Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (12)
Дозвільні документи
Ліцензії (14)
Перевірки (5)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТЕРРА-ФОРУМ"

#36911830

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
07.11.2022 3087795 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробниче підприємство
69076, Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Новобудов, 9
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.09.2021 2322249 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Корнєєва Людмила Іванівна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)
Кубарь Дмитро Вікторович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)
Ніколаєнко Світлана Віталіївна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)
Мухін Анатолій Михайлович — Директор ТОВ «ТЕРРА-ФОРУМ»
Ісаєв Олександр Юрійович — Начальник управління експлуатації ТОВ «ТЕРРА-ФОРУМ»
Кушніренко Марина Анатоліївна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)
Шипотько Олександр Вікторович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)
Касілов Павло Вікторович — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)
Рупчева Анжеліка Вікторівна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)
Порушення:
Не здійснюються заходи для максимального збирання, зберігання та передачі всіх видів відходів, які утворюються на підприємстві, іншим споживачам або підприємствам, установам та організаціям, що займаються збиранням, обробленням та утилізацією відходів, з додержанням вимог екологічної безпеки.
Підприємством надається місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування, уповноваженим органам виконавчої влади у сфері поводження з відходами інформація про відходи та пов'язану з ними діяльність не за всіма видами відходів, а саме у поданих до органу державної статистики статистичних звітах за формою № 1-відходи (річна) відсутні відомості щодо утворення та подальшого поводження з спецодягом використаним, зіпсованим; взуттям зношеним чи зіпсованим; тарою пластиковою використаною; матеріалами обтиральними забрудненими; відходами деревини тощо.
На підприємстві виявлено порушення ведення первинного поточного обліку кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються, перевозяться, зберігаються, обробляються, утилізуються, знешкоджуються та видаляються за встановленою формою № 1-ВТ, а саме: відсутні відомості про всі види відходів, що утворюються на підприємстві.
Не здійснюється контроль за станом місць чи об’єктів розміщення власних відходів. Під час обстеження території ТОВ «ТЕРРА-ФОРУМ» (за адресою: 69123, м. Запоріжжя, вул. Новобудов, 9) у місці тимчасового збирання побутових (комунальних) відходів, зафіксовано змішування відходів, для яких в Україні існує відповідна технологія утилізації: матеріали обтиральні забруднені; відходи деревини; папір забруднений тощо.
ТОВ «ТЕРРА-ФОРУМ» подає декларацію про відходи, що утворюються при провадженні господарської діяльності, з порушенням, а саме: в поданих деклараціях про відходи не зазначені відомості по всім видам відходів, що утворюються на підприємстві.
Наявне засмічення зливоприймача зливової каналізації розташованого на території біля прохідної та очисних споруд механічного очищення, що є недодержанням п. 4 відомостей щодо природоохоронних заходів встановлених у дозволі на спеціальне водокористування від 28.12.2019 № 1079/ЗП/49д-19.
Не проведені заходи для визначення джерел утворення наступних видів відходів, що утворюється при здійсненні господарської діяльності ТОВ «ТЕРРА-ФОРУМ»: спецодяг використаний, зіпсований; взуття зношене чи зіпсоване; тара пластикова використана; матеріали обтиральні забруднені; відходи деревини тощо. Не визначені склад і властивості зазначених відходів та ступінь їх небезпечності для навколишнього природного середовища.
Не забезпечено своєчасну заміну (раз на рік) завантаження фільтруючого матеріалу (деревної стружки) касетних фільтрів горизонтальних відстійників споруд механічного очищення атмосферних стоків ТОВ «ТЕРРА-ФОРУМ».
Не розроблені спеціальні паспорти на всі види відходів, які утворюються при здійсненні господарської діяльності підприємства із зазначенням характеристики, найменування та коду відходів (згідно з державним класифікатором відходів), їх кількісний та якісний склад, походження, а також відомості про методи контролю та безпечного поводження з ними.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.07.2019 1476586 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
25 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробниче підприємство
69076, Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Новобудов, 9
Учасники:
Михальов Сергій Володимирович — головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Запорізького районного управління Головного управління ДСНС України у Запорізькій області
Порушення:
Не виконано з’єднання, відгалуження, окільцювання жил проводів, кабелів за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів в приміщеннях чергових електриків
Допускається захаращення шляхів евакуації різними матеріалами коридору ІІІ поверху корпусу 10
Внутрішній протипожежний водопровід корпусу № 10 в непрацездатному стані
Відсутній графік планово-попереджувального та капітального ремонт технологічного обладнання
Не доукомплектовано будівлі, споруди та приміщення підприємства первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності
Не розміщено існуючі вогнегасники шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення в приміщеннях водна хімічної лабораторії, енерготеплосилової дільниці.
Не вставлена категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки "Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою", а також клас зони за "Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок" приміщень водо хімічної лабораторії, електротехнічної лабораторії, дільниці обслуговування високовольтних мереж, енерготеплосилової дільниці
Не укомплектовано пожежні кран-комплекти пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, а також важелем для полегшення відкривання вентиля в будівлі корпусу № 10
Не проведено технічне обслуговування всіх вогнегасників відповідно до затверджених Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників
Не надано суб’єктом господарювання декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Допускається захаращування запасного виїзду з підприємства обладнанням (дерев’яними барабанами)
Не здійснено державну реєстрацію потенційно-небезпечного об’єкту.
Електророзетки в приміщені КТП -3 встановлено на горючі основи (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Не проведено навчання керівника формувань підприємства на курсах цивільного захисту
Не забезпечено відповідно до законодавства своїх працівників засобами колективного та індивідуального захисту.
У приміщеннях та на шляхах евакуації на видному місці не вивішені відповідні інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників об'єкта у разі виникнення надзвичайної ситуації
Не своєчасно проводиться прибирання території від горючого сміття (етикетки)
Допускається використання вогнегасників з відсутнім гнучкого рукава в приміщеннях КТП – 8, КПТ – 10, водна хімічної лабораторії.
Територія, будинки, споруди, приміщення не забезпечено в повному обсязі відповідними знаками безпеки відповідно до ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности
Електрощити, групові електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами з значення номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Відповідальною особою не визначено кількість первинних засобів пожежогасіння на об'єкті окремо для кожного поверху та приміщення, а також для етажерок відкритих установок з урахуванням вибору первинних засобів пожежогасіння потрібно враховувати фізико-хімічні та пожежонебезпечні властивості горючих речовин і матеріалів, їх взаємодію з вогнегасними речовинами, а також площу виробничих приміщень, відкритих майданчиків та установок.
На території об'єкта на в'їзді (виїзді) не встановлено схему території, в якій вказується розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під'їздів пожежних автомобілів до них.
Допускається улаштування та експлуатацію тимчасових ділянок електромереж в приміщеннях чергових електриків, червової апаратчиків, дільниці очистки води, водна хімічної лабораторії
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, групи кондиціонерів не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів в приміщеннях водо хімічної лабораторії, електротехнічної лабораторії, кабінет начальника управління експлуатації.
Не проведено перевірку пожежних кранів на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.07.2019 1386695 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.02.2018 393539 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: через мораторій
Предмет перевірки: відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні