Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (10)
Будівництво (159) Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СК АВТОСТРОЙ"

#37477703

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
03.12.2021 2293522 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Мінін Олексій Васильович — головний державний інспектор відділу нагляду на транспорті та зв`язку
Мартус Людмила Василівна — заступник начальника відділу з питань праці та заробітної плати Управління з питань праці
Порушення:
З 2017 року по цей час на підприємстві не проводиться вступний інструктаж з питань охорони праці, до 2018 року не реєструвався вік особи, яку інструктують, в програме вступного інструктажу відсутні відомості про підприємство.
Допущені до роботи працівники адміністрації, які під час прийняття на роботу та періодично, не проходять на підприємстві навчання, первинний, повторний, позаплановий, цільовий інструктажі та перевірку знань з питань охорони праці щодо вивчення інструкцій з охорони праці, надання домедичної допомоги потерпілим від нещасних випадків, а також з правил поведінки та дій при виникненні аварійних ситуацій, пожеж і стихійних лих.
На підприємстві відсутні фахівці, які пройшли навчання та перевірку знань з НПАОП 45.2-7.03-17«Мінімальні вимоги з охорони праці на тимчасових або мобільних будівельних майданчиках».
На підприємстві не в повному обсязі організований належний облік і контроль за видачею у встановлені строки ЗІЗ працівникам, так як мають місце випадки, що в особистій картці обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту, не завжди здійснено запис про видачу працівникам і повернення ними ЗІЗ.
На підприємстві, не створена комісія з перевірки знань охорони праці.
Не складений перелік професій та посад працівників підприємства, які звільняються від повторного інструктажу.
У керівників підрозділів підприємства відсутній затверджений роботодавцем перелік необхідних для працівників усіх професій і для всіх видів робіт структурного підрозділу інструкцій з охорони праці.
На підприємстві, в частині організації навчального процесу з охорони праці, форми ведення навчальної документації не відповідають вимогам чинного законодавства, а саме: відсутні журнали формування навчальних груп.
Відповідно до ПКМУ №77 від 03.02.2021 роботодавець не отримав дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, що зазначені у групі А додаток 2: - п. 20. вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів;
Допущена експлуатація обладнання і інструмента на яке відсутні паспорті та інструкції з експлуатації, а саме бензорезчик СЕN17, відбійні молотки, перфоратори. зварювальний апарат інвертор ARC 400 KIND, тахеометр електронний TS06plus R500 та інша.
Не представлені «Комплексні заходи щодо досягнення встановлених нормативів безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, підвищення існуючого рівня охорони праці, запобігання випадкам виробничого травматизму, професійного захворювання, аваріям і пожежам».
Відповідно до ПКМУ №77 від 03.02.2021 роботодавець не подав на реєстрацію декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, на види робіт підвищеної небезпеки, що зазначені у групі Б додаток 2: - п. 4. застосування лазерів; - п.15 спорудження і обслуговування доріг; - п. 22. застосування мастик на бітумній основі.
В положенні «Про функціонування системи управління охороною праці ТОВ "СК АВТОСТРОЙ", не всім посадовим особам які забезпечують вирішення конкретних питань охорони праці, роботодавець визначив інструкції про їх обов'язки, права та відповідальність за виконання покладених на них функцій.
Не забезпечене безпечне використання працівниками засобів праці, а саме на балансі підприємства знаходиться зварювальний апарат інвертор ARC 400 KIND, але в штаті підприємства відсутній «зварювальник».
Допущено до експлуатації електрообладнання, яке не пройшло освідчення безпечного стану: відсутні акти перевірки, на корпусах зварювального трансформатора і електрофицірованого інструменту не вказані дати наступного випробування.
Безпосередній керівник робіт майстер Манжега А.В. при реєстрації інструктажу з питань охорони праці на робочому місті, в графі 5 не вказує назву і № інструкцій по якої проводив інструктаж, не перевіряє знання і не проводить допуск працівника до роботи в графі 12, не оформляє стажування на робочому місті в «Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місті».
Не складені переліки професій, посад і видів робіт, на які повинні бути розроблені інструкції з охорони (безпеки) праці, що діють в межах підприємства.
Покарання: відсутні
03.12.2021 2306116 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Учасники:
Мартус Людмила Василівна — заступник начальника відділу з питань праці та заробітної плати Управління з питань праці
Порушення:
Фактичні обставини відображені в акті
Покарання: відсутні
08.04.2019 1634123 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці в Одеській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Підстави:
Настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку або професійного захворювання, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання
Учасники:
Порушення:
Фактичні обставини відображені в Акті та приписі перевірки
Покарання: відсутні