Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Будівництво (35) Перевірки (2)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БІЛОГІР'Я БУДСЕРВІС"

#37625215

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.06.2021 2293198 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Окопна Олена Ярославівна — головний державний інспектор відділу з питань експертизи умов праці
Качаровський Микола Геннадійович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку
Порушення:
Інструкції, які вводяться в дію на підприємстві, не реєструються службою охорони праці в журналі реєстрації інструкцій з охорони праці на підприємстві, форма якого наведена у додатку 4 до цього Положення, у порядку, встановленому роботодавцем.
Видача примірників інструкцій на підприємстві не проводиться службою охорони праці з реєстрацією в журналі обліку видачі інструкцій з охорони праці на підприємстві, форма якого наведена у додатку 5 до цього Положення.4.
Вступний інструктаж не проводиться за програмою, розробленою службою охорони праці з урахуванням особливостей виробництва. Програма та тривалість інструктажу не затверджена роботодавцем.
При викладенні тексту інструкцій з охорони праці допускається використання не властивих для нормативних актів слів, словосполучень і зворотів, характерних для розмовної мови та довільних скорочень слів.
Первинний, повторний і позаплановий інструктажі не завершуються перевіркою знань у вигляді усного опитування або за допомогою технічних засобів, а також перевіркою набутих навичок безпечних методів праці, особою, яка проводила інструктаж.
Перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу, не затверджено роботодавцем.
Експлуатація машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, що зазначене в додатку 6, здійснюються роботодавцем без оформленої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці.
Роботодавець не заборонив (наказом, розпорядженням) користуватися мобільним телефоном. під час виконання будівельно-монтажних робіт
Не створено комісі з перевірки знань з питань охорони праці.
На підприємстві на основі Типового положення, з урахуванням специфіки виробництва та вимог нормативно-правових актів з охорони праці, не розроблено і не затверджено відповідне положення підприємства про навчання з питань охорони праці, а також не сформовано плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.
Не визначено місце зберігання повного комплекту інструкцій у паперовому вигляді або на електронних носіях у доступному для працівників місці, визначеному роботодавцем з урахуванням забезпечення простоти та зручності ознайомлення з ними.
На основі Типового положення про службу охорони праці з урахуванням специфіки виробництва та видів діяльності, чисельності працівників, умов праці та інших факторів роботодавець не розробив і не затвердив Положення про службу охорони праці відповідного підприємства.
Покарання: відсутні
28.05.2019 1444599 Будівництво об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середнім (СС2) та значними (СС3) наслідками, що підлягає ліцензуванню Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми та значними наслідками
Учасники:
Порушення:
документи проведення своєчасної повірки засобів вимірювальної техніки відсутні
Покарання: відсутні