Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2) Будівництво (7) Перевірки (6)

ДЕРЖАВНА АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНА ІНСПЕКЦІЯ УКРАЇНИ

#37471912

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.12.2021 3202939 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Неборачко Ірина Віталіївна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №3
Галіцин Сергій Володимирович — Голова комісії з ліквідації
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.04.2021 2932854 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: позаплановий
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Куліш Надія Іванівна — Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління з питань праці Головного управління Держпраці у Київській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.04.2021 2359664 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
39 порушень
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність під час проведення заходу державного нагляду (контролю) керівника суб'єкта господарювання або уповноваженої ним особи
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ДАБІ України
61000 Харківська обл., м. Харків, Шевченківській р-н, вул. Космічна, 21-А
Учасники:
Оліяр Олександр Васильович — Провідний інженер-електронік сектору інформаційних технологій та технологічного захисту інформації Управління організаційного забезпечення, зв’язків з громадкістю, ЗМІ та інформатизації Державної архітектурно-будівельної інспекції України
Копитін Вадим Іванович — Провідний інспектор відділу НТР, КСПЗ та Л УЗНС ГУ ДСНС України у м. Києві
Вовк Андрій Вікторович — Фахівець ВЗЗ з ПНС УОППДуДУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
На 5-му поверсі у приміщенні № 515 ширина проходу до робочих місць менше 0,7 м (0,61 м), в порушення вимог ДБН В.1.1-7.
На 5,6,8 поверхах за наявності людей у приміщеннях двері евакуаційних виходів (сходових кліток) зачинено на внутрішні запори, які не відчиняються зсередини без ключа.
Приміщення архівів на 5,6 та 11-му поверхах та приміщення серверних на 5,6 поверхах не обладнано автоматичними системами пожежогасіння, в порушення ДБН В.2.5-56.
На об'єкті на шляхах евакуації влаштовані приміщення (при виході з поверхів на лоджію (балкон) незадимлюваної сходової клітки типу Н1 влаштовані кабінети, архіви, тобто заблоковано шлях евакуації).
У приміщеннях на видимих місцях біля телефонів не вивішено таблички із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
На об'єкті не змонтовано систему пожежної сигналізації з використанням адресних компонентів та приведенням у дію системи протидимного захисту (наявна СПС без використання адресних компонентів та без приведення у дію системи протидимного захисту), в порушення ДБН В.2.5-56.
На дверях, що ведуть із ліфтових холів до коридорів влаштовані пристрої, які перешкоджають вільній евакуації людей (електромагнітні замки).
На об'єкті не змонтовано систему керування евакуюванням (в частині системи оповіщення про пожежу і покажчиків напрямку евакуювання), в порушення ДБН В.2.5-56.
На об'єкті не забезпечено передавання сигналу на пульт цілодобового централізованого пожежного спостерігання від системи тривожних сповіщень про пожежу типу 1, в порушення ДБН В.2.5-56.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
Вогнегасники у приміщеннях (кабінетах) на 5,6,8 та 11-му поверхах не встановлені у легкодоступних та видних місцях (розташовані під столами, за шафами, за дверима).
Двері електрощитових, ніш для прокладання комунікацій, архівних та серверних приміщень на 5,6,8, 11 (архівне приміщення) та на 5 (складське приміщення) поверхах не виконані протипожежними з межею вогнестійкості ЕІ 30, в порушення ДБН В.2.2-9., ДБН В.1.1-7.
У приміщеннях (кабінетах) на 5,6,8 та 11-му поверхах вогнегасники знаходяться на підлозі, при цьому їхнє конструкційне виконання не дозволяє встановлювати їх на підлозі (вуглекислотні вогнегасники, які мають дно у формі напівсфери).
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не в усіх приміщеннях (кабінетах) на 5,6,8 поверхах лінії живлення побутових кондиціонерів забезпечені автономними пристроями електричного захисту.
Ліфтові холи на поверхах не відокремлені від інших приміщень протипожежними перегородками 1-го типу, в порушення ДБН В.1.1-7.
Не всі пожежні кран-комплекти мають отвори для провітрювання і пристосовані для їх візуального огляду без розкривання.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим.
На 6-му поверсі повністю та в приміщеннях електрощитових на 5, 8 поверхах не змонтовано систему пожежної сигналізації, в порушення ДБН В.2.5-56.
З усіма працівниками при прийнятті на роботу на робочому місці не проводяться інструктажі з питань пожежної безпеки.
Пожежні кран-комплекти на 6-му поверсі не укомплектовані пожежними стволами.
Для всіх приміщень складського призначення (архівів та складське приміщення на 5-му поверсі) не визначено категорію щодо пожежної небезпеки.
Для працівників охорони (сторожів, вартових) не розроблено інструкцію, з визначеними обов'язками щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду приміщень, порядком дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, з вказанням посадових осіб об’єкта які мають бути викликані у нічний час у разі пожежі. Працівників охорони не забезпечено списком посадових осіб об’єкта із зазначенням їх місць проживання, службових, домашніх (мобільних) телефонів.
Двері сходових кліток типу Н1 захаращені меблями та утримуються зачиненими.
На об'єкті з'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів, зокрема у розподільчих коробках.
Приміщення архівів на 5,6 та 11-му поверхах не обладнано системами протидимного захисту, в порушення ДБН В.2.5-56.
В приміщеннях електрощитових на 5,6,8 поверхах та в приміщенні архіву № 1110 на 11-му поверсі електросвітильники не обладнані захисними ковпаками.
Не проводяться роботи з підтримання експлуатаційної придатності систем протипожежного захисту.
На шляхах евакуації (у коридорах, виходи на сходові клітки) на 5,6,8 поверхах для світлопрозорого заповнення дверей використане скло, яке дає скалки при руйнуванні, в порушення ДБН В.2.2-9.
Не забезпечено технічне обслуговування засобів протипожежного захисту (вогнегасників).
Посадові особи та працівники не проходять навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 "Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях".
У ліфтових холах вантажного ліфта на поверхах влаштовані приміщення для зберігання горючих матеріалів, а у ліфтових холах пасажирських ліфтів на поверхах розташовані приміщення для очікування відвідувачів.
Не призначено відповідальних посадових осіб за пожежну безпеку щодо всіх приміщень. Обов’язки щодо забезпечення пожежної безпеки, утримання та експлуатації засобів протипожежного захисту не передбачено у посадовій інструкції, обов’язках, положенні про підрозділ.
На 8-му поверсі виходи на сходові клітки влаштовано через тамбури, які не відповідають вимогам п. 7.2.3 ДБН В.1.1-7, а саме: ширину тамбурів слід приймати більше за ширину виходів (прорізів) не менше ніж на 0,5 м (по 0,25 м з кожного боку прорізу), а глибину - більше за ширину виходу (прорізу) на 0,2 м, але не менше за 1,2 м.
Не здійснено (не рідше одного разу на рік) технічне обслуговування пожежних кран-комплектів і перевірку їх на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Огороджувальні конструкції електрощитових, ніш для прокладання комунікацій, архівних та серверних приміщень на 5,6,8, 11 (архівне приміщення) та 5 (складське приміщення) поверхах не відповідають вимогам, встановленим до протипожежних перегородок 1-го типу, в порушення ДБН В.2.2-9.
Шляхи евакуації (поверхові коридори) захаращено меблями, різними матеріалами.
На 8-му поверсі висота шляху евакуації (двері у коридорі) менша ніж 2,0 м (1,9 м), а ширина менша ніж 1,0 м (0,76 м), в порушення вимог ДБН В.1.1-7.
Система протидимного захисту перебуває у непрацездатному стані (система не обслуговується та відсутня можливість її автоматичного запуску від пожежних сповіщувачів), в порушення ДБН В.2.5-56.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
07.04.2021 2206801 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не проведено відповідно до пункту 2 частини другої розділу ІІ Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» у зв’язку із забороною проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Об'єкти:
Державна архітектурно-будівельна інспекція України. м.Умань
20300 м. Умань, вул. Соборності, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.05.2020 2111977 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Неборачко Ірина Віталіївна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №3
Федоренко Богдан Олександрович — Голова комісії з ліквідації
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.02.2020 2087344 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: щодо дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Неборачко Ірина Віталіївна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №3
Порушення:
Згідно картки фізичної особи-платника податків встановлено, що по застрахованій особі в річних індивідуальних відомостях за 2007 – 2008 роки (з зазначенням підстави обліку спец стажу) зазначено р.н.о.к.п.п.. Згідно наказів про прийняття та звільнення встановлено, що в річній індивідуальній відомості за 2007 рік невірно зазначено дані в графі «Усього відпрацьовано днів». Згідно розрахункових листків встановлено, що в річній індивідуальній відомості за 2007 рік невірно зазначено дані щодо нарахування заробітку та суми внеску із заробітку за січень-лютий 2007 року.
Покарання: відсутні