Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (7)
Перевірки (1)

ВОЛОЧИСЬКА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ВОЛОЧИСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

#36805558

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.07.2021 2875409 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: перевірка виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Паук Андрій Ярославович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Хмельницького районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області майор служби цивільного захисту
Порушення:
Не обладнано приміщення закладу системами протипожежного захисту.
У приміщеннях та на шляхах евакуації на видному місці не вивішені відповідні інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників об’єкта у разі виникнення надзвичайної ситуації.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Для розміщення первинних засобів пожежогасіння у будинках, спорудах, а також на території підприємств не встановлені спеціальні пожежні щити (стенди)..
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж у приміщенні охорони.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлюються на горючі основи (вагонка) без підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
На об’єкті відповідним документом (наказом) не встановлений протипожежний режим.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів на першому поверсі здійснюються не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Особи, які не пройшли протипожежного інструктажу і перевірки знань з питань пожежної безпеки, допускаються до роботи.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені інструкції про заходи пожежної безпеки.
Працівники охорони не мають список посадових осіб об’єкта із зазначенням їх місць проживання, службових, домашніх (мобільних) телефонів.
Приміщення не забезпечені в повній мірі первинними засобами пожежогасіння.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом