Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (17)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЙОШІ І КОМПАНІ"

#37551589

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.06.2020 2112753 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: позапланова перевірка
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Васенін Микола Валерійович — головний державний інспектор сектору нагляду в машинобудуванні та енергетиці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.12.2019 2038283 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Щербата Ірина Миколаївна — перший заступник начальника Управління Держпраці у Черкаській області
Спичак Тетяна Олександрівна — заступник директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.10.2019 1427618 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Спичак Тетяна Олександрівна — заступник директора
Порушення:
Директор ТОВ «ЙОШІ І КОМПАНІ» (далі – Товариство) Ямкова О.О. не пройшла перевірку знань з питань охорони праці, що є порушенням пунктів 3.1, 5.3 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Відсутній наказ про призначення особи, відповідальної за електрогосподарство
Не проводиться інструктаж на I групу з електробезпеки з оформленням в журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці.
В журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не заповнюється графа 12 – знання перевірив допуск до роботи здійснив.
Керівництвом підприємства не визначено мінімальні та обов´язкові норми комплектування засобами захисту, для безпечного обслуговування електрогосподарства.
Не призначено відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства з числа інженерно-технічних працівників, які мають електротехнічну підготовку і пройшли перевірку знань у встановленому порядку та не забезпечено достатню кількість електротехнічних працівників.
Відсутні однолінійні схеми електроустановок господарства підприємства.
Не забезпечено порядок, щоб працівники, на яких покладено обов'язки з обслуговування електроустановок( особа відповідальна за електрогосподарство або інший працівник відповідно до наказу по підприємству), вели ретельні спостереження за дорученим їм обладнанням і мережами - оглядом, перевіркою дії, випробуванням і вимірюванням.
В Товаристві для зберігання різних видів одягу не передбачені шафи з відділеннями, кожне з яких повинно бути обладнане місцями для зберігання одягу та взуття.
Ямковий О.М, оператор телекомунікаційних систем, допущений до роботи без проходження первинного інструктажу робочому місці.
Не призначено працівників, відповідальних за організацію і безпечне виконання робіт на висоті, а саме обслуговування освітлювальних приладів.
В Товаристві з урахуванням конкретних умов виробництва та вимог безпеки, викладених в експлуатаційній документації підприємств-виготовлювачів устаткування, не розроблені та не затверджені в установленому порядку інструкції з охорони праці по видам робіт, які виконуються в Товаристві.
В ТОВ «ЙОШІ І КОМПАНІ» відсутній затверджений в установленому порядку перелік інструкцій, що діють в Товаристві.
Складське приміщення Товариства, в якому знаходиться морозильна камера, зберігаються продукти, розташоване в приміщені теплового пункту, що є передумовою виникнення аварійної ситуації або нещасного випадку.
Покарання: відсутні