Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (16)
Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЕКОСВІТ ОЙЛ"

#37211949

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.08.2021 2895344 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: виконання суб’єктом господарювання припису щодо усунення порушень вимог законодавства, виданого за результатами проведення попереднього заходу державного нагляду від 24 березня 2021 року № 19/5.4-12.
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Носенко Валерій Анатолійович — головний державний інспектор відділу нагляду у АПК, СКС та на об'єктах ЖКГ у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки.
Половий О М — директор
Петренко Сергій Володимирович — Головний державний інспектор відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері та на об’єктах житлово-комунального господарства у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Гол
Половий О.М. — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.03.2021 2301171 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
32 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
виробничі приміщення
49032, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Аеродром, 144
Учасники:
Носенко Валерій Анатолійович — головний державний інспектор відділу нагляду у АПК, СКС та на об'єктах ЖКГ у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки.
Філіпенко Дмитро Вікторович — головний державний інспектор відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері та на об’єктах житлово-комунального господарства у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Гол
Галенко Людмила Миколаївна — головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області
Порушення:
Роботодавцем не забезпечено приймання і перевірку ЗІЗ, що надходять на підприємство, на їх відповідність вимогам нормативних документів, не створено комісію з приймання і перевірки ЗІЗ.
Роботодавець не інформує про небезпеку, що може виникнути в робочій зоні або на майданчику під час використання виробничого обладнання.
Не оформлено декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, зазначених у групі Б переліку, машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2021 р. № 77, а саме: установка фасувально-пакувальна «Інта» (1 од. інв. № відсутн.)
Результати перевірок і випробувань ручного електроінструменту не заносяться в «Журнал обліку, перевірки та випробування електроінструменту, трансформаторів, перетворювачів частоти та переносних світильників».
Не надано затверджений перелік нормативних актів з охорони праці вимоги яких діють на підприємстві
На підприємстві на основі Типового положення, з урахуванням специфіки виробництва та вимог нормативно-правових актів з охорони праці, не розроблено відповідне положення підприємства про навчання з питань охорони праці, а також не сформовано плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.
На підприємстві не створено комісію з перевірки знань працівників з питань охорони праці.
На підприємстві не складений «Перелік професій, посад і видів робіт, на які повинні бути розроблені інструкції з охорони праці».
Не виконано періодичну перевірку не рідше як 1 раз на 6 місяців ручного електроінструменту: дриль ручний (1 од., інв.. № відсутн.).
Не проведено регламентні роботи по проведенню опосвідчення стану безпеки електроустановок відповідно до критеріїв стану безпеки. Не надані акти опосвідчення стану безпеки електроустановок
Не пройшов навчання та перевірку знань Науменко Максим Олексійович - відповідальна особа з електробезпеки
На підприємстві не складено і не затверджено наказом роботодавця графік огляду стелажів складських приміщень, не призначено працівника, відповідального за їхній справний стан.
Стелажі для зберігання тарно-штучних вантажів у всіх виробничих приміщеннях не забезпечені табличкою із зазначенням номера стелажа і вантажопідіймальності осередку.
На корпусі ручного електроінструменту: дриль ручний (1 од., інв.. № відсутн.), не зазначено інвентарний номер та дату наступної перевірки.
Не розроблено комплексні заходи для досягнення встановлених нормативів та підвищення існуючого рівня охорони праці, планів, програм поліпшення умов праці, запобігання виробничому травматизму, професійним захворюванням, надання організаційно-методичної допомоги у виконанні запланованих заходів.
На підприємстві не розроблено програми стажування (дублювання) для конкретних професій відповідно до функціональних обов'язків працівників.
Інструкції з охорони праці не узгоджуються з керівником (фахівцем) з правових питань підприємства.
На підприємстві, де немає професійної спілки, для здійснення громадського контролю за додержанням законодавства про охорону праці не обрано уповноваженого з питань охорони праці.
Не затверджено перелік інструкцій, який складається службою охорони праці підприємства
Роботодавцем не організовано належний облік і контроль за видачею у встановлені строки ЗІЗ працівникам.
Не надано на перевірку «Положення про енергетичну службу підприємства».
На підприємстві не розроблено і не затверджено на основі Переліку, з урахуванням специфіки виробництва, відповідний перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібні спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці.
Не розроблено графіки обстежень підрозділів підприємства.
На підприємстві не розроблено перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання), а також тривалість стажування (дублювання).
Під час укладання трудового договору працівників не поінформовано під розписку про умови праці та про наявність на його робочому місці небезпечних і шкідливих виробничих факторів та про права на пільги і компенсації за роботу в таких умовах відповідно до законодавства і колективного договору
В журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці не вказано вік осіб, яких інструктують
Відсутній перелік питань для перевірки знань з охорони праці працівників, з урахуванням специфіки виробництва, якій затверджується роботодавцем
Не розроблений та не затверджений роботодавцем план роботи служби охорони праці,
Проведення лабораторних досліджень умов праці не організовано, у тому числі, не організовано проведення лабораторних досліджень умов праці працівників під час роботи з екранними пристроями, що є порушенням п.7 «Вимог щодо безпеки та захисту здоров’я працівників під час роботи з екранними пристроями», які затверджено наказом Міністерства соціальної політики України від 14.02.2018 №207
Всім працівникам неелектротехнічного персоналу не проведене навчання та перевірка знань на I групу з електробезпеки.
Власником не забезпечено за свої кошти організація проведення попереднього (при прийнятті на роботу) і періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі, а також щорічного обов'язкового медичного огляду осіб віком до 21 року.
Дотримання вимог Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій не забезпечено, в частині: - Роботодавцем не складено поіменні списки працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам за формою, зазначеною у додатку 2 Наказу № 246, та не узгоджено їх у закладі Держпраці. - Для проведення попереднього (періодичних) медичного огляду працівників роботодавцем не укладено договір із закладом охорони здоров’я та не надано йому список працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду. Під час прийняття на роботу і роботодавцем не видається направлення на обов'язковий попередній медичний огляд працівника за формою, зазначеною у додатку 3. - Роботодавцем не організовано лабораторні дослідження умов праці з визначенням шкідливих та небезпечних факторів виробничого середовища і трудового процесу на конкретних робочих місцях працівників, у тому числі, не організовано проведення лабораторних досліджень умов праці працівників під час роботи з екранними пристроями, що є порушенням п.7 «Вимог щодо безпеки та захисту здоров’я працівників під час роботи з екранними пристроями», які затверджено наказом Міністерства соціальної політики України від 14.02.2018 №207, відповідно до гігієнічної класифікації праці за показниками шкідливості та небезпечності факторів виробничого середовища, важкості і напруженості трудового процесу з метою визначення категорій працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду і ці дані до закладу Держпраці не подано. - Роботодавцем не погоджено план-графік проведення медичних оглядів закладом охорони здоров’я.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом