Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Історія
Prozorro (19)
Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (2)

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ "КОНСТРУКТОРСЬКЕ БЮРО АТОМНОГО ПРИЛАДОБУДУВАННЯ ТА СПЕЦІАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ" ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "НАЦІОНАЛЬНА АТОМНА ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "ЕНЕРГОАТОМ"

#37147787

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.07.2019 1660216 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.04.2018 533346 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
21 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Бараник Олег Михайлович — Заступник директора – технічний директор
Перевертун Сергій Іванович — провідний інженер з охорони праці
Порушення:
В будівлі флігелю не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
В приміщеннях 3-х поверхової будівлі допускається експлуатація електророзеток, вимикачів та електрощитків встановлених на горючій основі без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 м.
Не проводяться роботи з підтримання експлуатаційної придатності системи пожежної сигналізації організацією, яка має відповідну ліцензію згідно з Ліцензійними умовами провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2016 р. № 852, в порушення Ж.2.4 ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
В приміщеннях будівель не в повному обсязі проведено технічне переоснащення системи пожежної сигналізації в порушення п. 5.2 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
3-х поверхову будівлю не захищено від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд".
З кожного поверху 3-х поверхової будівлі не виконано другий евакуаційний вихід по самостійному (окремому) шляху евакуації, який веде на зовні в порушення п. 7.2.4 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Наказом не призначено посадову особу, відповідальну за утримання вогнезахисного покриву (дерев’яних елементів горищного покриття).
На шляхах евакуації в 3-х поверховій будівлі допускається застосовування будівельних матеріалів з невизначеними показниками пожежної небезпеки (облицювання стін поверхових коридорів).
Для працівників охорони не розроблено інструкцію з визначеними обов'язками щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядку дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, з вказанням посадових осіб об’єкта які мають бути викликані у нічний час у разі пожежі.
Система пожежної сигналізації в приміщеннях будівель знаходиться в не працездатному стані.
3-х поверхову будівлю не обладнано внутрішнім протипожежним водопроводом з мінімальним значенням витрат води на внутрішнє пожежогасіння не менше 2,5 л/c та кількістю струменів не менше 1 в порушення п. 8.1 ДБН В. 2.5-64:2012 «Внутрішній водопровід та каналізація».
У віконних отворах сходової клітки 3-х поверхової будівлі не передбачено фрамуги для димовидалення загальною площею не менше ніж 1,2 м2 в порушення п. 7.3.26 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Приміщення не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).
В приміщеннях будівель не в повному обсязі змонтовано систему пожежної сигналізації в порушення додатку А ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Приміщення суб’єкта господарювання експлуатуються без декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
В приміщеннях будівель не змонтовано систему оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей, в порушення таблиці Б.1 додатку Б ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Не надано акт підтвердження відповідності системи пожежної сигналізації в порушення п. И.2.1, п. И.2.4 додатку И. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
В приміщеннях будівель з'єднання жил проводів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не здійснено перевірку стану вогнезахисного покриву (просочення) дерев’яних елементів горищного покриття зі складанням акту перевірки технічного стану вогнезахисного покриву.
Між сходовими маршами 3-х поверхової будівлі не передбачено проміжок завширшки у просвіті не менше 75 мм в порушення п. 8.11 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»
На об'єкті не забезпечено передавання сигналу на пульт цілодобового централізованого пожежного спостерігання від системи тривожних сповіщень, в порушення таблиці А.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі