не обладнано протипожежними дверима з межею вогнестійкості EI 60.
Допускається куріння в кабінетах поза межами спеціально обладнаних місць.
Вмикачі та розетки встановлено на горючі основи. Не підкладено під них суцільний не горючий матеріал, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра. (по усій адміністративній будівлі).
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності.
Суб’єктом господарювання не подано декларацію відповідності матеріально – технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки із позитивним висновком експертизи протипожежного стану об’єкту.
Не забезпечено виробничо – побутовий корпус первинними засобами пожежогасіння (відсутні вогнегасники).
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності.
Лінія живлення кондиціонеру не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту не залежно від наявності захисту на загальні лінії.
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (у розподільчих коробках та у з’єднаннях світильників).
Не проведено технічний огляд ПКК.
Не забезпечено приміщення первинними засобами пожежогасіння (відсутні вогнегасники).
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності.
Не укомплектовано пожежні кран-комплекти рукавом одного діаметром зі стволом, важелем для полегшення відкривання вентиля.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (у розподільчих коробках та у з’єднаннях світильників).
Вмикачі та розетки встановлено на горючі основи. Не підкладено під них суцільний не горючий матеріал, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра. (побутова частина).
Зерносклад не обладнано системою пожежної сигналізації.
Сходові клітини коридори проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (у розподільчих коробках).
Зерносклад не обладнано системою пожежної сигналізації.
Дверні прорізи електрощитової не обладнано протипожежними дверима з межею вогнестійкості EI 60. (робоча башта складу №1 перший поверх)
Не забезпечено приміщення первинними засобами пожежогасіння (відсутні вогнегасники).
Допущено використання пошкодженого електронагрівального приладу (дуйчик в кабінеті механіка автотранспорту).
Для планування, підготовки та проведення евакуації наказом керівника не створено комісію з питань евакуації.
За наявності людей у приміщеннях двері евакуаційних виходів не зачиняються лише на внутрішні запори які відчиняються з середини без ключа (двері закриваються на замок або ключ) вибійне відділення.
Не забезпечено приміщення первинними засобами пожежогасіння (відсутні вогнегасники).
Не забезпечено приміщення первинними засобами пожежогасіння (відсутні вогнегасники).
Допущено використання саморобних подовжувачів.
Не обладнано виробничу частину будівлі системою пожежної сигналізації.
Допускається облицювання стін на шляхах евакуації з матеріалами з невизначеними показниками пожежної безпеки чим знижує рівень пожежної безпеки об’єкту.
Не обладнано приміщення системою пожежної сигналізації.
Вмикачі та розетки встановлено на горючі основи. Не підкладено під них суцільний не горючий матеріал, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Не обладнано приміщення гаражів системою пожежної сигналізації.
Не забезпечено приміщення первинними засобами пожежогасіння (відсутні вогнегасники).
Не проведено перезарядку наявних вогнегасників.
Не розроблено графік проведення тренувань та навчань з питань цивільного захисту, які необхідно погодити з ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
Відсутній другий евакуаційний вихід з другого поверху адміністративної будівлі.
Вмикачі та розетки встановлено на горючі основи. Не підкладено під них суцільний не горючий матеріал, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра. (побутова частина).
Допускається розміщення турнікету на прохідній виходу з об’єкту.
Керівник та відповідальні особи за пожежну безпеку не пройшли навчання з питань пожежної безпеки.
Внутрішній пожежний водопровід знаходиться у не працездатному стані. Не проведено технічний огляд ПКК.
Не обладнано адмін будівлю системою керування евакуюванням 2 типу.
Допускається використання пожежного кран-комплекту для господарських цілей (мийка автомобілей).
керівник формувань цивільного захисту, голови комісій з надзвичайних ситуацій та евакокомісії, відповідальні за техногенну безпеку та цивільний захист не пройшли функціональне навчання в Інституті державного управління у сфері цивільного захисту та на територіальних курсах цивільної оборони (учбово-методичних центрах).
Допускається облицювання стін на шляхах евакуації з адміністративної будівлі будівлі матеріалами з невизначеними показниками пожежної безпеки чим знижує рівень пожежної безпеки об’єкту.
Не призначено відповідальну особу за цивільний захист та техногенну безпеку.
Не забезпечено приміщення первинними засобами пожежогасіння (відсутні вогнегасники).
Зерносклад не обладнано системою пожежної сигналізації.
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності.
Не забезпечено приміщення первинними засобами пожежогасіння (відсутні вогнегасники).
Не обладнано виробничу частину будівлі системою пожежогасіння.
Не створено об’єктову комісію з питань надзвичайних ситуацій
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності.
Відсутній другий евакуаційний вихід із зали засідань.
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності.
Не забезпечено приміщення первинними засобами пожежогасіння (відсутні вогнегасники).
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (у розподільчих коробках та у з’єднаннях світильників).
Не заключено угоду ДАРС які підлягають постійному та обов’язковому аварійно-рятувальному обслуговуванню на договірній основі.
Не укомплектовано пожежні кран-комплекти рукавом одного діаметром зі стволом, важелем для полегшення відкривання вентиля.
Допускається використання тимчасових електромереж в приміщеннях гаражів.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (у розподільчих коробках та у з’єднаннях світильників).
Допускається облицювання стін на шляхах евакуації з побутової частини будівлі матеріалами з невизначеними показниками пожежної безпеки чим знижує рівень пожежної безпеки об’єкту.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (у розподільчих коробках та у з’єднаннях світильників).
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (роздягальня, 1-4 поверх виробництва у розподільчих коробках та з’єднання світильників).
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності.
Не здійснено випробування мережі зовнішнього протипожежного водопостачання не менше ніж 1 раз на рік на тиск та витрату води з оформленням акта. (5 пожежних гідрантів та водоймище)
Електрощити, групові електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаними значеннями номінального струму апарату захисту.
Працівники, що залучаються до робіт з підвищеною небезпекою не пройшли спеціальне навчання (пожежно – технічний мінімум)
Не укомплектовано пожежні кран-комплекти рукавом одного діаметром зі стволом, важелем для полегшення відкривання вентиля.
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблено засобами вогнезахисту які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності.
Покарання: відсутні
07.02.2019 1621060 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Григор'єв А В — начальник виробництва ТзОВ "Хмельницький зернопродукт"
Григор'єв А.В. — начальник виробництва ТзОВ "Хмельницький зернопродукт"
Порушення:
Під час перевірки виявлено, що під час визначення загального утворення відходів (Пзув) (пункт №3) ТзОВ "Хмельницький зернопродукт" не враховано наступні відходи: фільтри масляні відпрацьовані (код 6000.2.9) та матеріали обтиральні і зіпсовані, відпрацьовані чи забруднені (7730.3.1.06 ганчір'я промаслене). Враховуючи вищевикладене встановлено, що ТзОВ "Хмельницький зернопродукт" частково не виконано пункт №3 припису №533/02 від 25.10.2018 року.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
29.10.2018 1611452 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання (виконання) вимог нормативно-правових актів та нормативних документів у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Савчук О І — Генеральний директор
Савчук О.І. — Генеральний директор
Москальчук М.І. — начальник вохр
Москальчук М І — начальник вохр
Порушення:
Приміщення не обладнано системою пожежної сигналізацією.
Дерев’яні конструкції, не оброблено вогнезахисним розчином (горище).
Покарання: відсутні
08.10.2018 1077772 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері карантину рослин
Учасники:
Моташко Віра Іванівна — начальник відділу карантину рослин Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області
Федорович Майя Володимирівна — начальник ВТЛ ТОВ "Хмельницький зернопродукт"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.10.2018 1209346 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Савчук О І Григор'єв А В — генеральний директор, начальник виробництва
Савчук О.І., Григор'єв А.В. — генеральний директор, начальник виробництва
Порушення:
ТзОВ "Хмельницький зернопродукт" не забезпечено ведення журналів обліку робочого часу ГОУ в період з 07.12.2017 року по 02.09.2018 року
ТзОВ "Хмельницький зернопродукт" в період з 09.01.2018 року по 15.01.2018 року був відсутній дозвіл на викиди забруднюючих речовин стаціонарними джерелами
ТзОВ "Хмельницький зернопродукт" не розроблено реєстрову карту об'єктів утворення, оброблення та утилізації відходів
ТзОВ "Хмельницький зернопродукт" не забезпечено визначення показника загального утворення відходів (Пзув)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
08.10.2018 1160809 Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не пройшо період з моменту попередньої перевірки
Предмет перевірки: Дотримання закододавства з питань промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці та законодавства з питань та працевлаштування інвалідів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.01.1970 1673461 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Перевірку не проведено у зв’язку з відсутністю керівника
Предмет перевірки: Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні