Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (6)
Будівництво (276) Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОМПАНІЯ "УКРЕНЕРГОПРОМ"

#37235802

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
03.02.2020 1817672 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
45 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Косовський Віталій Леонідович — Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Кучеренко Анатолій Олексійович — головний державний інспектор відділу нагляду за об’єктами котлонагляду, підйомними спорудами та на транспорті управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Рій Віктор Іванович — головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Порушення:
На підприємстві не проводиться періодичний огляд засобів захисту із записом в журнал.
Керівник підприємства не забезпечив утримання, експлуатацію і обслуговування електроустановок відповідно до вимог чинних нормативних документів, а саме: - не забезпечив проведення протиаварійних і профілактичних випробувань та вимірювань електроустановок, які належать підприємству, згідно з правилами і нормами (ПТЕ).
На підприємстві відсутній список електротехнічних працівників, затверджений керівником.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: роботодавцем, на основі Типового положення про службу охорони праці з урахуванням специфіки виробництва та видів діяльності, чисельності працівників, умов праці та інших факторів не розроблене і не затверджене Положення про службу охорони праці підприємства, не визначена структура служби охорони праці, її чисельність, основні завдання, функції та права її працівників відповідно до законодавства.
Суб`єктом господарювання не установлений порядок організації проведення робіт поблизу ВРУ,ПЛ, видачі наряду-допуску та інструктажу працівників
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: не організовано проведення спільно з представниками інших структурних підрозділів та профспілками підприємства перевірок дотримання працівниками вимог нормативно-правових актів з охорони праці.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках загального призначення, а саме: електроінструмент, який використовується працівниками підприємства, не пройшов періодичну перевірку 1 раз на 6 місяців.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником перелік робіт з підвищеною небезпекою.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: особою, відповідальною за електрогосподарство не визначено вид оперативного обслуговування, кількість оперативних працівників в зміну.
Суб`єктом господарювання не визначений порядок здійснення ремонту обладнання та видачі нарядів-допусків для проведення ремонтних робіт
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: Огляди, виявлення і ліквідація несправностей в електроустановках не виконуються. Не встановлена особою, відповідальною за електрогосподарство, періодичність цих робіт. Відсутні оперативні журнали для записів результатів огляду електроустановок.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: Не розроблені та не затверджені керівником програми стажування для конкретних професій, посад, робочих місць.
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: на підприємстві не ведеться «Журнал обліку робіт за нарядами та розпорядженнями».
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: у «Журналах реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці» відсутні підписи осіб, яких інструктують, та відсутні підписи особи, яка інструктує.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: Відсутній перелік посад і професій працівників які повинні проходити стажування, не визначена керівником тривалість стажування.
Роботодавцем не надано до ГУ Держпраці декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра.
виконання окремих видів робіт в електроустановках загального призначення, а саме: керівником підприємства не призначено особу відповідальну за збереження та справність електроінструменту.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: відсутній журнал обліку та видачі інструкцій.
Роботодавцем не одержано дозвіл Держпраці на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки,а саме: вантажопідіймальних кранів(кранів-маніпуляторів Раlfinger PK4501A1).
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: відсутній, затверджений роботодавцем, перелік інструкцій з охорони праці.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках загального призначення, а саме: На корпусах електроінструменту, що використовується на підприємстві, не зазначені інвентарні номери, а також дати наступних перевірок.
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: переліки робіт, що виконуються за нарядами, розпорядженнями і в порядку поточної експлуатації не перезатверджені на 2020 рік.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: Новоприйняті працівники після первинного інструктажу не проходять стажування на робочому місці.
На підприємстві не вилучені своєчасно засоби захисту в яких закінчився термін випробування (переносні заземлення).
Засоби доступу на площадки кранів маніпуляторів не відповідають вимогам НПАОП
Роботодавець не забезпечив отримання дозволу на монтаж, демонтаж, налагодження, ремонт,технічне обслуговування обладнання підвищеної небезпеки , а саме: вантажопідіймальних кранів(кранів-маніпуляторів Раlfinger PK4501A1).
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: Працівники підприємства Величко О.В., Ротань К.Ю., Талимончик Ю.Д., Талимончик С.О., Калюжний О.В., Демченко С.В., Архіпов В.А., Зарін О.О., Кириленко А.П., Баранов М.О., Сергієнко О.П., Подлєсний О.В., Чернишенко Ю.О., Стороженко О.Г., Кирильченко М.Л., Тупчій А.М., Подлєсний С.В., Шабельник С.М., Галимончик О.Д., Корнієнко Л.Д., не пройшли чергову перевірку знань з питань охорони праці по НПАОП 40.1-1.21-98 (електробезпека).
Результати технічних обслуговувань кранів не записуються до журналу технічних обслуговувань і ремонтів
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: служба охорони праці не контролює: - наявність в структурних підрозділах інструкцій з охорони праці згідно з переліком професій, посад і видів робіт, а також своєчасне внесення в них змін; - своєчасне проведення необхідних випробувань та технічних оглядів устаткування.
На переносних заземленнях, які належать підприємству, не позначені номера.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником та погоджений з Держпраці список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією.
Працівник,який здійснює нагляд за утриманням та безпечною експлуатацією вантажопідіймальних кранів не пройшов підготовку та перевірку знань з Правил по кранах.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках загального призначення, а саме: На корпусі стаціонарного зварювального трансформатора відсутній інвентарний номер, дата наступного вимірювання опору ізоляції та належність цеху.
Не проведено регламентні роботи з опосвідчення стану безпеки електроустановок, що належать підприємству, із визначенням рівня безпечного стану.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: програма вступного інструктажу не відображає особливості виробництва і не затверджена у встановленому порядку.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: Під час укладання трудового договору працівники не інформуються під розписку про умови праці.
На підприємстві застосуються драбини, на яких відсутні: інвентарний номер; дата проведення наступного випробування; належність цеху (дільниці тощо).
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: відсутній план роботи та графіки обстежень підприємства службою охорони праці, затверджений роботодавцем.
Не проведений періодичний технічний огляд вантажопідіймальних кранів(кранів-маніпуляторів Раlfinger PK4501A1).
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: на підприємстві роботи в електроустановках, які виконують працівники, не оформлюються нарядами або розпорядженнями.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником підприємства список адміністративно-технічних працівників, яким дозволяється одноосібний огляд електроустановок.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: на підприємстві не проводяться вступні інструктажі спеціалістом служби охорони праці або іншим фахівцем відповідно до наказу, із записом у відповідному журналі.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: в структурних підрозділах підприємства відсутні комплекти діючих інструкцій з охорони праці.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: служба охорони праці не забезпечує підрозділи нормативно-правовими актами з охорони праці та актами з охорони праці, що діють в межах підприємства, посібниками, навчальними матеріалами з цих питань.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: на підприємстві не створена постійно діюча комісія для перевірки знань працівників з питань охорони праці
Покарання: відсутні
03.02.2020 1954887 Будівництво об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середнім (СС2) та значними (СС3) наслідками, що підлягає ліцензуванню Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми та значними наслідками
Учасники:
Березніченко Надія Василівна — Завідувач сектору по роботі з ліцензіатами
Селецький Леонід Дмитрович — Головний інспектор будівельного нагляду
Порушення:
Проведення своєчасної повірки засобів вимірювальної техніки не забезпечено
Покарання: відсутні
18.01.2018 1152033 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні