Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (17)
Банкрутство (87) Перевірки (1)

ОБ'ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ "КАПІТАНІВКА"

#36449137

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.07.2021 2300490 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
21 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Манойло Володимир Олександрович — голова правління ОСББ
Шикало Віктор Андрійович — Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Порушення:
За результатами комплексного технічного огляду не складено акт технічного стану газопроводу і паспорт технічного стану газопроводу
Не перевіряється технічний стан газопроводів і споруд на них шляхом проведення комплексного технічного огляду трас газопроводів, технічного обстеження.
Біля установок, що використовують газ, не вивішені схеми газового обладнання із зазначенням номерів обладнання, запобіжної та запірної арматури, контрольно-вимірювальних приладів.
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не організував проведення аудиту охорони праці.
На підприємстві не виконуються організація безпечної експлуатації та ремонту обладнання під тиском, а саме: не проведена перевірка справності манометрів, встановлених в котельнях підприємства, із записом у змінному журналі.
Не ведеться журнал технічних оглядів і обходів трас. Відсутні маршрутні карти підземних газопроводів.
В журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не вказані всі номера інструкцій по яким проводиться інструктаж (пожежна безпека, долікарняна допомога, електробезпека).
Не подана до центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику з питань нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю ідентифікацію та декларацію безпеки об’єкту підвищеної небезпеки.
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: голова правління Манойло В.О. не пройшов навчання і перевірку знань з питань електробезпеки , як відповідальна особа за стан охорони праці.
На підприємстві не виконуються загальні вимоги безпеки під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок, а саме: не усі пускові пристрої і арматура пронумеровані.
Не сформовані плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках спеціального призначення, а саме: всі електричні машини, апарати, а також інше електрообладнання і електропроводки у вибухонебезпечних зонах (газова котельна), не пройшли зовнішній огляд із фіксацією в оперативному або спеціальному журналі.
Відсутній графік протиаварійних тренувань з персоналом котельні.
Працівників не ознайомлюють з планом-графіком проведення навчання та перевірки знань.
Відсутні орієнтирні знаки на газопроводі низького тиску, який знаходиться на балансі підприємства.
Не проведено технічний огляд та технічне обстеження, оцінка та паспортизація технічного стану об’єктів системи газопостачання, визначення можливості подальшої експлуатації газопроводів.
Роботодавець ОСББ "Капітанівка" не набув права на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: експлуатація системи газопостачання природним або зрідженим газом суб’єктів господарювання, які виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці
Не проведено відрядженим працівникам підрядних організацій (ТОВ «ІНТЕХС», ПП «ПФ «ДЕКОР», АТ «Київоблгаз» та іншим) вступний інструктаж з записом про його проведення в журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці.
Не виконуються вимоги нормативно-правового акту з охорони праці. Запис про проведення вступного інструктажу робиться в журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці, при цьому не зазначається вік особи яку інструктують.
В журналі реєстрації інструктажів не робиться запис про допуск працівників до самостійної роботи.
Не створена наказом комісія для проведення контрольного огляду газового господарства підприємства. Не проводиться контрольний огляд газового господарства, відсутній журнал контрольних оглядів.
Покарання: відсутні