Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Перевірки (1)

УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ У ВАЛКІВСЬКОМУ РАЙОНІ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#37447324

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.02.2021 2504502 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Управління Державної казначейської служби України у Валківському районі
63002, Харківська обл., м. Валки, вул. Ков'язька, 44
Учасники:
Варга Олександр Федорович — Головний інспектором Валківського РВ ГУ ДСНС України у Харківській області
Пономаренко Юрій Миколайович — Начальник управління Державної казначейської служби України у Валківському районі Харківської області
Порушення:
До роботи в приміщенні котельні допущено особу, яка не пройшла навчання з пожежно-технічного мінімуму та не отримала відповідне кваліфікаційне посвідчення
Працівники об’єкта не забезпечені засобами колективного та індивідуального захисту органів дихання.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та не затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки
Груповий електрощиток не оснащений схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Працівники об’єкта не дотримуються встановленого протипожежного режиму, не виконують вимоги цих Правил та інших нормативно-правових актів з питань пожежної безпеки.
Допущено застосування саморобних подовжувачів, які експлуатуються в приміщенні бухгалтерії та не відповідають вимогам ПУЕ, що пред’являються до переносних (пересувних) електропроводок.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
В коридорі нежитлової будівлі електророзетки, вимикачі встановлені на горючій конструкції без підкладення під неї суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менш ніж на 0,01 метра.
Допущено зменшення класу вогнестійкості несучих та огороджувальних конструкцій, застосовано будівельні матеріали з вищими показниками пожежної небезпеки на шляхах евакуації з нежитлової будівлі.
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку не виконано відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом