Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВАЛАНЖ-ФАРМ"

#37090770

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
14.09.2022 3141107 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
"ВАЛАНЖ-ФАРМ" ( 1083 )
61177, Харківська обл., Холодногірський р-н, м. Харків, вул. Барикадна, 53
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.04.2019 1429330 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
Об'єкт 1
м. Харків, вул. Барикадна, 53
Учасники:
Корнєєва А П — директор
Корнєєва А.П. — директор
Дудуш Сергій Миколайович — Головний спеціаліст відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекупсорів Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Харківській області
Порушення:
Особисті медичні книжки зав. аптечним складом Паламарчук С.Р., зам. зав. аптечним складом Чумак В.В., провізора-аналітика Шистеренко Н.С., провізора Непокупної О.В., що засвідчують проходження ними періодичного медичного огляду оформлені за формою яка втратила чинність (Аптечний склад №1).
Покарання: відсутні
24.04.2019 1432402 Виробництво лікарських засобів, оптова та роздрібна торгівля лікарськими засобами, імпорт лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), що підлягає ліцензуванню Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Додержання вимог ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптова та роздрібна торгівля лікарськими засобами, імпорт лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)
Об'єкти:
Об'єкт 1
м. Харків, вул. Барикадна, 53
Учасники:
Порушення:
Не проводяться навчальні програми персоналу, що охоплюють навчання вимогам належних фармацевтичних практик. Ліцензіатом не проводиться оцінювання ефективності навчань персоналу
На Аптечному складі № 1 письмові стандартні робочі методики (стандартні операційні процедури) ведення і зберігання документації не містять інформації щодо зберігання документів.
Ліцензіатом не проводиться регулярне оцінювання ефективності заходів щодо відкликання продукції.
В місцях отримання товару не виділено зону для очищення контейнерів з одержаними матеріалами та лікарськими засобами перед їх зберіганням.
Ліцензіатом не забезпечено проведення кваліфікації ключового обладнання, а саме – для частини термоконтейнерів на 24, 30, 32 літри, в яких транспортуються лікарські засоби, не проведена валідація.
Ліцензіатом не надано документи, що підтверджують площу приміщень (загальну площу та площу виробничих приміщень), що займає суб’єкт господарювання.
Перед початком виконання робіт, які можуть вплинути на якість дистиб’юторської діяльності, зовнішнім (контрактним) виконавцем ліцензіатом не здійснюється аудит всіх виконавців згідно процедури підприємства.
Не перевіряється ефективність системи якості та не документується процес огляду системи якості підприємства керівництвом ліцензіата.
Ліцензіат не забезпечує проведення кваліфікації всіх одержувачів.
Не надано документального підтвердження обслуговування механічної системи вентиляції Аптечного складу № 1 у 2019 році.
У ліцензіата не проводилась валідація комп’ютеризованої системи, відсутній письмовий детальний опис комп’ютеризованої системи, де описані принципи, цілі, заходи безпеки та сфера застосування системи, а також її головні характеристики.
Для підтримання необхідних параметрів відповідних показників температури і відносної вологості в приміщеннях та в холодильних камерах аптечного складу не розроблені процедури, які ґрунтуються на результатах проведених валідаційних досліджень зон (приміщень) для зберігання лікарських засобів. Валідаційні дослідження приміщень та холодильних камер аптечного складу проводились.
Проходження періодичного медичного огляду співробітників оформлено не у відповідності до чинного законодавства.
Покарання: відсутні
01.02.2019 1658713 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні