Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРОПРОЕКТ УКРАЇНА"

#36406748

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
26.04.2022 3095705 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ «Європроект Україна»03148, Київська область, м. Київ, вул. Пшенична, 8
03148, Київська обл., м. Київ, вул. Пшенична, 8
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.05.2019 1411107 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
база «ЄВРОПРОЕКТ УКРАЇНА»
03148, Київська обл., м. Київ, вул. Пшенична, 8
Об'єкт 1
03680, м. Київ, вул. Пшенична, буд. 8
Учасники:
Рєзнік Станіслав Володимирович — Директор ТОВ «ЄВРОПРОЕКТ УКРАЇНА»
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.05.2019 1486148 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
28 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
база «ЄВРОПРОЕКТ УКРАЇНА»
03148, Київська обл., м. Київ, вул. Пшенична, 8
Юридична адреса ТОВ "ЄВРОПРОЕКТ УКРАЇНА"
м. Київ, вул. Народного Ополчення, 7
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРОПРОЕКТ УКРАЇНА"
м. Київ, вул. Пшенична, 8
Учасники:
Порушення:
на шляхах евакуації встановлено меблі для облаштування робочого місця охоронця
доступ до пожежного крана заблоковано матеріальними цінностями
електричні вимикачі силових та освітлювальних мереж складських приміщень не винесено за межі (ззовні) вказаних приміщень на негорючі стіни або на окремі опори.
застосовано для зовнішнього облицювання стін будівлі матеріал з невизначеним показником щодо горючості (відповідно до вимог п.5.6 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги»).
у складських приміщеннях розміщене робоче місце комірника без обгородження їх заскленими перегородками з негорючих матеріалів заввишки не менше 1,8 м, які не повинні перешкоджати евакуації людей та матеріальних цінностей
шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
посадова особа, відповідальна за протипожежний стан приміщень, не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
під час експлуатації об’єкта допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежній перешкоді (між складським приміщенням і групою адміністративних приміщень встановлено двері, які не відповідають вимогам п.5.3 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги»)
на території влаштовувати звалище горючих відходів.
відсутні акти проведення схованих робіт на прокладання електропроводки
для приміщень складського призначення не визначена категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
пожежний щит складського приміщення не доукомплектований засобами первинного пожежогасіння. (До комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.)
не підвищено межу вогнестійкості несучих металевих конструкцій, як для будівлі ІІ ступеню вогнестійкості (порушення п.6.4 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги»).
відстань між стінами та штабелями менше 0,8 м
не всі вогнегасники навішені на вертикальні конструкції на висоту не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасників і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення
не в повному обсязі проведено замір опору ізоляції електричних мереж та електроустановок
не всі пожежні кран-комплекти розміщуються у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання, укомплектовані пожежними рукавами однакового з ними діаметра та стволами, а також важелями для полегшення відкривання вентиля. (При виготовленні шаф рекомендується передбачати в них місце для зберігання двох вогнегасників. На дверцята шаф, в яких знаходяться вогнегасники, мають бути нанесені відповідні покажчики за ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»)
металеві сходи, що ведуть з другого поверху складського приміщення не виконані з межею вогнестійкості не менше R 60хвилин (відповідно до вимог п.5.3 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»)
господарська діяльність в приміщеннях здійснюється без наявності декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки;
допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж
не здійснено підвищення межі вогнестійкості несучих конструкцій антресольного поверху складу як для будівлі ІІ ступеню вогнестійкості (відповідно до вимог п.5.3 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»)
допускається застосування на шляхах евакуації з групи офісних приміщень килимового покриття з невизначеним показником щодо горючості (за ДСТУ Б В.2.7-19), займистості (за ДСТУ Б В.1.1-2), димоутворювальної здатності (за ГОСТ 12.1.044) та токсичності продуктів горіння (за ГОСТ 12.1.044) (порушення п.7.3.3 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги»).
допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи
приміщення не дообладнані системою протипожежної автоматики (системою оповіщення людей про пожежу, автоматичної пожежної сигналізації, системою автоматичного пожежогасіння) (у відповідності до вимог п.14 таб.А1 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
не надано договір на технічне обслуговування та спостереження за системою автоматичної пожежної сигналізації
приміщення складу не відокремлено від адміністративних приміщень (приміщень для проведення тренінгів) протипожежною перегородкою та перекриттям відповідно до п.6.4 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
здійснюється використання в пожежонебезпечних зонах світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків)
у складських приміщеннях не впорядковано зберігання матеріальних цінностей
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
19.02.2018 532253 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні