Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПЛАТІНУМОІЛ"

#36778818

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
08.02.2022 3215449 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Виконання вимог припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Васенін Микола Валерійович — головний державний інспектор сектору нагляду в машинобудуванні та енергетиці
Крикун Сергій Васильович — Головний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об'єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Черкаській області
Зубрицька Руслана Миколаївна — головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.08.2021 2294742 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
38 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Черкаська Обл
Учасники:
Зубрицька Руслана Миколаївна — головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці
Крикун Сергій Васильович — Головний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об'єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Черкаській області
Васенін Микола Валерійович — головний державний інспектор сектору нагляду в машинобудуванні та енергетиці
Порушення:
При виконанні робіт підвищеної небезпеки, газонебезпечних та робіт у вибухопожежонебезпечних зонах: відсутній перелік газонебезпечних робіт, які виконуються у вибухонебезпечних зонах.
Не встановлена система нумерації нарядів, порядок їх реєстрації і зберігання письмовим розпорядженням особи, відповідальної за електрогосподарство.
Відсутній список працівників відповідальних за безпеку робіт, а саме хто має право давати дозвіл на підготовку робочого місця, готувати робоче місце та допускати до роботи, керівника робіт, працівника, який наглядає за безпечним проведенням робіт в електроустановках.
Не визначено організаційні заходи, які забезпечують безпеку робіт в порядку поточної експлуатації, а саме: - визначення необхідності і можливості безпечного виконання робіт в порядку поточної експлуатації; - призначення виконавців (виконавця) робіт з групою з електробезпеки відповідно до характеру робіт, що виконуються.
При виконанні робіт підвищеної небезпеки, газонебезпечних та робіт у вибухопожежонебезпечних зонах: не ведеться журнал обліку газонебезпечних робіт, що проводяться без оформлення нарядів- допусків
Не призначено по підприємству працівника (відсутній наказ (розпорядження), який перевіряє наявність і стан засобів захисту періодичним оглядом не рідше 1 разу на 6 міс. із записом результатів огляду в журнал.
Не забезпечено належний моніторинг технічного стану виробничого устаткування та ремонту обладнання з визначенням відповідальних осіб, розподілом обов’язків, порядку здачі в ремонт обладнання, ремонтної документації, тощо; - не опрацьовано положення про систему технічного обслуговування та ремонту обладнання; - відсутні графіки обслуговування обладнання; не визначено перелік об’єму виконаних робіт по технічному обслуговуванні та ремонту обладнання.
Не направлено акт опосвідчення стану безпеки електроустановок в Управління Держпраці у Черкаській області.
Під час перевірки відсутня наступна технічна та оперативна документація: - Список електротехнічних працівників; - Однолінійні схеми електроустановок ї; - Комплект ксплуатаційних інструкцій та інструкцій з охорони праці; - Журнал обліку відмов і аварій в роботі електрообладнання і мереж.
Не сформовані план-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці для працівників підприємства, які мають бути оприлюднені роботодавцем.
Не надано підтвердження про проходження працівниками навчання та перевірки знань з питань охорони праці, яке оформлюється протоколом засідання комісії з перевірки знань з питань охорони праці, де б у стислій формі було зазначено перелік основних нормативно-правових актів з охорони праці та з безпечного виконання конкретних видів робіт, в обсязі яких працівник пройшов перевірку знань.
Роботодавцем не опрацьовано інструкцію з експлуатації ЗІЗ, не визначено умови зберігання ЗІЗ, очищення.
Працівникам, які виконують роботи підвищеної небезпеки та проходять навчання і перевірку знань з питань охорони праці не видано посвідчення про перевірку знань з питань охорони праці.
На підприємстві не позначено відповідні місця де знаходяться засоби, необхідні для надання першої допомоги.
Пристрої для заземлення автомобільних цистерн при зливу ПММ в резервуари не позначені відповідними знаками.
На проводиться огляд заземлюючих пристроїв, проводки обладнання у вибухонебезпечних зонах(не рідше одного разу на три місяця) .
Відсутній розподіл інвентарних засобів захисту між об'єктами відповідно до системи організації експлуатації, місцевих умов і норм комплектування.
Всі небезпечні місця, не мають відповідних знаків безпеки, згідно з Технічним регламентом знаків безпеки і захисту здоров’я працівників.
Відсутній в наявності комплект примірників інструкцій, необхідних для працівників усіх професій і для всіх видів робіт на підприємстві.
Відсутній план робіт щодо профілактики електротравматизму.
Відсутній наказ про призначення відповідальної особи, на яку покладено обов’язки відповідального за безпечний стан та безпечну експлуатацію обладнання під тиском, на час відсутності (відпустка, відрядження, хвороба тощо) працівника, відповідального за справний стан та безпечну експлуатацію обладнання під тиском.
Не надано працівникам всі необхідні технічні документи та нормативно-правові акти з охорони праці щодо експлуатації виробничого обладнання, що використовується в роботі: паспорт на резервуар, колонку, трубопроводи, дихальні клапани вимірювальні пристрої тощо.
Роботодавцем не забезпечено розміщення на території підприємства знаками безпеки та дорожніми знаками відповідно до технічного регламенту знаків безпеки і захисту здоров’я працівників.
При виконанні робіт підвищеної небезпеки, газонебезпечних та робіт у вибухопожежонебезпечних зонах: не надано розроблену згідно з Типовою інструкцією інструкцію з безпечного виконання газонебезпечних робіт, яка б уточнювала порядок підготовки і безпечного проведення газонебезпечних робіт стосовно конкретних виробничих умов; не ведеться журнал обліку газонебезпечних робіт, що проводяться без оформлення нарядів- допусків
Не проводиться заміри параметрів вибухозахисту із занесенням результатів до паспортів індивідуальної експлуатації на вибухозахищене обладнання (обсягів ремонтів, результати профілактичних випробувань і заміри параметрів вибухозахисту (ширина і довжина щілини, значення надмірного тиску та н..)
Не розроблений і не затверджений порядок дій, в разі виникнення аварійних або надзвичайних ситуацій, а також пожеж при експлуатації вибухонебезпечного електрообладнання.
Роботодавцем не забезпечено контроль за використанням працівниками необхідних ЗІЗ
Відсутній список робіт, які проводяться за типовими програмами.
Відсутні паспортні картки або журнали з описом електрообладнання, що експлуатується, і захисні засоби із зазначенням технічних характеристик і зазначенням інвентарних номерів.
Не встановлено періодичність профілактичних випробувань вибухозахищеного електрообладнання. Не проведено виміри повного опору петлі фаза-нуль електрообладнання для перекачки газу та іншого електрообладнання розміщеного у вибухонебезпечних зонах.
Відсутні паспортні карти або журнал з описом електрообладнання, що експлуатується, і захисні засоби із зазначенням технічних характеристик та інвентарних номерів.
Не надано навчальні плани та програми, які розробляються з урахуванням конкретних видів робіт, виробничих умов, функціональних обов’язків працівників і затверджуються наказом (розпорядженням) роботодавця за якими повинно проводитися спеціальне навчання з питань охорони праці роботодавцем на підприємстві.
Не складено та не затверджено, з урахуванням специфіки роботи, перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібне спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці.
Не проводиться вступний інструктаж з охорони праці працівникам сторонніх організацій, які прибувають на підприємство та виконують роботи для підприємства, у встановленому порядку.
На підприємстві відсутній перелік регламентних робіт по проведенню опосвідчення стану безпеки електроустановок.
Не визначено перелік за якими діючими на підприємстві інструкціями з охорони праці відповідно до виконуваних робіт проводиться інструктаж.
Керівником підприємства не визначено перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування , а також тривалість стажування відповідно до нормативно-правових актів з охорони праці.
Відсутні паспортні картки або журнали з описом електрообладнання, що експлуатується, і захисні засоби з зазначенням технічних характеристик і зазначенням інвентарних номерів.
Покарання: відсутні