Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (12)
Будівництво (16) Перевірки (5)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЕНЕРГОЛЮКСМОНТАЖ"

#36785343

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
14.09.2021 2906565 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Васенін Микола Валерійович — головний державний інспектор сектору нагляду в машинобудуванні та енергетиці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.02.2021 2287242 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Черкаська Обл
Учасники:
Васенін Микола Валерійович — головний державний інспектор сектору нагляду в машинобудуванні та енергетиці
Порушення:
Не проводиться організаційне забезпечення роботи комісії , а саме облік і зберігання протоколів перевірки знань ( відсутні протоколи перевірки знань для майстра будівельних та монтажних робіт Бондаренка П.О), оформлення і облік посвідчень про перевірку знань з питань охорони. Не дотримуються термінів зберігання протоколів перевірки знань з питань охорони праці не менше 5 років.
Не проводиться видача примірників інструкцій керівникам відділів (Головному енергетику Марʼян П.О, майстру будівельних та монтажних робіт Бондаренко П.О) відповідальним за охорону праці інженером з охорони праці Завріним С.А реєстрацією в журналі обліку видачі інструкцій з охорони праці на ТОВ «Енерголюксмонтаж».
Відсутній перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу по ТОВ «Енерголюксмонтаж».
Керівником підприємства не визначено перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування , а також тривалість стажування відповідно до нормативно-правових актів з охорони праці.
Не розроблений тематичний план та програма навчання з питань охорони праці для головного енергетика Марʼян П.О, головного інженера проекту Зінченко Т.В.
Не сформовані плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці для працівників ТОВ «Енерголюксмонтаж», які мають бути оприлюднені роботодавцем.
Не встановлено порядок нумерації для кожного виду засобу захисту (відсутні інвентарні номери) для переносних заземлень, діелектричних ботів, діелектричних рукавичок, покажчиків напруги.
Відсутні програми стажування (дублювання) для електромонтера з ремонту повітряних ліній електропередач, які розробляються на підприємстві відповідно до функціональних обов'язків працівника і затверджуються роботодавцем (керівником структурного підрозділу).
В товаристві відсутні особисті картки обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших ЗІЗ для електромонтерів з ремонту та монтажу кабельних ліній Безродний А.В, Геращенко Т.С, Горьовий А.Г, Одноволик О.В, Пономаренко В.В, Чамлай Ю.О, електромонтера з ремонту повітряних ліній електропередач Червінського М.І.
Не призначено по підприємству працівника (відсутній наказ (розпорядження), який перевіряє наявність і стан засобів захисту ( переносні заземлення, діелектричні боти, діелектричні рукавички, покажчики напруги) періодичним оглядом не рідше 1 разу на 6 міс. із записом результатів огляду в журнал.
Не організовується перед перевіркою знань з питань охорони праці на підприємстві для працівників навчання у вигляді лекції, семінарів та консультації.
В журналі обліку, перевірки та випробування електроінструменту, трансформаторів, перетворювачів частоти та переносних світильників в гр.4.5 не вказується причина випробування при проведенні випробувань дриль міксер МД 1-11Е, електролобзик GST8000E.
Працівникам ТОВ «Енерголюксмонтаж» не проводиться позаплановий інструктаж при введенні в дію нових або переглянутих нормативно-правових актів з охорони праці, а також при внесенні змін та доповнень до них.
Не складено та не затверджено, з урахуванням специфіки виробництва(відповідно до КВЕД 43.21 підприємством проводяться електромонтажні роботи, а саме роботи в охоронних зонах ліній електропередач, роботи на кабельних лініях і діючих електроустановках, роботи верхолазні та на висоті тощо), перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібне спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці по ТОВ «Енерголюксмонтаж» відповідно до штатного розпису затвердженого Директором Нікітіним І.В.
Відсутній перелік питань для перевірки знань з охорони праці працівників ТОВ «Енерголюксмонтаж» (електромонтерів з ремонту та монтажу кабельних ліній Безродний А.В, Геращенко Т.С, Горьовий А.Г, Одноволик О.В, Пономаренко В.В, Чамлай Ю.О, електромонтера з ремонту повітряних ліній електропередач Червінського М.І) , з урахуванням специфіки виробництва, що складається членами комісії та не затверджено роботодавцем.
На електроінструменті (дриль міксер МД 1-11Е, електролобзик GST8000E) відсутні інвентарні номери та дата наступної перевірки.
Покарання: відсутні
10.10.2018 1361004 Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законів та інших нормативно-правових актів про охорону праці
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.06.2018 378397 Будівництво об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середнім (СС2) та значними (СС3) наслідками, що підлягає ліцензуванню Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
1 порушення
Предмет перевірки: контроль за додержанням ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми та значними наслідками
Учасники:
Порушення:
Під час перевірки, встановлено, що перелік робіт до ліцензії товариства не узгоджений з діючим Переліком видів робіт із провадження господарської діяльності з будівництва, затвердженим Кабінетом Міністрів України
Покарання: відсутні
14.06.2018 1161230 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку із вимогами Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» щодо періодичності проведення перевірки
Предмет перевірки: додержання законів та інших нормативно-правових актів про охорону праці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні