Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (84)
Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РОЙМАКС"

#37161909

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
22.04.2021 2297479 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Не Визначена
Учасники:
Чепіль Тарас Володимирвич — головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці
Гелетій Святослав Іванович — головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці
Кабан Юрій Несторович — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Порушення:
З працівниками не проведено інструктаж на 1-у групу з електробезпеки.
Директор не пройшов навчан-ня та перевірку знань з питань охорони праці.
Не в повній мірі переглянуті однолінійні схеми електричних з`єднань 0,4 кВ з відміткою відповідальної особи за електрогосподарство.
Не робиться запис про прове-дення вступного інструктажу в наказі про прийняття на роботу.
Не визначені місця зберігання засобів захисту відповідно до вимог правил.
Не розроблено і не затверджено інструкцію з охорони праці для оператора виробничої дільниці; інструк-цію з охорони праці «Загальні вимоги електробезпеки» (на 1групу з електробезпеки); інструкцію з охорони праці при роботі з персональним комп’ютером.
Роботодавець не організував лабораторні дослідження умов праці з визначенням шкідли-вих та небезпечних факторів виробничого середовища і трудового процесу на конк-ретних робочих місцях пра-цівників відповідно до гігіє-нічної класифікації праці за показниками шкідливості та небезпечності факторів вироб-ничого середовища, важкості і напруженості трудового процесу з метою визначення категорій працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду.
Електроустановки товариства не в повній укомплектовані засобами захисту згідно норм (діелектричні килимки – за місцевими умовами), що є порушенням п.4.2.9 додаток 2 Правил експлуатації електро-захисних засобів НПАОП 40.1.-1.07-01.
Не проведено опосвідчення стану безпеки електроустано-вок 0,4 кВ
З працівниками під час прийняття на роботу і періодично не проводяться інструктажі з надання доме-дичної допомоги потерпілим від нещасних випадків.
Під час укладання трудового договору роботодавець не проінформував працівників під розписку про умови праці.
Відсутній Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці (з працівниками не проводяться інструктажі з питань охорони праці на робочому місці).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
13.04.2020 1843003 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Не Визначена
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні