Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (13)
Перевірки (1)

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "КАНІВСЬКА МІСЬКА СТАНЦІЯ ЮНИХ ТЕХНІКІВ КАНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ"

#36775403

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
27.01.2020 2064629 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Черкаській області Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: перевірка виконання припису про усунення вимог законодавства у сферах техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Хорошун Олександр Миколайович — Провідний інспектор Канівського РВ Управління ДСНС України у Черкаській області
Порушення:
Не доукомплектований пожежний щит засобами пожежогасіння, до яких входять: вогнегасники-3шт., ящик з піском-1шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2х2 м -1шт.,гаки -3 шт., лопати – 2шт., сокири – 2шт.
Вихід на горище в будівлі не виконано по закріпленій металевій драбині через протипожежний люк 2-го типу розміром не менше 0.6х0.8 м.
Грати на вікнах в приміщеннях виконані розсувними, розкриваючимися або знімними, під час перебування в цих приміщеннях людей грати тримати відчиненими.
Будівля не обладнана автоматичною пожежною сигналізацією з виводом сигналу від приймально-контрольного пристрою на пульт цілодобового пожежного спостереження.
Будівлю не обладнано установками від прямих попадань блискавки і вторинних їх проявів
Не демонтоване приміщення під сходовою клітиною.
Посадові особи та особи задіяні на роботах з підвищеною пожежною небезпекою не пройшли спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум).
Не виконана вогнезахисна обробка дерев’яних конструкцій горищного приміщення та сходової клітини
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом