Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (23)
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СІНТІОН"

#37264241

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
07.07.2021 2446697 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
41 порушення
Причина, по якій не проведено перевірку: Зміна суб'єктом господарювання місця провадження господарської діяльності / суб'єкт господарювання не здійснює діяльність, що підлягає державному нагляду (контролю), за визначеною у плані адресою
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Юридична адреса ТОВ "СІНТІОН"
Юридична Адреса м. Київ, Бул. м. Приймаченко, 1/27А
Склади «СІНТІОН»01013, Київська область, м. Київ, вул. Промислова, 3
01013, Київська обл., м. Київ, вул. Промислова, 3
Учасники:
Шульга В'ячеслав Віталійович — провідний інспектор відділу пожежної безпеки УЗНС ГУ ДСНС України у м. Києві
Москалець Павло Олександрович — Технічний директор
Говорущак Дмитро Олегович — провідний інспектор відділу ЗНС та ЗЦЗ Голосіївського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Сходова клітина, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей;
Ширина проходів та місця штабельного зберігання не позначені обмежувальними лініями, нанесеними на підлозі, які добре видно (орендовані приміщення).
У приміщеннях на видимих місцях біля телефонів відсутні таблички із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Приміщення не в повній мірі забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Пожежні щити (стенди) на території об'єкта не доукомплектовані . До комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 х 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не наданий замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи не пофарбовані.
Пожежні кран-комплекти не рідше одного разу на рік не пройшли технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування;
Не проведено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Допускається захаращення шляхів евакуації різними матеріальними цінностями (орендовані приміщення).
Заповнення прорізів в протипожежних перешкодах (стінах, перегородках) що відокремлюють адміністративні та побутові приміщення від виробничих та складських не заповнені протипожежними вікнами, дверима, клапанами тощо
В віконних отворах сходової клітини адміністративної будівлі не передбачені фрамуги для димовидалення загальною площею не менше 1,2м2;
для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу не проведено випробування на тиск та витрату води з оформленням акта(1 раз на рік).
Допускається здача приміщень в оренду суб’єктам господарювання без декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Металево-каркасні конструкції та металеві сходи не доведені до нормованої межі вогнестійкості (орендовані приміщення).
Допускається встановлення на вікнах грати які не виконані розпашними, легкозємними або розсувними в приміщеннях де перебувають люди.
Не проведено перевірку захисту прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Допускається експлуатація тимчасових дільниць електромереж (орендовані приміщення).
Допускається зменшення мінімальних протипожежних відстаней.
Допускається захаращення протипожежних відстаней між будинками, спорудами, а також використовуються для складування матеріалів, устаткування, стоянки транспорту та встановлення тимчасових будинків і споруд.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії
Допускаеться зберігання у складському приміщенні різних речовин та матеріалів з пожежонебезпечними фізико-хімічними властивостями (орендовані приміщення).
Евакуаційні виходи не позначені світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, які підключені до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння відсутні вказівні знаки. Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2 - 2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби).
Будівлю не забезпечено адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку) встановленим на фасаді будівлі та освітлювальним у темний час доби.
Не визначена категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки.
На в'їзді (виїзді) не оновлена схема території, в який слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під'їздів пожежних автомобілів до них.
Приміщення (адміністративні, складські та виробничі) не обладнані відповідними системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014.
Не всі наявні переносні вогнегасники розміщені шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника або установленням, у спеціальні тумби, на підставки, що надійно закріплені.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (орендовані приміщення).
Допускається опорядження стін на шляхах евакуації з невизначеними показниками щодо пожежної безпеки (сходова клітина в адміністративній будівлі).
Для кожного приміщення об'єкта відсутні та затверджені керівником об'єкта інструкції про заходи пожежної безпеки.
Допускається захаращення території сміття, відходами виробництва, тарою, опалим листям, котрі необхідно регулярно видаляти (вивозити) у спеціально відведені місця
Біля місць розташування пожежних гідрантів не оновлені покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них - літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
Посадова особа відповідальна за протипожежний стан не пройшла навчання й перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Не всі електрощити, групові електрощитки оснащенні схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки)
Допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи (орендовані приміщення).
Допускається зеншення кількості евакуаційних виходів з поверхів будівель.
Побутові кондиціонери, не забезпечені пристроєм електричного захисту не залежно від наявності захисту на загальній лінії (орендовані приміщення).
Відстань між стінами та штабелями в складських приміщеннях менше 0,8 м. (орендовані приміщення).
Допускається улаштовувати на шляхах евакуації порогів (вихід з конторського приміщення в орендованих приміщеннях).
Покарання: відсутні
18.06.2020 1739505 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Заборонено проведення планових заходів відповідно до Закону України від 17 березня 2020 року № 530-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Склади «СІНТІОН»01013, Київська область, м. Київ, вул. Промислова, 3
01013, Київська обл., м. Київ, вул. Промислова, 3
Склади
01013, Київська обл., м. Київ, вул. Промислова, 3
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.08.2018 533538 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Підпадає під дію Закону України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності»
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні