Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Банкрутство (87) Будівництво (6) Перевірки (1)

ДЕРЖАВНА КАЗНАЧЕЙСЬКА СЛУЖБА УКРАЇНИ

#37567646

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.03.2021 2547142 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
21 порушення
Предмет перевірки: Перевірка усунення порушень вимог законодавства з питань пожежної та техногенної безпеки, що були виявлені під час попередньої перевірки.
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Гужвенко Поліна Сергіївна — Провідний інспектор Відділу адміністративно-господарської роботи Державної казначейської служби України
Онищук Костянтин Вікторович — Фахівець відділу ЗЗПНС УОППДуДУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Не надано акти підтвердження відповідності систем пожежної сигналізації, систем керування евакуюванням (в частині системи оповіщення про пожежу і покажчиків напрямку евакуювання), автоматичної системи пожежогасіння серверної.
На шляху евакуації влаштовано стаціонарні турнікети, які перешкоджають вільній евакуації людей.
Центральну сходову клітку не відокремлено від поверхових коридорів протипожежними перегородками 1-го типу, в порушення пунктів 6.38, 7.1.2 ДБН В.1.1-7.
Висота шляхів евакуації 2-го, 3-го поверхів менша за нормовану, в порушення вимог пункту 7.3.6 ДБН В.1.1-7.
Не встановлено протипожежні двері з обох боків переходу між корпусами будівель для забезпечення протипожежного відсіку площею не більше 2000 м. кв, в порушення пункту 10.3.1 ДБН В.2.2-9.
Не проводяться роботи з підтримання експлуатаційної придатності систем пожежної сигналізації, системи керування евакуюванням в частині системи оповіщення про пожежу і покажчиків напрямку евакуювання, автоматичної системи пожежогасіння серверної (не надано договір щодо проведення робіт з підтримання експлуатаційної придатності систем протипожежного захисту)
В приміщеннях підвального поверху не змонтовано систему керування евакуюванням (в частині системи оповіщення про пожежу і покажчиків напрямку евакуювання).
Для приміщень складського призначення не визначено категорію щодо пожежної небезпеки.
В приміщеннях окремо розташованих будівель (гаражу, майстерні) не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Двері приміщень архівів, серверної №101/1с, серверної № 111/1, складських приміщень підвального поверху (господарчого приміщення та приміщення № 1-4) не виконані протипожежними з межею вогнестійкості ЕІ30 та сертифікатом відповідності системи УкрСЕПРО, порушення табл. 3 ДБН В.1.1-7.
Система пожежної сигналізації не зблокована з системою керування евакуюванням (в частині системи оповіщення про пожежу і покажчиків напрямку евакуювання).
На шляхах евакуації допускається опорядження (облицювання) внутрішніх стін будівельними матеріалами (панелями) з невизначеними показниками пожежної небезпеки.
Наказом не призначено посадову особу, відповідальну за утримання вогнезахисного покриву (дерев’яних елементів горищного покриття).
В коморі їдальні, в приміщеннях окремо розташованих будівель (гаражу, майстерні, складу) не змонтовано систему пожежної сигналізації.
Управління системою керування евакуюванням (в частині системи оповіщення про пожежу і покажчиків напрямку евакуювання) не передбачено з приміщення пожежного поста (диспетчерської або іншого спеціального приміщення з цілодобовим перебуванням чергового персоналу).
Складські приміщення, розташовані в підвальному поверсі не забезпечені люками або вікнами розмірами 0,9х1,2 м з приямками (для випуску диму в разі пожежі) або спеціальною системою димовидалення.
Не призначено працівників з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки.
Приміщення архівів та приміщення серверної № 111/1 не обладнано автоматичними системами пожежогасіння.
Приміщення архівів № 18, 21, 25, 26 не обладнано системою протидимного захисту, в порушення пункту 10.2.4 ДБН В.2.5-56:2014.
Будівлю не захищено від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд".
Висота у просвіті евакуаційних виходів (дверей) з кожного поверху та з приміщень їдальні менша за нормовану, в порушення вимог пункту 7.2.7 ДБН В.1.1-7.
Покарання: відсутні